Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 8.günüm ya olabilirmi bole biseyKaçıncı gündesin erken yapmış olabilir misin canım kan tahlilini bekle hemen üzülme
Doktorun dediği gün kandan bak 8.gün erken tabi pozitif olabilirBugün 8.günüm ya olabilirmi bole bisey
Milletin nasıl pozitif çıkıyor 3 günde ben anlam veremiyorumDoktorun dediği gün kandan bak 8.gün erken tabi pozitif olabilir
kacinci gun embriyosuydu canim?Milletin nasıl pozitif çıkıyor 3 günde ben anlam veremiyorum
İlk gün çok çok heyecanlı sonrada zaman geçmiyor inş sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaGüzel dualarınız, dilekleriniz için çok teşekkürler. transferimiz oldu şimdi eve geldik. Şaşkına döndüm koltukta uzanıyorum. Sizler neler yaptınız ilk gün???
Tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar kan sonucum çıktı 7. Gün 96
Amin canım inşallah kalp atışını duymadan rahatlayamiycam sanırımHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş
Amin canım rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin
5.gün emriyosuydu biri orta biri ıyi kaliteydikacinci gun embriyosuydu canim?
5.gün emriyosuydu biri orta biri ıyi kaliteydi
Benimki kimyasal çıktı malesef düştü değer, inşallah sonraki denemeye artık...
Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun kaç çıktı? Benimki 10 a düşmüş birkaç gün sonra tekrar yap sıfırlandığını görelim dediler sana da söylediler mi? Ben hemen bu ay tekrar başlıyorum ilk reglimle sen ne yapmayı düşünüyorsunBenimki kimyasal çıktı malesef düştü değer, inşallah sonraki denemeye artık...
Çok umudum kalmadı cuma günü testi yapicam kan en son sonuç onda artikKan testini bekle, insallah cikar...bazen bunyeden bunyeye idrar cikmasi farkli olabiliyor...
Tebrik ederim cnm sağlıcakla kucaginaalmayi nasip etsin.Kızlar kan sonucum çıktı 7. Gün 96
Evet cnm benimde 3. Gun embriyom oldugunda test tarihi uzun oluyordu. Hicbisey hissetmiyorum agri kramp yok ama kayisi yemekten ishal oldum yBenim 3. Gun embriyosuydu o yuzden mi daha gectir test tarihi
Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun kaç çıktı? Benimki 10 a düşmüş birkaç gün sonra tekrar yap sıfırlandığını görelim dediler sana da söylediler mi? Ben hemen bu ay tekrar başlıyorum ilk reglimle sen ne yapmayı düşünüyorsun
Evet doktorum başlayabiliriz dedi4,6 ya düşmüş. Hemen ilk donemde başlanabiliyor mu? rahmin dinlenmesi gerekmez mi bilemiyorum dondurulmuş yok şu an tekrar başlıcak süreç yumurtlama vs....
Amin canım her zaman dua ediyorum kuzumTebrik ederim cnm sağlıcakla kucaginaalmayi nasip etsin.
darısı bize insallah bize de dua et