Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denememde akşama doğru arayıp yarın sabah transfer var dediler,öyle gittik. Herkesin ki değişik 😂 bazı embriyologlar gıcık oluyor,hemen birkaç şey söyleyip telefonu kapatma derdindeler. İlki bana sormak istediğiniz bir şey var mı diyordu?
Benimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattı 😂😂😂😂şoka girdim ne dicem i bilemedim hem heycan hem korku.

Benimkilerde 1 embriyonuz var saat 2 de transfer karnınız tok tuvalete sıkışık gelin dedi Tm dedim kapattı 😂😂😂😂şoka girdim ne dicem i bilemedim hem heycan hem korku.
Arasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayim 🤔

Arasam mi acaba. Yarın okul yok gerçi musaitim ama,çağıracaklarsa ben de sabah eşimle çıkayım evden,ilçeye gidiyor,ordan Diyarbakır daha yakın. Bı de minibüsle ilçeye gitmeye uğraşmayayim 🤔
Ilçede olduğun için Aynı gün çağırmazlar heralde benim 10 dklık yer o yüzden öyle yaptılar galiba istersen içine sinmiyorsa ara sen bilirsin garanti olur

Görüştüm. Sabah 09.30 da embriyoların durumu belli olurmuş. O yüzden şimdiden gün veremiyorlamis
Anladım canım o zaman mecbur bekliceksin dolmuşla gidersin eşinde işten direk oraya gelir artık beni 2 buçuk saat yatırdılar 2 saat en az bekletiyorlar zaten işlem sonrası

😁😁😁benim işim biraz ağır tekstildeyim bakalım belki bırakır 9 ay yatarım nasip olurda tutarsa 😁😁
Ayyy hadi inşallah 🤲🤲🤲 konuş onunlaaa sımsıkı tutunun sana.. Bizde buradan dua edeceğiz.. Kalacak seninle inşallah 🤲🤲 ben embriyolarımla konuşuyorum uzaktan 🤭 ben rahim dinlendirme aşamasındayım. Rabbim bu yaz hepimizi güldürsün

Ayyy hadi inşallah 🤲🤲🤲 konuş onunlaaa sımsıkı tutunun sana.. Bizde buradan dua edeceğiz.. Kalacak seninle inşallah 🤲🤲 ben embriyolarımla konuşuyorum uzaktan 🤭 ben rahim dinlendirme aşamasındayım. Rabbim bu yaz hepimizi güldürsün
Aminnn inşallah canım seneye hepimizin kucağı👶 dolu olsun inşallah 🤲🤲

X