Kaçıncı gün embriyo hangi kalite?

transfer sonrasi hangi ilaclari kullandiniz peki bende suan transferin besinci gunundeyim progestan kan sulandirici igne ve estrofem duphaston kullaniyorum cogu kisi fitil kullanmis ben kullanmiyorum aklima takildi siz kullanmis miydiniz
selam
ben transfer sonrası 2 buçuk al progestan dex, progestan fitil, estrofem ve coraspirin kullandım arefe günü bıraktım ama dr bana coraspirini 28. haftaya kadar kullan dedi

bana 5. gün 4a tranfer edildi ilk seferde tutu bence kalite fark etmiyor bence rahim duvarı ile alakalı
Olena benim yaşım 41 bir adet 4aa ve bir adet 4ab var ikisi beraber koyulacak ,salı günü kontrolüm var transfer öncesi ilk hazrlikta progesteron çok yüksek çıktı iptal edildi,şimdi ikinci hazrliktayiz ,sürecin nasıldı anlatabilir misin ? Özellikle rahim kalınlığı ve progesteron kaç cikmisti

Olena benim yaşım 41 bir adet 4aa ve bir adet 4ab var ikisi beraber koyulacak ,salı günü kontrolüm var transfer öncesi ilk hazrlikta progesteron çok yüksek çıktı iptal edildi,şimdi ikinci hazrliktayiz ,sürecin nasıldı anlatabilir misin ? Özellikle rahim kalınlığı ve progesteron kaç cikmisti
benim progestanım ve rahim kalınlığım nomaldi yaşım 33 sürecim normal ilerledi çok ağır ilaç kullanmadım diye düşünüyorum ilk denemem ve tuttu

Back
X