Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar bende aşırı akıntı mevcut. Su gibi böyle. Afedersiniz ama gün içinde çamaşır değiştirmekten bıktım. 🙄 Sizde de var mı?

Yok iki temmuz da transfer oldum bn daha test yapmaya korkuyom 😂😂🤷🤷 ne olacaksa olsun seninde gözün aydın vaalla bn pempe tortu yu görünce çok ağlamıştım olmadi diye
Yok canım oluyormuş pembe hatta benim iki gündür kahverengi siyaha yakın tortular geri geliyo o da normal dediler bilmiyorum artık. Olmuştur Allah'ın izniyle seninki de canm

kızlar benim embriyom 3.gün 9.gün kan testinin değeri 25 -11.günü 50 çıktı hamilemiyim bilgisi olan varsa sevinirim şoktayım da hala
Hayırlı olsun, hamilesin tabiki. Benim doktorum bi kere 2 kat arttığını görünce bir daha kan testi istemedi. Genelde 10 gün sonra da muayeneye çağırıyorlar 🤗

yinede emin olamıyorum kaç gün daha kaç testi vermem gerekiyor değer ilerde düşer mi tedirginim
O korkular tedirginlikler doğuma kadar bitmez canım. Değer ikiye katlandı mi kese görünecek mi kalp duyulacak mi ilk 3 ay falan derken hamileliğin tadını cikaramiyoruz. Ben de iki gün sonra yapacm dün acaba artacak mi diye eşimin kafasının etini yedim eşim şu an hamilesin tadını çıkar dedi. Haklı sen de hamilesin tadını çıkar. Doktorlar ilk değerden sonra ikişer gün ara ile iki defa daha test istiyorlar ya da bir defa sonra da artış bilgisini onlara verdiğimizde kese için bi hafta 10 gün sonrası için gün veriyorlar

X