Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn canım benim insallah çabucak geçer dileğim canım ben tarsfer zamanı aşı yeni çıkmıştı olamadım maalesef ondan korkuyorum zaten kuzum
Aynı benim durumum gibiymis transfer zamanı aşı çıktı yaptırmadı doktorum.ilkini oldum ben 10 gün önce.korkma kuzum dinlen bol bol geçecek inşallah kötü şeyler düşünme🙏

10 eylul itibariyle hastaliginizdan 3 ay sonra asi olabilirsiniz. sure eskiden 6 aydi.
Remziye hanim size bisey sormak istiyorum 17+5 gunluk hamileyim bu gun ani bir korku yasadim camda ari vardi aniden ucunca bana geliyor sandim ve korktum su ictim.Bu durumda ani korkudan bebege bisey olurmu ?

Remziye hanim size bisey sormak istiyorum 17+5 gunluk hamileyim bu gun ani bir korku yasadim camda ari vardi aniden ucunca bana geliyor sandim ve korktum su ictim.Bu durumda ani korkudan bebege bisey olurmu ?
Boyle korkular ani sicramalar oturmalar hatta bazen dusmeler tabii bizi endise ettirir ama haftaniz itibariyle bebeğiniz artik oyle guclu ki bu anlattiginiz senaryoda ona bir sey olmaz.
Hamileliginizi keske pamuklarda cam fanuslarda gecirseniz ama bazen gundelik hayat kaygıları bazen de boyle stresleri elbette yaşayacağız. Boyle durumlarda hemen sakinlesin, oturun, kendinizi derin nefeslere odaklayin, stresiniz gibi sukunetinizi de algilar. Endise etmeyin.

Arkadaşlar merhaba,
Aranızdan hatırlayanlar olur.Haziran’da 4. denememi sizlerle beraber götürmüştüm ama maalesef tutunmamıştı.2 gün önce 5. denememde pozitif gördüğümü (değer 199) ve bugün değerin 447’ye katladığını sizlerle paylaşmak istedim 🤗🧿🧿🧿🧿Ama 40 yaşında olduğum için ve anneliği hiç tutmadığım için çok korkuyorum kaybetmekten. Bu şekilde değerleri iyi başlayıp düşüren , kalp atışını kaybedenlerde sorunlar genelde ne oluyor?Ben bu saatten sonra birşey yaparak bu olumsuzlukları önleyebilir miyim?Hepinize güzel hamilelikler ❤️🤗🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Arkadaşlar merhaba,
Aranızdan hatırlayanlar olur.Haziran’da 4. denememi sizlerle beraber götürmüştüm ama maalesef tutunmamıştı.2 gün önce 5. denememde pozitif gördüğümü (değer 199) ve bugün değerin 447’ye katladığını sizlerle paylaşmak istedim 🤗🧿🧿🧿🧿Ama 40 yaşında olduğum için ve anneliği hiç tutmadığım için çok korkuyorum kaybetmekten. Bu şekilde değerleri iyi başlayıp düşüren , kalp atışını kaybedenlerde sorunlar genelde ne oluyor?Ben bu saatten sonra birşey yaparak bu olumsuzlukları önleyebilir miyim?Hepinize güzel hamilelikler ❤️🤗🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Bu guzel haberiniz icin oncelikle sizi cok candan tebrik ederim. Kutlarım. Lutfen uykunuza beslenmenize eger ilaclariniz varsa onlari saatli almaniz gerekiyorsa ona dikkat edin. Bol ama bol su icin. Doktorunuz da onayliyorsa muhakkak ev icinde dahi olsa yuruyun. Yuksek seylere uzanmayin. Kabiz olmamak icin lifli gidalar alin. Asiri sicak suyla banyo yapmayın. Insallah sizinle kalsin ilerlesin saglikla.gebeliginiz.

Bu guzel haberiniz icin oncelikle sizi cok candan tebrik ederim. Kutlarım. Lutfen uykunuza beslenmenize eger ilaclariniz varsa onlari saatli almaniz gerekiyorsa ona dikkat edin. Bol ama bol su icin. Doktorunuz da onayliyorsa muhakkak ev icinde dahi olsa yuruyun. Yuksek seylere uzanmayin. Kabiz olmamak icin lifli gidalar alin. Asiri sicak suyla banyo yapmayın. Insallah sizinle kalsin ilerlesin saglikla.gebeliginiz.
Çok teşekkürler Remziye hanım. Desteğiniz için sağolun.Geç evlendim ve 40 yaşına kadar 5 yıl uğraştım.Kısmet şimdiyeymiş 🤲🧿Söylediklerinizi yapıyorum.Uyku hariç, işim biraz ağır ve bilgisayar başında.Fiziksel efor sarfetmesem de bazen uzun saatler çalışmam gerekiyor.Uykuyu da toparlamam gerekiyor, yoksa nasıl gelişecek ☺️Çok sağolun.

İnşallah biriniz görür bu mesajı... Aranızda migren çeken biri var mı? Işığa dayanamıyorum, parol bile icsem kusuyorum. Midem bir şey kabul etmiyor. Sabahtan beri 8saatten fazladır baş ağrısı ile mücadele ediyorum. Her şeyi denedim. Simdi acile gotsem serumun içine en azindan hamileler icin yapabilecekleri bir şey var mi? Bu ağrılarla baş eden var mi yol gösterebilecek...

İnşallah biriniz görür bu mesajı... Aranızda migren çeken biri var mı? Işığa dayanamıyorum, parol bile icsem kusuyorum. Midem bir şey kabul etmiyor. Sabahtan beri 8saatten fazladır baş ağrısı ile mücadele ediyorum. Her şeyi denedim. Simdi acile gotsem serumun içine en azindan hamileler icin yapabilecekleri bir şey var mi? Bu ağrılarla baş eden var mi yol gösterebilecek...
Canım nane yağını önerebilirim. Bana da buradan bir arkadaş önerdi. İki üç damlasıyla alnıma şakaklarıma masaj yapıyorum. En son elimde kalan azcık yağı da burun kenarlarıma sürüyorum baya rahatlatıyor beni.

5.gunum sayılır karantinada ve ben bugün koku ve tad duyumu kaybettim ne yaptıysam koku alamıyorum en etkili kokuları kokluyorum yine yok ne yapabilirim evde tecrübesi olan var mı endişeliyim ya geri gelmezse 😢😢

X