Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurederim çok saol Allah kimseye yaşatmasın kimin ne derdi varsa derman versin şifa versin evde b12 dil altım ve devit3 damlam var kullansam olurmu onlari

Tesekkurederim çok saol Allah kimseye yaşatmasın kimin ne derdi varsa derman versin şifa versin evde b12 dil altım ve devit3 damlam var kullansam olurmu onlari
Bu arda kekik çay gibi demiyo eşim süzüp içiyoruz ıyi geliyo diye duymuş birde taze zeytin yaprakları sıcak su ekliyor demlenmesini bekliyor iciyoz valla arastiriyo ne ıyi deniyorsa yapmaya çalışıyo yanlismi yapıyoruz bilmiyorum

Cok geçmiş olsun.allah şifa versin.asi olmuş muydun.

remziye_06 hanım bişey daha sorucam vitamine bakıyorum lipozomal hem şurup hem kapsül varmış hangini almalıyım

b12 guzel bir takviye ancak covid doneminde size ayrica yardimi olmaz. Ben devit 3 damla konusunda biraz mesafeliyim. Simdiye dek kullanip d vitaminini guzel yukselten goremedim. Onlarda bir BPA problemi de var.

D3 k2 f
b12 guzel bir takviye ancak covid doneminde size ayrica yardimi olmaz. Ben devit 3 damla konusunda biraz mesafeliyim. Simdiye dek kullanip d vitaminini guzel yukselten goremedim. Onlarda bir BPA problemi de var.
Eczaneye dvitamini k2 formunda dersek bilirler diymi

Merhaba bende Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba canim evet yaptirdim ikili tarama test istedi ve perinatoloji uzmanina yonlendirdi oda ayrintili ultrasonla karindan organ gelisimine burun kemigi ense kalinligina bakildi.Baska test istemedi.İkili testin sonucuna gore yonlendiriyolar.
Benim ikili test riskli çıktı. 14 haftanın içindeyim diğer detaylı ultroson da ense ve burun kemiği bakılsa geç mi olur çünkü 18-24 hafta arası yapılıyor dendi 11-14 haftasını geçtik

Benim ikili test riskli çıktı. 14 haftanın içindeyim diğer detaylı ultroson da ense ve burun kemiği bakılsa geç mi olur çünkü 18-24 hafta arası yapılıyor dendi 11-14 haftasını geçtik
Sizin yaşınız kaç yastan dolayı riskli cıkmıs olabılır ayrıntılı ultrasyon yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…