Tamam canın.krem kullanmıyorum ama kullanmaya başlasam iyi olurGsz sancisini kalp krizi sanip acile gelenler olur. Sizi anliyorum. Bir de bir sure kefir yogurt taze peynirlerden de uzak durun. Eskiden dokunmuyordur ama simdi dokunuyor olabilir. Catlak kremi kullanmaya basladiysaniz karniniza daha cok masaj yapin, en azindan hareketi arttirirsiniz.
Lutfen simdiden baslayin, lierac, biooil ve clife beauty guzel, formulleri kanitlanmis markalar. Catlaklarinizi engeller ve sizi rahatlatir, kan dolasiminizi arttirir. Gogus bolgeniz ve kalcalariniz dahil boyundan dize kadar dairesel hareketlerle her gun, yaklasik 6. ayinizdan itibaren Gunde 2 kez tavsiye ediliyor.Tamam canın.krem kullanmıyorum ama kullanmaya başlasam iyi olur
Benim karnımda şişti kuzum hem gaz hem de rahim büyüyor e haliyle bütün için organlarımız yer değiştiriyor ve Ağrı oluyor o yüzden doktorum krem ve magnezyum verdi kremle karnıma masaj yapıyorum, magnezyumda az da olsa karın kasları gerilirken ağrıyı azaltıyor.Kızlar benim karnım çok şişdi ağrıda var biraz.qazmı bu acaba.patlıycak gibi karnım
Merhaba canım,Kızlar merhaba bugun 2li taramam vardı 13. Hafta mı doldurmusum doktor kıza benzetti eninde olamıyorum
Bkz. ustteki mesajim.Arkadaşlar çatlak krem ve yağları hangi aydan itibaren kullanılmalı malum kış da geliyor deri daha cok kuruyacak ve çatlak oluşumu icin daha kaçınılmaz bir hal alacaktır tavsiyelere açığım en iyi çatlak önleyici krem jel veya yağ Öneriniz nedir aklımda bir cok marka ve isim var ama emin olamıyorum siz değerli arkadaslarıma da sormak istedim şuan neleri sectiniz ve kullanmayı düşünüyor veya kullanıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorumremziye_06
Gordum teşekkür ediyorumBkz. ustteki mesajim.
Aslında bizim için zor olasada.bebek için iyi.demek ki büyüyoBenim karnımda şişti kuzum hem gaz hem de rahim büyüyor e haliyle bütün için organlarımız yer değiştiriyor ve Ağrı oluyor o yüzden doktorum krem ve magnezyum verdi kremle karnıma masaj yapıyorum, magnezyumda az da olsa karın kasları gerilirken ağrıyı azaltıyor.
İsimlerini kayd etdim en kısa zamanda alıcamBkz. ustteki mesajim.
Herkes bu krem ve yağı kullanıyor bazı hamile fenomenleri takip ediyorum he bu iki markayı önerdi onları alacağım bende insallah siz sırt üstü yatabiliyor musunuz suan ben artık yatamıyorum rahat edemiyorum sağ sol yatıyorumİsimlerini kayd etdim en kısa zamanda alıcam
Krem ve yağ ikisi bir aradamı kullanılıyor?.ben sağ sol yatamıyorum hep öyle yatardım.şimdi ancak sırt üstüHerkes bu krem ve yağı kullanıyor bazı hamile fenomenleri takip ediyorum he bu iki markayı önerdi onları alacağım bende insallah siz sırt üstü yatabiliyor musunuz suan ben artık yatamıyorum rahat edemiyorum sağ sol yatıyorum
Ben aırt üstü yapamıyorum ama olsun yaoacak bir şey ypk evet yağ geceleri krem tek basına yetersiz onu da gündüzleri kullanacağım öyle yapıyorlar hepKrem ve yağ ikisi bir aradamı kullanılıyor?.ben sağ sol yatamıyorum hep öyle yatardım.şimdi ancak sırt üstü
İlk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım 0 belirti hata kan vermeye gitmemeyi bile düşünmüştüm nasıl olsa yine negatif diye klinikten arayıp sormuşlardı nerdesiniz diye öylelikle gitmiştim ve hamileydim hem de ikiz.Kızlar merhaba 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 6.günüm hiç belirtim yok acaba beliriti olmadan hamile kalan varmı aranızda boşuna bekliyormuşun gibi bir his girdi içime
al benden de o kadar :) bende hiç almayı düünmüyorum ama seninle aynı düşüncedeyim acaba daha çok çatlarmı ikizlerim çok büyütürse karnımı :)Kızlar merhababen sanırım gelen bir bildirimi kaçırmışım eskide kalmış ve bildirim gelmedikçe de yazan yok demekki dedim. Şimdi kendim girdim nerelerdesiniz demeye bir de ne göreyim herkes burada
Umarım herkes iyidir, kontroller güzel geçmiştir
Ben yıllardır sürekli kilo alıp vermekten zaten çatlak içindeyim. Göğüs ve karın bölgem özellikleo yüzden kremlere karşı hiç ilgim yok. Daha ne kadar çatlayıp kötü olabilir ki diyorum. Bir yandan da acaba daha kötü olur mu demekten kendimi alamıyorum krem kullanmayı da hiç sevmem onun da biraz etkisi olabilir bu ilgisizliğimde
Aynen benim de ikiz ya o korkutuyor. Bir de şuan ömrümdeki maksimum kilomdan 5 kg aşağıdayım. Yani gebeliğimin ikinci yarısında hayatımdaki en yüksek kiloda olacağım muhtemelenal benden de o kadar :) bende hiç almayı düünmüyorum ama seninle aynı düşüncedeyim acaba daha çok çatlarmı ikizlerim çok büyütürse karnımı :)
bende ilk ay iki kilo verdim ama iştahım açıldı yiyebiliyorum artık o nedenle genişleyip iyice çatlama olasılığı yüksek cildimizin :)Aynen benim de ikiz ya o korkutuyor. Bir de şuan ömrümdeki maksimum kilomdan 5 kg aşağıdayım. Yani gebeliğimin ikinci yarısında hayatımdaki en yüksek kiloda olacağım muhtemelenama işte bir yandan da bakıyorum yani şu çatlaklara biraz daha eklense ne değişir ki zaten harita gibi
Ben oluruna bırakacağım sanırım yabende ilk ay iki kilo verdim ama iştahım açıldı yiyebiliyorum artık o nedenle genişleyip iyice çatlama olasılığı yüksek cildimizin :)
Ahaaaaaa da ben belerim olmadı arkdaşlar bilirler sürekli belirt arayıp form form gezmişligim var hatta 7.gun tamam olmadı bari evi temizlerim demişimligim varKızlar merhaba 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 6.günüm hiç belirtim yok acaba beliriti olmadan hamile kalan varmı aranızda boşuna bekliyormuşun gibi bir his girdi içime
Hangilerini alıcaksın banada atarsın isimlerin.bu konu hakkda hiç bir bilgim yokBen aırt üstü yapamıyorum ama olsun yaoacak bir şey ypk evet yağ geceleri krem tek basına yetersiz onu da gündüzleri kullanacağım öyle yapıyorlar hep