Ah canimmm gozun aydın çift embriyo muydu senin. Benimde dün 96 ydiBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canimmm gozun aydın çift embriyo muydu senin. Benimde dün 96 ydiBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Gözün Aydın canım çok sevindim darısı başımızaBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Evet bakmıştım silik çizgi çıkmıştı canim gruba atmıştım fotoğrafınıCanım hiç idralde baktinmi
Sağol canım evet çift embriyo. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin seninki çift embriyo muAh canimmm gozun aydın çift embriyo muydu senin. Benimde dün 96 ydi
Sağol canım inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızGözün Aydın canım çok sevindim darısı başımıza
Hayırlı olsun canın darısı başımıza inşBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Sağol canım inşallah sizdende güzel haberler bekliyoruzHayırlı olsun canın darısı başımıza inş
Hayırlısı olsun cnm sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Aminn canım çok sağolHayırlısı olsun cnm sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Maşallah cnm hayırlı olsun, kucağına almak nasip olsunBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Amin canım çok sağolMaşallah cnm hayırlı olsun, kucağına almak nasip olsun
Cok sevindim canimm gozun aydinnnnnBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Sağol canım Allah razı olsunCok sevindim canimm gozun aydinnnnn
üç gün kesinlikle duş almayın sonrada ilik suyla duş alabilirsiniz dediler ben bir hafta dus almadım zaten duş alıp gitmiştim transfereKizlar kac gun sonra dus aldiniz
Benim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Sağol canım Allah razı olsunCok sevindim masallah canim
Amiin. Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99 rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah
Sağol canım Allah razı olsunAmiin. Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza