Oksapar da jel de normal oda sıcaklığında muhafaza edilmeli arkadaşlar umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınızAntalyada odalar hep sıcak peki jel için ne dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar da jel de normal oda sıcaklığında muhafaza edilmeli arkadaşlar umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınızAntalyada odalar hep sıcak peki jel için ne dedi?
Yok canim kesinlikle katilasmiyor..Ne bileyim arkadaşlar jel katılaşır diye düşünmüştüm koyayım bari bende teşekkürler
Benim 1 i 6 günKızlar selamm aranızda 6. gün embriyosu transfer yapılan var mı ? varsa hamile kalan var mı :)
Ben o günüde sayıyorum :))Benim de öyle hiç belirti yok bugün 5.günümüz mü oluyor transfer gününü sayıyor muyuz :)
5. Gunde embriyo artik yumurtadan cikarak rahimde yuva yapmaya baslar ve 8. Gunden itibarende eger bu yuva yapma-tutunma olduysa beta hcg yükselmeye başlarmış. Bana bugun icin verdikleri igne de yumurta catlatma ignesiymis sanirim bu yumurtadan cıkıp tutunma kolay olsun diye verdiler canim daha fazla beklemek istemedim 17.30 gibi yaptim igneyiBana vermedi canım bilmiyorum o yüzden ne ilacıymış baktın mı önemliyse hemen vurul bence
Ben de Ankaradayım hangi merkeze gitmiştiniz ben memorial Aygül hocanın hastasıyımOnu da dolaba koyma dedi sadece soğuk zincir olan ilaçlar var ya cetrodite gibi onları mutlaka dolapta sakla diğerlerini koyma dedi. Bn ankaradayım. Antalya çok daha sıcak oluyor isterseniz Eczaciniza bi danışın.
Cnm ben prof.dr ibrahim esinler in hastasiyim. Hrs hastanesinde yapıyor islemleri.Ben de Ankaradayım hangi merkeze gitmiştiniz ben memorial Aygül hocanın hastasıyım
İnşallah hepimizin tutar cnm sen öğren de bize umut olBenim bugün 8. Günüm 5.gün embriyosu, adet gibi hafif ağrı oluyo geçiyo ve akıntı oluyo onun dışında bişey yok ama zaman geçtikçe korku bastırıyo inşallah hepimiz pozitifi görürüz hem bana doğum günü hemde eşime babalar günü hediyesi olsun lütfen
Ben de sayayım o zamanBen o günüde sayıyorum :))
Kizlar inanin dua ederken Allahim forumda ki kizlarinki de insallah hayirlisiyla olumlu olsun diye dua ediyorum insallah üst üste hep olumlu haberler alacagızCnm ben prof.dr ibrahim esinler in hastasiyim. Hrs hastanesinde yapıyor islemleri.
Inşallah cnm, çok sağol dualarında bize de yer verdiğin için. Bende aynen allahım isteyen herkesin kucağını doldur boş bırakma diye dua ediyorum.Kizlar inanin dua ederken Allahim forumda ki kizlarinki de insallah hayirlisiyla olumlu olsun diye dua ediyorum insallah üst üste hep olumlu haberler alacagız ♥
Aminnn canım bende negatifleri duyunca öyle üzülüyorum ki inşallah kimse hayal kırıklığına uğramazKizlar inanin dua ederken Allahim forumda ki kizlarinki de insallah hayirlisiyla olumlu olsun diye dua ediyorum insallah üst üste hep olumlu haberler alacagız ♥
İlacım adı ne canım ? Benim de torbamda bir sürü ilaç var içlerinde o var mı acaba tekrardan yumurta çatladın diye bi iğne ilk kez duydum5. Gunde embriyo artik yumurtadan cikarak rahimde yuva yapmaya baslar ve 8. Gunden itibarende eger bu yuva yapma-tutunma olduysa beta hcg yükselmeye başlarmış. Bana bugun icin verdikleri igne de yumurta catlatma ignesiymis sanirim bu yumurtadan cıkıp tutunma kolay olsun diye verdiler canim daha fazla beklemek istemedim 17.30 gibi yaptim igneyi
Ben de oyle cok uzuluyorum negatif duyunca ama bu sıralar insallah hep olumlu haberler alacagiz inaniyorumAminnn canım bende negatifleri duyunca öyle üzülüyorum ki inşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz
Gonapeptly diye bi iğne canım soguk zincir bi igneydi buzdolabinda muhafaza ediyodum. Ben gordugum kadariyla en cok ilac kullanan kisiyimİlacım adı ne canım ? Benim de torbamda bir sürü ilaç var içlerinde o var mı acaba tekrardan yumurta çatladın diye bi iğne ilk kez duydum
Amiinn inşallahInşallah cnm, çok sağol dualarında bize de yer verdiğin için. Bende aynen allahım isteyen herkesin kucağını doldur boş bırakma diye dua ediyorum.
Ben varım şuan canım sağlıkla devam ederseKızlar selamm aranızda 6. gün embriyosu transfer yapılan var mı ? varsa hamile kalan var mı :)
Benim 3. Gun embriyosu her gelişim 2 gün geriden mi geliyordur acabaBurada bi konu da birisi paylaşmıştı beşinci gün embriyo günlerinin ilerleyişi kızlar
Canim bu tablodaki 1. Gün transfer günü olarak mi sayılıyor acaba?Burada bi konu da birisi paylaşmıştı beşinci gün embriyo günlerinin ilerleyişi kızlar