İnşallah yapmaz canımevet ilkinde yarım bırakmıştım bu sefer tam içiyorum 5 günüm kaldı adette gecikme yapacak mı bilmiyorum ama
Ilk denemeniz mi dondurulmuş mu taze transfer mo olcaksinizkist oluşmasın diye bir de bir ay yumurtaları dinlendirmek için sanırım sebebini tam sormadım ama muhakkak kullanacaksın dedi
yok benim ikinci tüp bebeğim ilki taze konmuştu 5. gün 2 tane bu sefer dondurulmuş konacak nasipse 2 taneIlk denemeniz mi dondurulmuş mu taze transfer mo olcaksiniz
Benim de öyle çikolata kisti canımİlk canım 2 senelik evliyim, çikolata kistim sanıyorum sorun
Merhaba.. ben canim dondurulmua 2.ci transferim icin gitmeyi dusunuyorumMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
Allah yardımcımız olsun kist döllenmeye engeldi sanırım şimdi döllenmiş olduğundan embriyo olarak tutmasından çok umutluyum inşallah hayal kırıklığı yaşamayızBenim de öyle çikolata kisti canım
Aynısını yaşadım cnm benimde ilkinde tuttu 8 haftalıkken kalbi atmadığı içim kürtaj oldum ikinci defa için tekrar tedaviye başladım.Bizimde eşimden kaynaklı sorunumuz var.İlk transferim 5.gün embriyosuydu 1 tane dondurulmuş.Elimde 2 tane 5.gün embriyosu var.Bakalım ne olacak bu seferde çok korkuyorum bendemerhaba kizlar. Esimde morfoloji bozuklugu var bende polikistik over. Ilk denememde tuttu ama kalbi atmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim malesef.. ikinci icin gitmeyi dusunuyorum. Ve ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Benimle ayni yada benzer durumda olan var.mi..
Merhaba, benimde 3 haziran transfer günüm. Yarın crinone, prednol ve rulid başlayacağım. Son ikisini 4 gün kullanacağım. Prednol bağışıklık baskılaycı bi ilaçmış, organ nakillerinde falanda kullanılıyormuş vücudun reddetmesini önlemek için.Arkadaşlar beniöde 3 Haziran transfer günüm.
Estofem profesöron jel ve vitamin kullanıyorum bu bağışıklık baskılayıcı ilaç nedir ?? Burda okudum ilk kez duydum işe yarıyor mu ismi ne?
Şimdiden hayırlı olsun doktorunuz kim? Hangi hastahane ?Merhaba, benimde 3 haziran transfer günüm. Yarın crinone, prednol ve rulid başlayacağım. Son ikisini 4 gün kullanacağım. Prednol bağışıklık baskılaycı bi ilaçmış, organ nakillerinde falanda kullanılıyormuş vücudun reddetmesini önlemek için.
Sağolun sizinkide hayırlı olsunŞimdiden hayırlı olsun doktorunuz kim? Hangi hastahane ?
Muadilini vermiş olabilirler mi belki sizin kullandığınızın ismi farklıdır.Arkadaşlar bu bağışıklık baskılayıcı ilacı benim doktorum vermedi herkesin doktoru verdi mi?? Doktoruma sorsam mi acaba illa kullanılması mi gerekiyor ilk denemem de de vermemişlerdi doktoruna soran var mı ?
Ben estofem crinone jel devaya ve coraspirin Kullanıyorum bağışıklık baskılayıcı yokMuadilini vermiş olabilirler mi belki sizin kullandığınızın ismi farklıdır.
7 ile 12 arasında bir rahim kalınlığı transfer için uygundur demişti 2 gün önce doktorumher doktor farklı uyguluyor heralde ben estrofemin 15.gününde kontrole gideceğim ona bi 5 gün ekleyin dediler 8 haziran şimdilik ama belki kontrolde değişir :) transfer için kaç mm olmalı rahim kalınlığı?
Bende daha kullanmaya başlamadım, ilkini bu akşam alıp 4 gün kullanıp bırakacağım. Geç kalmış değilsiniz yani, numaraları varsa bi sorun isterseniz. Ama bana uygulama farkları olabilir gibi geldi. Mesela türkiyede transfer sonrası yarım saat hastanede kalıyorsun ama yurt dışında sanırım hemen gönderiyorlarmış.Ben estofem crinone jel devaya ve coraspirin Kullanıyorum bağışıklık baskılayıcı yok
Prendol hapı doktorunuza sorun faydası varmış embryonun tutunmasını arttiriyormus.o kadar uğraşıyoruz en azından esksiksiz yapmak lazım bu işi. Allah yar ve yardımcımiz olsun. Tez zamanda kucaklarimiz dolsun insAllahBen estofem crinone jel devaya ve coraspirin Kullanıyorum bağışıklık baskılayıcı yok
Bana da vermedi doktorum. İnanmıyor bağışıklık olayına hatta 4 tüp bebek dr denerdik hiçbiri vermedi.Arkadaşlar bu bağışıklık baskılayıcı ilacı benim doktorum vermedi herkesin doktoru verdi mi?? Doktoruma sorsam mi acaba illa kullanılması mi gerekiyor ilk denemem de de vermemişlerdi doktoruna soran var mı ?