Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende öyle yapacam bide 5.gün embriyoları erken çıkıyor
İnşallah canım bi de mesela benim embriyo dondurma çözdürme formu verdiler orada 7 haziranda çözdürdükleri yazıyordu 6 günlük mü oluyorlar o zaman 😂

İnsallah ilk ve son olur canim :) ben 4 teyim sanirim bu olmazsa ara verifem artik :KK43:
Hayırlısı canım benim inşallah olur bu sefer 🙏🏻🙏🏻 Dondurulmuşların var mı yoksa hep tekrardan mı başlıyorsun?
Ayy inş canım 😍😍 tecrübe edinmeden daha fazla hamile kalalım Allah’ın izniyle
İnşallah canımm 🙏🏻🙏🏻 Senin de ilk heralde ne kadardır demiyorsunuz bizim 2 sene oldu artık tüpe geçtik 😕

Hayırlısı canım benim inşallah olur bu sefer 🙏🏻🙏🏻 Dondurulmuşların var mı yoksa hep tekrardan mı başlıyorsun?

İnşallah canımm 🙏🏻🙏🏻 Senin de ilk heralde ne kadardır demiyorsunuz bizim 2 sene oldu artık tüpe geçtik 😕
Evet benimde ilk iki sene oldu bizimde deneyeli polikistik over var bende :KK43:

Seninde inş son olur canım ❤ Sorun belli mi peki ?
Aslimuu93 Aslimuu93 sorun belli bende :-) 18 yasinda endometriozis hastaligi sag yumurtaligin % 80 i alindi uzerine tekrar kistler hormonlar vs. En son sag tupumu aldilar sadece sol var orda da kistler var. 2 bucuk senedir tup bebek yaptiriyorum devlettede ozelde de yaptirdim, her seferinde bu son diyip basladim ama yine gozyasiyla bitti. En bastan hep ignelerle :KK43: dondurulmusumda yok 2 embriyom vardi 5aa 4bb ikisinide transfer etti doktor. Allah ol derse olur insallah

Aslimuu93 Aslimuu93 sorun belli bende :-) 18 yasinda endometriozis hastaligi sag yumurtaligin % 80 i alindi uzerine tekrar kistler hormonlar vs. En son sag tupumu aldilar sadece sol var orda da kistler var. 2 bucuk senedir tup bebek yaptiriyorum devlettede ozelde de yaptirdim, her seferinde bu son diyip basladim ama yine gozyasiyla bitti. En bastan hep ignelerle :KK43: dondurulmusumda yok 2 embriyom vardi 5aa 4bb ikisinide transfer etti doktor. Allah ol derse olur insallah
İnşallah bu son olur canım benim küçük yaştan beri çekmişsin 😢 hepimiz anneliği yaşarız hemencik .

İnsallah canim kucagimiz bebiklerle dolsun insallah moralimiz yuksek umudumuz var :-)
Aksi ispat edilene dek hamileyiz ben oyle dusunuyorum
Canım bu endometriozisi yaşayan bilir benim de sağ yumurtalığımda var 3.6 cmdi en son ameliyat olup rezervi azaltmaktansa tüp bebek başladık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son olur 🙏🏻 Dediğini çok beğendim aynen aksi ispatlanıncaya kadar hamileyiz inşallah ❤️

Kızlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum 8 haziranda transfer olanlar icin bugün malum 5. Gün. Bana bugün uygulamam icin diger igne ve ilaclara ek gonapeptly igne verdiler oncelikle sizede bu sekilde bi ek igne verildi mi onu öğrenmek istiyorum bir de eşim beni bekle bu igneyi yapmak icin diyo ama aksam 8 gibi gelebilecek eve biraz gec bi vakit mi olur beklemesem mi diye dusunuyorum fikrinizi almak istedim😊

Arkadaşlar transferden sonra hangi ilaçları kullanamaya devam ediyorsunuz??
Ben estrofem,coasprin,kan sulandırıcı iğne,progestan iğne,haftabir serum,jel,vitamin benim bu kadar.Kızlar belirti yaşıyormuşsunuz ?Benim 3. günüm arada kasık ağrım ve üşüme hissediyorum.

En az hap ilaç ben kullanmışım 🙈 bugün iğne eklendi banada 😅 iyi bari hiç şikayet etmeyeyim belirti aramayın arkadaşlar bende hiç olmadı ayaklarım üşüdü ama o hep yıllardır üşür ilk denenem kimyasal olmuştu onda tüm belirtileri yaşamıştım batmalar terlemeler 🥰🥰❤️❤️❤️ Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin tüm isteyenlerin zor bir yolculuk...

En az hap ilaç ben kullanmışım 🙈 bugün iğne eklendi banada 😅 iyi bari hiç şikayet etmeyeyim belirti aramayın arkadaşlar bende hiç olmadı ayaklarım üşüdü ama o hep yıllardır üşür ilk denenem kimyasal olmuştu onda tüm belirtileri yaşamıştım batmalar terlemeler 🥰🥰❤❤❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin tüm isteyenlerin zor bir yolculuk...
Benimde ilk denemem düşükle sonuçlandı o yüzden bu kadar ilaçım var cnm.Evet aramamak lazım doğru diyorsun ama insan kendine hakim olamıyor🤪

X