- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Forumda da baktım bazı doktorlar tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlarmış canım. Bizim doktor da veriyor transferden sonraC Capanin Gururu Teyom gonapeptyl neden transfer olduktan sonra verdiki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda da baktım bazı doktorlar tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlarmış canım. Bizim doktor da veriyor transferden sonraC Capanin Gururu Teyom gonapeptyl neden transfer olduktan sonra verdiki ?
Benim de tek ama taze transfer.Evet canım tek transfer dondurulmuş 5.gün embriyosu senin de tek mi
Allah allah progestan dozu artıyorda bunu duymamıştımForumda da baktım bazı doktorlar tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlarmış canım. Bizim doktor da veriyor transferden sonra
Memorialde de veriyorlar.Allah allah progestan dozu artıyorda bunu duymamıştım
Kaçıncı gündesin canım ?Memorialde de veriyorlar.
4.gün canımKaçıncı gündesin canım ?
Hayırlı olsun az kaldı canım En sona ben kaldım haliba tek olurum daha tedavim bile başlamadı ya4.gün canım
Yok yok seni de bekleyeceğiz merak etme. Hem arkadaşların bazısı taze transfer olmayacakHayırlı olsun az kaldı canım En sona ben kaldım haliba tek olurum daha tedavim bile başlamadı ya
oda doğru taze yapılmıyor herkeze haklısın neyse atarsa son 1 hafta gösteriyor regl ama bakacızzYok yok seni de bekleyeceğiz merak etme. Hem arkadaşların bazısı taze transfer olmayacak
Seni çok iyi anlıyorum canım(((bende bu 2 hafta kafayı yedim çünkü eşim sürekli göreve gidiyor ve benim tüp tedavi iptal oluyor. Geçen hafta doktor dedi opu Çarşamba olacak ,çok sevindik.sonra diyor cuma o zamanda çok sinir geçirdim çünkü eşim pazar sabah gitti göreve.çol dua ettim opu cuma günü olsun. Vallah 5 sene hep böyle yapişıyorum.ben Antalya da eşim sürekli Kars'a gidiyor(((Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor tedavi ben kafayı yiycem az kaldı temmuz adetini 4 gözle beklerken bugün patron eşime temmuzda izin vermeyebilirim ağustosa kalabilirsiniz demiş yyaaaa valla billa ağlamak istiyorum martta başlayacaktık erteledikcr erteledik canım aşırı sıkkın sıkıntıdan oturdum ağladım eşim yarın geliyor yurtdışından yarın gel görüşelim diyo patron offf
opu günü sayılmıyor canım. İnşallah hepsi sağlıkla ulaşsın çarşambaya canımKızlarrr selam.şimdi hastaneden aradılar. Cuma günü opu oldum. 11 tane topladılar. 4 tane döllendi. Şimdi Çarşamba günü çağırmışlar dondurmak için imza atmak gerekiyor. Biz cuma sayılmıyormuyuz?yoksa Çarşamba 6 günü olacakmiş??
Yok kız daha ben varım lekelenme başlamıştı ama hala adet gelmedi masaj da işe yaramadıkeyfini bekliyoruzHayırlı olsun az kaldı canım En sona ben kaldım haliba tek olurum daha tedavim bile başlamadı ya
Canım o iğnenin adını unuttum da oda mı çatlatma iğnesiopu günü sayılmıyor canım. İnşallah hepsi sağlıkla ulaşsın çarşambaya canım
evet o sınıfta geçiyor canım. Adı gonapeptyl. Forumda da aratırsan çıkıyorCanım o iğnenin adını unuttum da oda mı çatlatma iğnesi
Hee anladım canımevet o sınıfta geçiyor canım. Adı gonapeptyl. Forumda da aratırsan çıkıyor
Yok kız daha ben varım lekelenme başlamıştı ama hala adet gelmedi masaj da işe yaramadıkeyfini bekliyoruz Hamile olmayasın bi test yapsaydın
Tşk ederim.ama bu ay transfer olmayacak 1 adet geçecek 2 adet ile gelecemopu günü sayılmıyor canım. İnşallah hepsi sağlıkla ulaşsın çarşambaya canım
Ahahhahahaha ayrıntılı etmek önemli tabiLadyNurr yok canım yaptım sabah negatif. Hafta sonuna denk gelmesin diye dua ediyordum. Duanın dozajını fazla kaçırdık herhalde