- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bugün ağrım vardı canım nedenseC Capanin Gururu Teyom merhaba canm bugun nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ağrım vardı canım nedenseC Capanin Gururu Teyom merhaba canm bugun nasilsin
Karnin sismis mi niyeki yaBugün ağrım vardı canım nedense
Benim de vardı akıntım canım, hatta çatladı galiba dedim. Ama şükür öyle birşey olmadıHanımlar ben 4. İğnemi vuruldum ama cok yogun akıntım var ultrason daha salı yapılacak bu kadar erken akıntı normal mı yoksa yumurtlama öne mi çekilecek acaba sizin de böle olmus muydu
Dün otobüs çok sarstı sanırım ondan oldu canımKarnin sismis mi niyeki ya
Olabilir canm ya gecmis olsun umarim gecer bi an evvelDün otobüs çok sarstı sanırım ondan oldu canım
Sonu güzel olsun da çekeriz kuzumsabah mı yapmanı söylediler iğneleriOlabilir canm ya gecmis olsun umarim gecer bi an evvel
Hayir istedigun bir saatte yap her gun ayni zamanda olsa iyi olur demisti. Sabahlari daha uygun gun icinde zaman bulamayabilirmSonu güzel olsun da çekeriz kuzumsabah mı yapmanı söylediler iğneleri
Bana da 17-22 arası demişlerdi akşam 9da yaptım hep.Hayir istedigun bir saatte yap her gun ayni zamanda olsa iyi olur demisti. Sabahlari daha uygun gun icinde zaman bulamayabilirm
Nden aksam ?Bana da 17-22 arası demişlerdi akşam 9da yaptım hep.
Ayy hayırlısı olur inşallah Güzel sonuçlar pofidik pofidik yumoşlarınız olurEveeettt yarin ilk igneyi yapcam sabah saatlerini düşünüyorum her gun ayni saat
Amin inşallah tum isteyenlerimizin olsunAyy hayırlısı olur inşallah Güzel sonuçlar pofidik pofidik yumoşlarınız olur
Bilmem öyle dediler. Hiç sormadım. Önceki tedavide de 1e kadar yapmış olman gerekiyor diyorlardı.Nden aksam ?
Anladim canm yarin haber vercez zaten sorarım bende tekrarBilmem öyle dediler. Hiç sormadım. Önceki tedavide de 1e kadar yapmış olman gerekiyor diyorlardı.
Hahaha tatli telaslarInternetten gebelik testi siparişi verip zulalayan manyak bennndaha temmuz da tüp bebeğe anca başlarız ben sipariş verdimeşim transfer sonrası bi yere çıkmama izn vermiyor eee onun da insafına mı bırakamkul oluyorum köle oluyorum test getirsin diye bu defa zulalarim héçç habersiz başlarım allahım psikolojim düzelt nolur
Ahhh sorma bide başlarsak hayırlısı ile6 tane siparişi verdim eczaneden tanesini 30 tl ye alıyoruz internet fiyatı 6 li 48 tl bende hangi akla hizmet verdim siparişi ortada fol yok yumurta yok embriyo yokkinsan bekler ama dimiHahaha tatli telaslar
Evet benimde avuç avuç beyaz yumurta akı kıvamında olmuştu. İlk muayenemde sordum normal dedi canım. Sıkıntı yokHanımlar ben 4. İğnemi vuruldum ama cok yogun akıntım var ultrason daha salı yapılacak bu kadar erken akıntı normal mı yoksa yumurtlama öne mi çekilecek acaba sizin de böle olmus muydu
Yaa bende korktum dr a yazdım ama gec die cevap vermedi sanırım usg leri öne cekece galiba hayırlısı ınsaallahBenim de vardı akıntım canım, hatta çatladı galiba dedim. Ama şükür öyle birşey olmadı