Haziranda embriyo transfer yapacaklar

O korkular tedirginlikler doğuma kadar bitmez canım. Değer ikiye katlandı mi kese görünecek mi kalp duyulacak mi ilk 3 ay falan derken hamileliğin tadını cikaramiyoruz. Ben de iki gün sonra yapacm dün acaba artacak mi diye eşimin kafasının etini yedim eşim şu an hamilesin tadını çıkar dedi. Haklı sen de hamilesin tadını çıkar. Doktorlar ilk değerden sonra ikişer gün ara ile iki defa daha test istiyorlar ya da bir defa sonra da artış bilgisini onlara verdiğimizde kese için bi hafta 10 gün sonrası için gün veriyorlar
inan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyince :anneadayı:kadın doğuma 10 gün sonrası geç değil mi ya bakalım benim doktor yarın ne diyecek

inan insan bi şokta oluyor 5 yıldır bekleyince :anneadayı:kadın doğuma 10 gün sonrası geç değil mi ya bakalım benim doktor yarın ne diyecek
Kese anca görünüyormus canm yani gidilse de bi anlamı yok kese görünmeyecek şimdilik. Sanırım değer 5 binleri bulunca kese görünüyor. Tabii dediğin gibi bakalım senin doktor ne diyeck

Bi gün buraya bunu yazıcağım hiç aklıma gelmemişti ama çok hayal etmiştim 😢

Bugün 5. Gün emriyo transferimin 11. Günü kan testi yaptırdım 323.50 çıktı.
Çok anlamam ama sanırım iyi bir sonuç burada okuduğum kadarıyla . ☺
Allah hepimize 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyyy tebrikler tebrikler çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💃💃💃

Dr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
İnaşallah önemli bir şey yoktur bebişin sana sıkı sıkı tutunur

Amin canım benim hepimize inşallah allah gülsün.
Ne zorlu süreçten geçtik dimi nasıl sabrettik. Taş olsam çatlardım nası dayanmışım .

Seninde kızına bu sene kardeş gelsin inşallah hayırlısıyla 💋
Aminnn canımcım katlanarak artsın değerin 😍

Dr.mu aradik simde hastneye yatrdi canim gece artarsa kanamam hastanede olayim die. Kan verdim bide sabah belli olurmus kandegerime bida bakip düsukmu oluyo die bakilcakmis
Ayy inşallah bişi yoktur canım senin kanama fazla mı oldu bende coraspini içmeyin Bi bakalım dediler bekliyorum bida olmaz inşallah

Ayy öyle mi inşallah benimde senin gibi olur. 3 sene oldu çok istiyorum 😔 bende hırpalıyorum kendimi süpriz yapar inşallah 🥰 umut oldun sağolasın dua eder misin canım banada gebelerin duasi geçermiş 😊🥰
Taniki🤗🥰😇, benim de 2,5 yil oluyor artik ve bu ikinci denemem.Allah isteyen ve bu ugurda emek herkesin kucagini tez zamanda doldursun insallah😍

X