Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napiyonuz kızlar nasıl gidiyor tedavi 🤗ben kafayı yiycem az kaldı 😏🙄😶temmuz adetini 4 gözle beklerken bugün patron eşime temmuzda izin vermeyebilirim ağustosa kalabilirsiniz demiş 😏😏😶😶😶yyaaaa valla billa ağlamak istiyorum martta başlayacaktık erteledikcr erteledik canım aşırı sıkkın sıkıntıdan oturdum ağladım eşim yarın geliyor yurtdışından yarın gel görüşelim diyo patron offf 😑😐
Seni çok iyi anlıyorum canım(((bende bu 2 hafta kafayı yedim çünkü eşim sürekli göreve gidiyor ve benim tüp tedavi iptal oluyor. Geçen hafta doktor dedi opu Çarşamba olacak ,çok sevindik.sonra diyor cuma o zamanda çok sinir geçirdim çünkü eşim pazar sabah gitti göreve.çol dua ettim opu cuma günü olsun. Vallah 5 sene hep böyle yapişıyorum.ben Antalya da eşim sürekli Kars'a gidiyor(((

Kızlarrr selam.şimdi hastaneden aradılar. Cuma günü opu oldum. 11 tane topladılar. 4 tane döllendi. Şimdi Çarşamba günü çağırmışlar dondurmak için imza atmak gerekiyor. Biz cuma sayılmıyormuyuz?yoksa Çarşamba 6 günü olacakmiş??

Kızlarrr selam.şimdi hastaneden aradılar. Cuma günü opu oldum. 11 tane topladılar. 4 tane döllendi. Şimdi Çarşamba günü çağırmışlar dondurmak için imza atmak gerekiyor. Biz cuma sayılmıyormuyuz?yoksa Çarşamba 6 günü olacakmiş??
opu günü sayılmıyor canım. İnşallah hepsi sağlıkla ulaşsın çarşambaya canım

X