Folik asit kullanıyorum benKızlar vitamin olarak birşey kullanıyormusunuz bu ay yada kullandınız mı ?
Zor oluyomu canım senin de iğneler baya yakıyo hele göbekten olanı baya kötü ama değer tabi dayancazİnsallah tatlım benimvar kuzum oksapar ve progesteron verdi zeki bey önceki transferlerinde de vermişti. Çok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırız canım benim
Aynen kuzum vücudum artık progesteron a alıştı ama göbekten olan çok yakıyor gerçekten. Sonu guzel olsun inşallahZor oluyomu canım senin de iğneler baya yakıyo hele göbekten olanı baya kötü ama değer tabi dayancaz
Olabilir canım benimde 6 günüm bugün çok bisey hissetmedim açıkçasıBugün 5. Günüm canım yürürken kasıklarım da batma var 2. Günden beri ara ara mide bulantisi bugün hastaneye gitmiştim ilaç yazdırmaya basım döndü biraz bilmiyorum belki sicaktandir
Canim benimde çift embriyo transfer edildi çok bir değişiklik yok kullandigin ilaçlar aynı tek fark reglinin 18. Günü transfer yapıyordu doktorum 20. Gün yaptı bu defa 6. Gün embriyosu olduğu için.Merhabalar arkadaşlar
Benim 10 unda 2. Transferim olacak. 2 embriyo transfer edilecek. Benim gibi olanlar bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım test yapmayı düşünüyor musunOlabilir canım benimde 6 günüm bugün çok bisey hissetmedim açıkçası
Yok canım yapmayacağım direk kan vericem cuma günü test günüm. Şuan hiç bisey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz ortada bişeyim. Çok değişik bi duyguHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım test yapmayı düşünüyor musun
Dondurulmuş embriyonuz varmiydi birde genetik test yapıldımı transfer edileneKan vermeye gidiyorum canım 10. Gün silik çizgi bile yok hiç umudum yok ama gereksiz iğne olmayayım diye gidiyorum
Canim hayirli ugurlu olsun. Insallah sana sımsıkı tutunurlar. Ben sana sey sormak istiyorum. Yasemin hanim kendine ozel bir muayenehane açmış. Acaba işlemler orada mı yapılıyor? Yani laboratuvar vs. Var mi? Ve mesela randevulara gittiginde bekleyen hastalar oluyor mu yani kalabalik bir ortam oluyor mu çünkü cok hassas bir donem ve benim icin cook önemli, ben adet olmayi bekliyorum gitmek için sana epey bir soru sormus oldum kusuruma bakma:)Doktorum bana günde bir dilim ananas ve bir bardak havuç suyu içmemi söyledi kızlar ananasın zararı olsa niye ye desin, iki saat önce bebeklerimi aldım eve gidiyorum şimdi :)) dua edelim birbirimize bol bol
Canım Hakkında hayırlısı olsun kan sonucun belli oldu mu?Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Ben de transfer oldum canım 2 tane 5.gün embriyosu dinleniyorum şimdiBugün transferi olacak olan kızlar bol şansbebeklerimizi alın gelin hayırlısıyla
Hepimize dua edelim canım ben de bu sabah oldum çift embriyo allahım hepimize nasip etsinnDoktorum bana günde bir dilim ananas ve bir bardak havuç suyu içmemi söyledi kızlar ananasın zararı olsa niye ye desin, iki saat önce bebeklerimi aldım eve gidiyorum şimdi :)) dua edelim birbirimize bol bol
Benimde ayın 10 unda transferim saat 14.00 da. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edilecek. estrofem, crinone jel ve folik asit kullanıyorum. dünde havuç suyu içmeye başladım.Merhabalar arkadaşlar
Benim 10 unda 2. Transferim olacak. 2 embriyo transfer edilecek. Benim gibi olanlar bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim
Var canım 6 tane embriyom var dondurulmuş o beni biraz teselli ediyor genetik önermedi doktorDondurulmuş embriyonuz varmiydi birde genetik test yapıldımı transfer edilene
Dondurulmuşunun olması çok güzel cnm.Yaşınız küçüktür.ondan dolayı istememiştir.Diğer sefer olur inşallahVar canım 6 tane embriyom var dondurulmuş o beni biraz teselli ediyor genetik önermedi doktor
Valla bende oyleyim canım bu defa hiç yokmuş gibi davranıyorum hatta transferden çıkınca eşimle öyle büyük kavga ettik ki gitti dedim ya söyledim yüzüne birşey bekleme bu işten diye olursa mucize olacakYok canım yapmayacağım direk kan vericem cuma günü test günüm. Şuan hiç bisey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz ortada bişeyim. Çok değişik bi duygu
Yok canım ne kusuru sor tabi :) randevulu zaten kendisi ben her gittiğimde tek ben oluyorum yada bir bekleyen hasta sakın yani randevularını güzel ayarlıyor :) snevo laboratuarında yapıldı Benim ki ama başka hangileriyle çalışıyor bilmiyorum canım Anadolu yakasında mı oturuyorsun ?Canim hayirli ugurlu olsun. Insallah sana sımsıkı tutunurlar. Ben sana sey sormak istiyorum. Yasemin hanim kendine ozel bir muayenehane açmış. Acaba işlemler orada mı yapılıyor? Yani laboratuvar vs. Var mi? Ve mesela randevulara gittiginde bekleyen hastalar oluyor mu yani kalabalik bir ortam oluyor mu çünkü cok hassas bir donem ve benim icin cook önemli, ben adet olmayi bekliyorum gitmek için sana epey bir soru sormus oldum kusuruma bakma:)
Maşallah canım denemeye devam ozamanVar canım 6 tane embriyom var dondurulmuş o beni biraz teselli ediyor genetik önermedi doktor
Zaten gerginiz insan biraz idare eder. Aman ya onlara hiç bisey olmuyor baktinmi en çok onlar stresli oluyorValla bende oyleyim canım bu defa hiç yokmuş gibi davranıyorum hatta transferden çıkınca eşimle öyle büyük kavga ettik ki gitti dedim ya söyledim yüzüne birşey bekleme bu işten diye olursa mucize olacak
Aynen öyle canım ertesi gün öyle üzgün pismandi ki gerilmiş stres olmuş. Dedigin gibi en çok biz çekiyoruz acıyı ama işte canım erkekler algilayamiyorZaten gerginiz insan biraz idare eder. Aman ya onlara hiç bisey olmuyor baktinmi en çok onlar stresli oluyor