Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba :) süreçten bahsedebilir misiniz, kaçıncı gün embriyosuydu, kaçıncı gün transfer yapıldı ve 333 transferden sonraki kaçıncı gün test sonucuydu?
Tabi😇 5.gün embriyomuzdu, 6 haziranda transfer oldum 10. Günüm bugün, sonucun böyle, iki gün sonra yine kan vercem inşallah rabbim sağlıkla nasip eder🤲🏻

Tabi😇 5.gün embriyomuzdu, 6 haziranda transfer oldum 10. Günüm bugün, sonucun böyle, iki gün sonra yine kan vercem inşallah rabbim sağlıkla nasip eder🤲🏻
Aminn inşallah güzel güzel artsın kan değeriniz :) sonra da sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. ben de bugün transfer oldum acayip sabırsız ve heyecanlıyım :) noldu bitti ne ara bu aşamaya geldik hiç anlamadım

Kizlar ya blastimin 2.günü yine yaptim ben bi bakin şuna 😁😁😁

Eklentiler

• 20200615_104904.jpg
    20200615_104904.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar hepinize merhaba benimde 5.günüm transferden sonra beklemek çok zor 2 embriyo transfer edildi 3.gün 1.kaliteymiş yaşım 25 genel olarak bende bi sorun yoktu morfoloji sorunumuz vardı ilk denemem ve nedense umutsuzum

Kızlar hepinize merhaba benimde 5.günüm transferden sonra beklemek çok zor 2 embriyo transfer edildi 3.gün 1.kaliteymiş yaşım 25 genel olarak bende bi sorun yoktu morfoloji sorunumuz vardı ilk denemem ve nedense umutsuzum
Umutsuz olma canım nasipte varsa olur zaten doktorun tutunma şansına ne dedi önemli olan o

Aminn inşallah güzel güzel artsın kan değeriniz :) sonra da sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. ben de bugün transfer oldum acayip sabırsız ve heyecanlıyım :) noldu bitti ne ara bu aşamaya geldik hiç anlamadım
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize sende, aynen öyle oluyo varya ne zaman başladık me zaman bitti bilmiyorum bide zaman geçmicek diye ağlıyodum çok şükür rabbim sabrını verdi su gibi aktı zaman🥰🤲🏻

Herkese merhaba kızlar, bende bugün tedaviye başladım şükür ve ilk ignemi yaptım, ben 225 lik gonalf ve 75lik menopur kullanıyorum fakat bugün tecrubesizliklerimden soyle bir durum oldu menopuru şırıngaya tam çekemedim icinde cok az kaldi acaba sıkıntı olur mu:KK43: ve igneyi yaptiktan sonrada kanadi bunun sizce bir sıkıntısı olur mu :KK43: insallah yanlis bir sey yapmıyorumdur çünkü maddi manevi zorlu bir süreç ve insan ister istemez geriliyor

X