Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün birşey demedim ama dozlar düşük geldi bana canım. Benim ilk tedavimde de düşük olduğu için az yumurta oldu. Ben de buradan öğrendim doz düşükmüş. Sonra doktor değiştirince o da baktı, o da aynısını söyledi. Pko olmamana rağmen 150 çok az
Yüksek dozlada denedik 2 kere 300 dü gonal f o zamanda kalite düşüyor ortası yokmu bunun ya

Oyy çiçeğim hayırlı olsun 😍 tüm sürecin sıkıntısız ilerlesin sonu hayır olsun inşallah 🤲 hahırlı haberini bekliyor olucam :KK74: :KK60: :KK200:
Canim benim :KK60: amin inşallah hayirli haber vermek nasip olur ❤
Tarihten 3 gün önce geldi ama artık doktordayım o söyleyecektir bir şeyler. Teşekkür ederim cevap için:)
Ne demek her zaman 🤗 burasi bunun icin var yardımlaşma için
Çok teşekkürler. Hamile değilim test negatif. Masajı yapmaya başladım ☺️
Yap yap inan cok iyi gelcek. Bunu yaptigim aylar yumurtalarım guzel buyuyor. Kadinin insta hesabi da var cok yardimci oluyor Allah razi olsun

Canim benim :KK60: amin inşallah hayirli haber vermek nasip olur ❤

Ne demek her zaman 🤗 burasi bunun icin var yardımlaşma için

Yap yap inan cok iyi gelcek. Bunu yaptigim aylar yumurtalarım guzel buyuyor. Kadinin insta hesabi da var cok yardimci oluyor Allah razi olsun
Şimdi doktordan geldim. Zaten d.kontrol hapı sebebiyle normal bir regl görmezmişim. Muayenede yumurtamın birisi büyümeye başlamış bile. Bu akşam iğneye başlıyorum hayırlısıla. Heyecandan ölücem ama:)

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼
bende varımm☺️ hayırlısıysa bir aksilik olmazsa adet olmayı bekliyorum benim hazırda dondurulmuş 2 embriyom var 2. denemem olacak ilki kimyasal oldu maalesef inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız😍

Şimdi doktordan geldim. Zaten d.kontrol hapı sebebiyle normal bir regl görmezmişim. Muayenede yumurtamın birisi büyümeye başlamış bile. Bu akşam iğneye başlıyorum hayırlısıla. Heyecandan ölücem ama:)
Yaaa 😍 hadi hayirlisi ile inşallah bizi haberdar et 🥰 gunluk dozajin kac ignelerin
bende varımm☺️ hayırlısıysa bir aksilik olmazsa adet olmayı bekliyorum benim hazırda dondurulmuş 2 embriyom var 2. denemem olacak ilki kimyasal oldu maalesef inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız😍
Amin inşallah 🥰🥰

canım inşallah etki eder. Normalde yumurta sayıların iyiymiş zaten. Kovid geçirdiniz mi?
Hayır geçirmedim. Adetin üçüncü günü gittiğimde de sağ tarafta 14 sol tarafta 5 tane saydı sağ taraf iyi görünüyor sol taraf çok iyi değil demişti bugün gidince böyle Bi sonuçla karşılaştım. Doktorda şaşırdı böyle olmaması lazımdı diye. Bide diğer kontrolde başka Bi doktora gitmemizi söyledi bakalım ne olacak bende bekliyorum ne olacagını

Hayır geçirmedim. Adetin üçüncü günü gittiğimde de sağ tarafta 14 sol tarafta 5 tane saydı sağ taraf iyi görünüyor sol taraf çok iyi değil demişti bugün gidince böyle Bi sonuçla karşılaştım. Doktorda şaşırdı böyle olmaması lazımdı diye. Bide diğer kontrolde başka Bi doktora gitmemizi söyledi bakalım ne olacak bende bekliyorum ne olacagını
o zaman iğneyle artar canım, hiç moralini bozma. Folikül çok iyiymiş zaten

Bende 26 martta başladım tüp bebek tedavisine . 9 nisanda yumurtalarım toplandı 2 adet arası dinlenmeden sonra 31 haziranda transfer için kaldığım yerden başladık 17-18 Haziran arası transfer olacak Allah’ın izniyle ilk ve son olur . Hepimize bu zorlu yolda Allah yardım etsin 🙏🏻
Amin inşallah 🥰

Yaaa 😍 hadi hayirlisi ile inşallah bizi haberdar et 🥰 gunluk dozajin kac ignelerin

Amin inşallah 🥰🥰
Bugün 375 yarın 300 ertesi gün yine 300 olucakmış. Bugünün sebebi bir yumurtam hemen büyümeye başlamış onu kontrol altına almak istiyormuş:) sağol🥰 ederim. Hepimiz güzel haberler verelim birbirimize inşallah🧡🧡

11 Haziran. İnsallah güzel sonuçlar getiririm 🙏❤️

Çok benzer durumlarimiz. Her sey temiz, tek sorun ileri hareketli sprem sayisinin az olmasiydi bizim de. İki aşilamam da başarisiz oldu. Herkes gibi ben de korkacak bir şey yok diyeceğim cünkü başa gelen çekilir. Bu yola girdikten sonra, kararini verdikten sonra gerisi cok mühim olmuyor. Kimine kolay gelen kimine zor gelebiliyor. Anestezi aldiğima duaci oldum ben şahsen, ne güzel gözümü kapadim, açtim her sey bitmiş. Anestezi isin en kolay kismi. Süreç genel anlamda sabir istiyor, dayanmak lazim.
Tedaviniz şimdiden hayirli olsun. Tavsiyem yumurta kalitesi arttirici vitaminlere önceden baslamaniz. Ne kadar erken o kadar kalite.
Benim de ilk o yğzden çok bilmiyorum ama. Anestezi için seni rahatlatabilirim sanırım. Ben laparoskopi için oldum. Benim de ilkti ve çok korktum. Ama sadece 10 saniyelik bir süreci ve uyandığımı hatırlıyorum hiç bir şey hissetmedim hiç bir sorun yaşamadım. Korkucak bir şey yokmuş. Rahat olabilirsin. Ve inşallah güzel haberlerle dönersin🧡

X