Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.

doktorumdan memnunum canım bahceci saglık remzi abalı cok ilgili iyi birisi

Canım Kalbi neden durmuş bir şey söylediler mi? Bizim de erkek faktörü morfoloji iyi ama çok korkuyorum

Prendol dediginiz ilacın ismi prednol yanlış yazmışsınız. Baskiliyici ilaç derken öle bisey anlamda değil. Multipi skleroz,iltihap ve alerji rahatsizliklik tedavisinde kullanılıyor.
Prednol u, toplamadan sonra 4gun kullandım sabah akşam, cerrahi müdahale oldugu ıcın sanırım.

Bende kalabalık yerde calısyrm binmeyi düsünmuyrm yuruyerek cıkıcam

Kizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.
Bende hiçbir değişiklik yapmadı herkeste farklı etki ediyor demek ki

Bende haziran ayında transfer olmayı planlayanlardanım normalde adet olmam gerekiyordu 2 gün önce ama hala olamadım sebebini de bilmiyorum ve stres yapıyorum haliyle fikri olan var mıdır?
Evet stres adet geciktiriyor canım rahatla biraz

Canım Kalbi neden durmuş bir şey söylediler mi? Bizim de erkek faktörü morfoloji iyi ama çok korkuyorum
Cnm kalbi hiç atmadı.Kese oluştu yolk kesesinde oluştu ama bebek gelişmedi.Kürtaj olacağım zaman düşük materyalinden kromozom analizi yaptırmamızı istedi doktor.Onu yaptırdım Kromozom analizinde problem çıkmadı.Kalan embriyolarımızla devam ediyoruz .Sorun çıkmadığı için

Düşük meteryalinde kiz mi cıktı bebek erkek.mi

Kız çıktı cnm sizde de öyle bir durum oldumu
Evet benimde aynı durumda kiz çıktı sağlıklı cıktı. Burdan arkadaşlar eğer erkek çıksaydı sağlıklı olduğu kesindir ama kiz çıktığı icin ve de çok küçük olduğu icin senin materyalinle karışmış olma ihtimali var dediler.benim 6 ya da 7 haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…