Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar inanin dua ederken Allahim forumda ki kizlarinki de insallah hayirlisiyla olumlu olsun diye dua ediyorum😍🤗 insallah üst üste hep olumlu haberler alacagız 🤲
Çok sağol canım ben de hepimize dua ediyorum tüm transfer olanlara allahım pozitif sonuç göstersin inşallah ❤️ Bu tabloya göre 5.gün embriyosu 6.gün belli oluyor o zaman varsa öyle miii 🤗🤗

Çok sağol canım ben de hepimize dua ediyorum tüm transfer olanlara allahım pozitif sonuç göstersin inşallah ❤ Bu tabloya göre 5.gün embriyosu 6.gün belli oluyor o zaman varsa öyle miii 🤗🤗
Aynen canım 6. Gün hcg hormonu salgılanmaya başlıyormuş :))

Kızlar gonalfı vurduğum yer bugün biraz kanadı normal mi

6aa dediler ama haklisin hiç belli olmuyor. Nasip isi allahim isteyen bu yolda uğras veren herkese nasip etsin. Cok yorucu süreç. Sanirim senin pozitifti. Insallah bekleyen bizlerde mutlu haberi aliriz😥
Hepimiz için dua ediyorum canım rabbim yuzumuzu güldürsün

• Beğen
Reactions: 3A3
Aminnnnn. Insallah insallah. Bana 6aa 6ab dediler 5 e göre kötü mü?
Kaliteleri güzel canim hiç stres yapma en büyük düşman o rahat ol ben bu defa rahattım gezdim tozdum belirtilerim olmasa yokmus gibi davraniyordum. Rahat olmak en onemlisi bence

• Beğen
Reactions: 3A3
Boyle de olunca insan ayri bi heyecanlaniyo demi 🤭 8 hazirancilardan bitek benim 3. Gun embriyosu sanirim. Kalite olarak da 2. Kalite dediler tek umudum kizlar. 3 yildir sadece 1 embriyo olusturabildik o da bu. Allah yuzumuzu guldursun hepimizin
Kaçıncı gün oldugunun bi önemi yok ki Kuzum rabbim ol dedikten sonra olur beşinci gün olup tutmayanda çok nasip işi bu inşallah üç beş hepimizin ki tutar :)

Arada adet gibi hafif ağrı oluyo geçiyo hemen canım bide akıntım var başka hiçbişey yok senin belirtin varmıydı hayırlı olsun gebeliğin umut oldun bize♥
Belirtilerim vardı kuzum hafif kaşık ağrısı mide bulantısı uyku hali son 3 gündür 🤦 olacak inşallah canım rabbim sonunu güzelleştirsin hepimiz için inşallah

En az hap ilaç ben kullanmışım 🙈 bugün iğne eklendi banada 😅 iyi bari hiç şikayet etmeyeyim belirti aramayın arkadaşlar bende hiç olmadı ayaklarım üşüdü ama o hep yıllardır üşür ilk denenem kimyasal olmuştu onda tüm belirtileri yaşamıştım batmalar terlemeler 🥰🥰❤❤❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin tüm isteyenlerin zor bir yolculuk...
Sonucunuz cıktımı, birde breath12 breath12 merak ettim.. Bende yakın zamanda baslıyrm yeniden. Allah hayırlı güzel sonuclar nasıp etsin

X