Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilaç rahimi kalınlaştıriyor. Ağır bir ilaç evet bu etkileri yapabiliyor.Kizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.
doktorumdan memnunum canım bahceci saglık remzi abalı cok ilgili iyi birisiCok cok gecmis olsun..ben doktor degilim tabikide ama sperm kaynakli degildir..cunki dogal yollada gebelik yasamissiniz..demekki tekrar gebe kalabilirainiz...insallah guzel guzel haberler alirsiniz..hepimiz geciyoruz bu sureclerden..hersey guzel olucak insallahh..tatlim..ama doktorunuzu ve merkezinizi eger bir daha dusunuyosaniz mutlaka degistirin derim..nacizane..
Transferiniz ne zman olucak..Kizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.
Bende de aynı şeyler oluyor cnm .Ağır geliyor galiba biraz .Kizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.
Tesekkur ederim cevabin icin canim.
Selam kızlar bende de baya etki yapıyor ağır bir ilaçBende de aynı şeyler oluyor cnm .Ağır geliyor galiba biraz .
Canım Kalbi neden durmuş bir şey söylediler mi? Bizim de erkek faktörü morfoloji iyi ama çok korkuyorumAynısını yaşadım cnm benimde ilkinde tuttu 8 haftalıkken kalbi atmadığı içim kürtaj oldum ikinci defa için tekrar tedaviye başladım.Bizimde eşimden kaynaklı sorunumuz var.İlk transferim 5.gün embriyosuydu 1 tane dondurulmuş.Elimde 2 tane 5.gün embriyosu var.Bakalım ne olacak bu seferde çok korkuyorum bende
Prednol u, toplamadan sonra 4gun kullandım sabah akşam, cerrahi müdahale oldugu ıcın sanırım.Prendol dediginiz ilacın ismi prednol yanlış yazmışsınız. Baskiliyici ilaç derken öle bisey anlamda değil. Multipi skleroz,iltihap ve alerji rahatsizliklik tedavisinde kullanılıyor.
Bende kalabalık yerde calısyrm binmeyi düsünmuyrm yuruyerek cıkıcamMerhabalar
Ben de varım. 2 tane 5.gün donmus embriyolarım var. Çarşamba günü estrofeme başladım. Cuma günü ayın 5 inde kontrolum var. Sanirim cuma gunu transfer gunum belli olacak. 1 embriyo transfer edilecek. Inşallah bu sefer en kısa zamanda yavrularımıza kavusuruz.
Tatlı anne adayları bu süreçte neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz? Yeme içme vs.
Bir de iş yerleri açılıyor ise gidecek olanlar var mı? Ben yıllık izin yazdırdım. Bakanlıkta çalışıyorum. Fazla kalabalık olucaz ve asansör kullanmak zorundayım. Sizin düşünceleriniz neler???
Bende hiçbir değişiklik yapmadı herkeste farklı etki ediyor demek kiKizlar transfere hazirlik icin gunde 3 estrofem aliyorum.Kasik ve bacak agrilarim var.Sanki adet olacakmisim gibi.Baska kullandigim bi ilac yok.Biraz da bulanti yapti.Sarsti benim vucudumu bu ilac biraz.
Evet stres adet geciktiriyor canım rahatla birazBende haziran ayında transfer olmayı planlayanlardanım normalde adet olmam gerekiyordu 2 gün önce ama hala olamadım sebebini de bilmiyorum ve stres yapıyorum haliyle fikri olan var mıdır?
Cnm kalbi hiç atmadı.Kese oluştu yolk kesesinde oluştu ama bebek gelişmedi.Kürtaj olacağım zaman düşük materyalinden kromozom analizi yaptırmamızı istedi doktor.Onu yaptırdım Kromozom analizinde problem çıkmadı.Kalan embriyolarımızla devam ediyoruz .Sorun çıkmadığı içinCanım Kalbi neden durmuş bir şey söylediler mi? Bizim de erkek faktörü morfoloji iyi ama çok korkuyorum
Ben günde 1 tane kullanıyorum baya acı tadı midem bulanıyor zaten için dışım her yerim delik deşik oldu bir sürü ilaç kullaniormPrednol u, toplamadan sonra 4gun kullandım sabah akşam, cerrahi müdahale oldugu ıcın sanırım.
Düşük meteryalinde kiz mi cıktı bebek erkek.miCnm kalbi hiç atmadı.Kese oluştu yolk kesesinde oluştu ama bebek gelişmedi.Kürtaj olacağım zaman düşük materyalinden kromozom analizi yaptırmamızı istedi doktor.Onu yaptırdım Kromozom analizinde problem çıkmadı.Kalan embriyolarımızla devam ediyoruz .Sorun çıkmadığı için
Kız çıktı cnm sizde de öyle bir durum oldumuDüşük meteryalinde kiz mi cıktı bebek erkek.mi
Evet benimde aynı durumda kiz çıktı sağlıklı cıktı. Burdan arkadaşlar eğer erkek çıksaydı sağlıklı olduğu kesindir ama kiz çıktığı icin ve de çok küçük olduğu icin senin materyalinle karışmış olma ihtimali var dediler.benim 6 ya da 7 haftaliktiKız çıktı cnm sizde de öyle bir durum oldumu
Benim ya yarın ya salı olacak ilk kez olacak iki embriyo koyacaklar korkular icindeyimMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?