Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende yarın kendim kaset alıp yapmayı düşünüyorum 😍😍 sende yap canım çok çıkıyor sonuç
Hadi seninde guzel haberini alalim insallah. Benim 3. Gun embriyosu diye belki daha hcg yukselmemistir diyorum birde esim hic musaade etmiyo erken sevinmeyelimde uzulmeyelimde neyse gununde gorelim diyo 20 hazirani bekliyorum. 1 hafta 1 ay gibi geldi bana sanki 😢😢

Hadi seninde guzel haberini alalim insallah. Benim 3. Gun embriyosu diye belki daha hcg yukselmemistir diyorum birde esim hic musaade etmiyo erken sevinmeyelimde uzulmeyelimde neyse gununde gorelim diyo 20 hazirani bekliyorum. 1 hafta 1 ay gibi geldi bana sanki 😢😢
Evet canım sen bekle hamileysen bile yanlış gösterebilir

Hayırlı olsun 😊 benimde yarın transferim 🙂 gezinirken bu başlığı buldum bakayım dedim tam gününe denk gelmişim, güzel haberler görmek mutlu ediyor insanı 😊
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah 🥰
Bekleme koşş asla duramazdım galibaa 🥰🥰🥰 ben biraz çabuk kanlıyımdırda
Araba eşimde canım uzak hastane de bana toplu taşıma kullanmayayım dedim malum vaka artıyor hala 🤗
Ayyyy hayırlı olsun canım çok sevindim 😍😍 bende mı yapsam test ya heyecanlandım
Sağol canım yap bence baya koyu çıkıyor🥰
Ayy cnm ne güzel bir gün bugün ne güzel haberler😍😍😍 tebrik ederim
Sağol canım darısı başına inşallah 😍😍
Aaa bi guzel haber daha masallah masallah rabbim sayimizi arttirsin 😍😍 cok mutlu oluyorum bu guzel haberleri aldikca. 8 hazirancilardan ben ve M Mest000 kaldik sanirim var miydi baska kizlar
Başka yoktu galiba canım darısı başınıza 🥰
Hayırlı olsun çok sevindim sizin için 🤲
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Yaa ne güzel oldu böyle bak ard arda hadi diğerlerine sıra inşallah, hayırlı olsun gebeliğin canım sağlıkla büyüsün🤩🤰🏻🥰
Evet bugün ne güzel bigün böyle canım çok teşekkür ederim hep beraber büyütelim burdan inşallah ❤️

X