Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Internetten gebelik testi siparişi verip zulalayan manyak bennn😂😂😂daha temmuz da tüp bebeğe anca başlarız ben sipariş verdim😂😂eşim transfer sonrası bi yere çıkmama izn vermiyor eee onun da insafına mı bırakam😂kul oluyorum köle oluyorum test getirsin diye 😁bu defa zulalarim héçç habersiz başlarım 😁allahım psikolojim düzelt nolur🤗🤗🤗🤗😀

Internetten gebelik testi siparişi verip zulalayan manyak bennn😂😂😂daha temmuz da tüp bebeğe anca başlarız ben sipariş verdim😂😂eşim transfer sonrası bi yere çıkmama izn vermiyor eee onun da insafına mı bırakam😂kul oluyorum köle oluyorum test getirsin diye 😁bu defa zulalarim héçç habersiz başlarım 😁allahım psikolojim düzelt nolur🤗🤗🤗🤗😀
Hahaha tatli telaslar 😍

Hahaha tatli telaslar 😍
Ahhh sorma 😂bide başlarsak hayırlısı ile🤗🤗🤗6 tane siparişi verdim eczaneden tanesini 30 tl ye alıyoruz internet fiyatı 6 li 48 tl 😂bende hangi akla hizmet verdim siparişi 😂ortada fol yok yumurta yok embriyo yokk😁insan bekler ama dimi😁

Hanımlar ben 4. İğnemi vuruldum ama cok yogun akıntım var ultrason daha salı yapılacak bu kadar erken akıntı normal mı yoksa yumurtlama öne mi çekilecek acaba sizin de böle olmus muydu
Evet benimde avuç avuç beyaz yumurta akı kıvamında olmuştu. İlk muayenemde sordum normal dedi canım. Sıkıntı yok

X