Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Herkese merhaba kızlar, bende bugün tedaviye başladım şükür ve ilk ignemi yaptım, ben 225 lik gonalf ve 75lik menopur kullanıyorum fakat bugün tecrubesizliklerimden soyle bir durum oldu menopuru şırıngaya tam çekemedim icinde cok az kaldi acaba sıkıntı olur mu:KK43: ve igneyi yaptiktan sonrada kanadi bunun sizce bir sıkıntısı olur mu :KK43: insallah yanlis bir sey yapmıyorumdur çünkü maddi manevi zorlu bir süreç ve insan ister istemez geriliyor
Hayırlısı olsun kolay başarılı bi süreç olsun inş 🙂 ister istemez kalıyor arada şişe de bir miktar bence çok kafana takma, sen alabildiğini al iyice o kadardan sorun olmaz 🙂 elin zamanla alışır

Kızlar hepinize merhaba benimde 5.günüm transferden sonra beklemek çok zor 2 embriyo transfer edildi 3.gün 1.kaliteymiş yaşım 25 genel olarak bende bi sorun yoktu morfoloji sorunumuz vardı ilk denemem ve nedense umutsuzum
Hayırlı olsun neden umutsuzsun ki morfolojinin tüp bebekte bir önemi yok yaşın da genç olmaması için bir neden yok Allah’ın izniyle olacak bol boş dua et beklemek en sıkıntılı olanı Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin🥰

Hayırlı olsun neden umutsuzsun ki morfolojinin tüp bebekte bir önemi yok yaşın da genç olmaması için bir neden yok Allah’ın izniyle olacak bol boş dua et beklemek en sıkıntılı olanı Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin🥰
Çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin motive ettin beni❤️Evde durdukça kötü oluyo insan

0 06mucize canım sende kabızlık sorunu yaşıyomusun iki gündür zorlanıyorun ya zorlamak da iyi değil kendini ama mecbur ya korkuyorum da, kuru kayısı sıvı şeyler çorba falan tüketiyorum ama yine de oldu bu iki gün

Masallah canim sen de hamilesin :nazar: :emir_bebek: coksevindim hayirli olsun
Çok teşekkür ederim, darısı hepinize isteyen bekleyen herkese. 5. gün embriyosu, 9. gün Cuma test günümdü 136 çıktı , pazar 502. Biri sabah 9 diğeri, ikincisi saat 2deydi. 4 katı bulmuş neredeyse. Çok artması endişelendirdi beni ama doktor başlarda bunun görülebildiğini söyledi. Memorial neredeyse 3 hafta sonraya çağırıyor. Epey zamanım var daha. Kalp atışlarını duysaydık hayırlısıyla.

Çok teşekkür ederim, darısı hepinize isteyen bekleyen herkese. 5. gün embriyosu, 9. gün Cuma test günümdü 136 çıktı , pazar 502. Biri sabah 9 diğeri, ikincisi saat 2deydi. 4 katı bulmuş neredeyse. Çok artması endişelendirdi beni ama doktor başlarda bunun görülebildiğini söyledi. Memorial neredeyse 3 hafta sonraya çağırıyor. Epey zamanım var daha. Kalp atışlarını duysaydık hayırlısıyla.
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın 🙏

Ben bugün kendimi kötü hissediyorum olmayacak gibi hissediyorum. Gögüslerim agriyor yarin adet günüm. 😢
Zaman yaklastikca banada olmayacak hissi geliyo galiba kotu ihtimalde de yikilmamak icin kendimi hazirlamaya calisiyorum. Gogus agrisi iki gundur bende de oldu canim bi hassasiyet var. İnsallah iyiye isarettir Allahim hepimizin yuzunu güldürsün

• Beğen
Reactions: 3A3
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??

Eklentiler

• 84E78894-355A-4D74-A19D-2E98EA779A0E.jpeg
    84E78894-355A-4D74-A19D-2E98EA779A0E.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 83
Var hayırlı olsun doktorun dediği gün kan tahlili verin bence kollar delik deşik oluyor yoksa 😁 test için verdiği günden 2 gün sonra tekrar kan vereceksiniz çünkü 🌸

Günaydın canım gözün aydın güne böyle güzel haberlerle uyanmak çok güzel çok sevindim hayırlı olsun bebişin seninle 😍 bende ilktest yaptığımda böyle silik çıkmıştı

Kızlar hepinize merhaba benimde 5.günüm transferden sonra beklemek çok zor 2 embriyo transfer edildi 3.gün 1.kaliteymiş yaşım 25 genel olarak bende bi sorun yoktu morfoloji sorunumuz vardı ilk denemem ve nedense umutsuzum
Merhaba umutsuz olma lütfen, zaman zaman bizlerde bu hisse kapılıyor olabiliriz ama kendimizi toparlayalım stres durumumuz çok önemli bu süreçte. Eğer ki normal yolla gebelik düşünseydik evet morfoloji önemliydi ama tüp bebekte önemi yok zaten kat kat büyütülüp en iyisi seçildi. Doktorum çok rahat konuşmuştu eşimin sorunlarının çözülebilir şeyler olduğunu kafama takmamamı söyledi Allah nasip ederse olur tıbben zor bir durum yok dedi. Bizde de morfoloji ve ileri hız 0 sayı 4 milyon. İlk başlarda kafama çok takıyordum ama işin aslı artık bu kısmı düşünmüyorum. Ayrıca tedavide yaş çok önemli bir faktör ve sen 25 yaşındasın herşey olması gerektiği gibi şuan. Dua edelim inşallah rabbim nasip eder. 😊 hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğin ❤

😍😍😍Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun🙏🙏 Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.💖💖

Eklentiler

• IMG-20200616-WA0002.jpg
    IMG-20200616-WA0002.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20200616-WA0001.jpg
    IMG-20200616-WA0001.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 70
X