Bende aynısı soracaktım bide benimle birlikte 8 Haziran’da transfer olanların bi belirtisi var mı ??Sonucu pozitif olan arkadaşlar bekleme surecinde vucudunuzda herhangi bi degisiklik hissettiniz mi hic? Cok zormus bu bekleme isi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynısı soracaktım bide benimle birlikte 8 Haziran’da transfer olanların bi belirtisi var mı ??Sonucu pozitif olan arkadaşlar bekleme surecinde vucudunuzda herhangi bi degisiklik hissettiniz mi hic? Cok zormus bu bekleme isi ya
Ben herhangi bir değişiklik hissetmedim. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bol bol dua edinSonucu pozitif olan arkadaşlar bekleme surecinde vucudunuzda herhangi bi degisiklik hissettiniz mi hic? Cok zormus bu bekleme isi ya
Bende 8 nde oldum Aslimuu93 ve K kafakarisikBende aynısı soracaktım bide benimle birlikte 8 Haziran’da transfer olanların bi belirtisi var mı ??
Bende aynısı soracaktım bide benimle birlikte 8 Haziran’da transfer olanların bi belirtisi var mı ??
Bende de hiç belirti yok kızlarBende 8 nde oldum Aslimuu93 ve K kafakarisik
Bende asla belirti diger negatif denemelerimde kahve leke gogus hassasiyeti oluyordu simdi hicbiri
Benim de belirti yok gibi sadece dün biraz kasıklarım arada ağırdı o kadar bugün yine aynı :)Bende 8 nde oldum Aslimuu93 ve K kafakarisik
Bende asla belirti diger negatif denemelerimde kahve leke gogus hassasiyeti oluyordu simdi hicbiri
Ne zaman test yapsak ki yaBenim de belirti yok gibi sadece dün biraz kasıklarım arada ağırdı o kadar bugün yine aynı :)
Benimde 8 haziranda transferim yapildi canim dun baya siskinlik vardi ve arada bi regl olacak gibi hafif kasık sancisi oldu bugun hicbisey yok sadece bas agrisi var ilgisi varmidir bilemiyorum senin var mi herhangi bi belirti ve test gunun ne zamanBende aynısı soracaktım bide benimle birlikte 8 Haziran’da transfer olanların bi belirtisi var mı ??
Bence bir haftamız bi dolsun ondan sonra yapalim yapacaksaktaNe zaman test yapsak ki ya
Ben test gunumu bekleyecegim 20 haziranı sen teset gununden daha once mi yapmayi dusunuyorsunNe zaman test yapsak ki ya
Ayın 19 dedi doktorBenimde 8 haziranda transferim yapildi canim dun baya siskinlik vardi ve arada bi regl olacak gibi hafif kasık sancisi oldu bugun hicbisey yok sadece bas agrisi var ilgisi varmidir bilemiyorum senin var mi herhangi bi belirti ve test gunun ne zaman
Evet canım benimde çift embriyoSağol canım evet çift embriyo. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seninki çift embriyo mu
Kac gun sonra idrarda gornustun cnimEvet canım benimde çift embriyo
Bence bir haftamız bi dolsun ondan sonra yapalim yapacaksakta
Benim de 19 Haziran test günüm ama bu sayfada erken öğrenenleri görünce acaba yapsam mı diyorum da yaparsam da 9.günde filan yaparım heraldeBen test gunumu bekleyecegim 20 haziranı sen teset gununden daha once mi yapmayi dusunuyorsun
Benim 8. Gunde kan testim :) bekle benim cikarsa yaparsin :)Benim de 19 Haziran test günüm ama bu sayfada erken öğrenenleri görünce acaba yapsam mı diyorum da yaparsam da 9.günde filan yaparım heralde
İdrar yapmadım canım direk 7.gun kan verdim.Kac gun sonra idrarda gornustun cnim
Ovulasyon testi yaptım üç gün arka arkaya baktım koyu çıkıyor tuttu herhalde bu dedim gittim cesaret edip kan verdimİdrar yapmadım canım direk 7.gun kan verdim.
Bende öyle yapacam bide 5.gün embriyoları erken çıkıyorBenim de 19 Haziran test günüm ama bu sayfada erken öğrenenleri görünce acaba yapsam mı diyorum da yaparsam da 9.günde filan yaparım heralde
Tamam anlaştık hadi inşallah canımBenim 8. Gunde kan testim :) bekle benim cikarsa yaparsin :)