hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun evladına inşallah canım.. bol bol müjdeler gelir inşallah bizlere aminGenelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısı
Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetse
Ilk ayın 18inde başladım 10.gün kontrole ayın 27.sinde kontrole gittim ikinci ilaçlara geçtim.ve transfer günüm öğün kesinleşti canımKacinci gununde verdi diger ilaclari
İlk canım 2 senelik evliyim, çikolata kistim sanıyorum sorunAynen canım hayırlısı inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın senin ilk denemen mi?
Bende on gündür kullanıyorum rahimi hazırlamak için veriyorlar sanırım kontrollere çağırıyor mu seniKızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
Evet canım transfere hazırlık içinMerhaba kızlar bende haziran adetimle hazırlıklara başlayacağız inşallah
Şimdilik sadece vitamin kullanıyorum.sizin kullandığınız ilaçlar adet sonrasi doktorun verdiği ilaçlar mi
Daha o asamaya gelemedim.insallah az kaldi. Umarım bu son denememiz olur bütün arkadaşlarım icin kalpten diliyorumEvet canım transfere hazırlık için
Pazartesi gitcem canım kontrol dediler ama ben transfer sandım sanırım, transfere gün vercek yada dimi hemen olmazBende on gündür kullanıyorum rahimi hazırlamak için veriyorlar sanırım kontrollere çağırıyor mu seni
Haziran sonu gibi. Bugun lucrin depot vurdu 1tane .donmuş transfer Allaha emanetMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
Aynıyız Allahım nasip etsin inşallah hepimizeben de haziran adetimle başlayacak tedavi ay sonuna transferim olur heralde şuan doğum kontrol hapı ile vitamin kullanıyorum çift dondurulmuş konacak inşallah hepimiz seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin
Merhaba doğum kontrol hapını neden verdi doktorunuz ne ise yarıyormuş transfer oncesimerhaba 8 haziran adetle birlikte kaçıncı gün oluyor transfer adetle irlikte kaçıncı gün transferiniz olacak inşallah
Prednol denilen ilaç bağışıklık baskılayıcı ilacmis. Vücudun embriyoyu yabancı zannetmesini engelleyerek tutunmayı arttiriyormusArkadaşlar beniöde 3 Haziran transfer günüm.
Estofem profesöron jel ve vitamin kullanıyorum bu bağışıklık baskılayıcı ilaç nedir ?? Burda okudum ilk kez duydum işe yarıyor mu ismi ne?
Evet bende kullanıyorum canım tadı iğrenç ya midem bulanıyor resmenPrednol denilen ilaç bağışıklık baskılayıcı ilacmis. Vücudun embriyoyu yabancı zannetmesini engelleyerek tutunmayı arttiriyormus
kist oluşmasın diye bir de bir ay yumurtaları dinlendirmek için sanırım sebebini tam sormadım ama muhakkak kullanacaksın dediMerhaba doğum kontrol hapını neden verdi doktorunuz ne ise yarıyormuş transfer oncesi
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla inşallah aminAynıyız Allahım nasip etsin inşallah hepimize
Amin canım inşDaha o asamaya gelemedim.insallah az kaldi. Umarım bu son denememiz olur bütün arkadaşlarım icin kalpten diliyorum
Kontrole çağırmışlardır seni rahim kalınlığını ölçecekler ona göre transfer için gün verirlerPazartesi gitcem canım kontrol dediler ama ben transfer sandım sanırım, transfere gün vercek yada dimi hemen olmaz
Evet hormon üreten kist varsa onları engelliyormuş transferde sıkıntı çıkarmasın diyekist oluşmasın diye bir de bir ay yumurtaları dinlendirmek için sanırım sebebini tam sormadım ama muhakkak kullanacaksın dedi
evet ilkinde yarım bırakmıştım bu sefer tam içiyorum 5 günüm kaldı adette gecikme yapacak mı bilmiyorum amaEvet hormon üreten kist varsa onları engelliyormuş transferde sıkıntı çıkarmasın diye