Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canın.krem kullanmıyorum ama kullanmaya başlasam iyi olur

Tamam canın.krem kullanmıyorum ama kullanmaya başlasam iyi olur
Lutfen simdiden baslayin, lierac, biooil ve clife beauty guzel, formulleri kanitlanmis markalar. Catlaklarinizi engeller ve sizi rahatlatir, kan dolasiminizi arttirir. Gogus bolgeniz ve kalcalariniz dahil boyundan dize kadar dairesel hareketlerle her gun, yaklasik 6. ayinizdan itibaren Gunde 2 kez tavsiye ediliyor.

Kızlar benim karnım çok şişdi ağrıda var biraz.qazmı bu acaba.patlıycak gibi karnım
Benim karnımda şişti kuzum hem gaz hem de rahim büyüyor e haliyle bütün için organlarımız yer değiştiriyor ve Ağrı oluyor o yüzden doktorum krem ve magnezyum verdi kremle karnıma masaj yapıyorum, magnezyumda az da olsa karın kasları gerilirken ağrıyı azaltıyor.

Bkz. ustteki mesajim.

Aslında bizim için zor olasada.bebek için iyi.demek ki büyüyo

İsimlerini kayd etdim en kısa zamanda alıcam
Herkes bu krem ve yağı kullanıyor bazı hamile fenomenleri takip ediyorum he bu iki markayı önerdi onları alacağım bende insallah siz sırt üstü yatabiliyor musunuz suan ben artık yatamıyorum rahat edemiyorum sağ sol yatıyorum

Krem ve yağ ikisi bir aradamı kullanılıyor?.ben sağ sol yatamıyorum hep öyle yatardım.şimdi ancak sırt üstü

Kızlar merhaba ben sanırım gelen bir bildirimi kaçırmışım eskide kalmış ve bildirim gelmedikçe de yazan yok demekki dedim. Şimdi kendim girdim nerelerdesiniz demeye bir de ne göreyim herkes burada
Umarım herkes iyidir, kontroller güzel geçmiştir
Ben yıllardır sürekli kilo alıp vermekten zaten çatlak içindeyim. Göğüs ve karın bölgem özellikle o yüzden kremlere karşı hiç ilgim yok. Daha ne kadar çatlayıp kötü olabilir ki diyorum. Bir yandan da acaba daha kötü olur mu demekten kendimi alamıyorum krem kullanmayı da hiç sevmem onun da biraz etkisi olabilir bu ilgisizliğimde

Kızlar merhaba 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 6.günüm hiç belirtim yok acaba beliriti olmadan hamile kalan varmı aranızda boşuna bekliyormuşun gibi bir his girdi içime

Kızlar merhaba 2 eylül 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum bugün 6.günüm hiç belirtim yok acaba beliriti olmadan hamile kalan varmı aranızda boşuna bekliyormuşun gibi bir his girdi içime
İlk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım 0 belirti hata kan vermeye gitmemeyi bile düşünmüştüm nasıl olsa yine negatif diye klinikten arayıp sormuşlardı nerdesiniz diye öylelikle gitmiştim ve hamileydim hem de ikiz.
Şimdiki hamileliğimde ise 4. Günde göğüslerim şişmiş ve hassaslaşmıştı 9. Gün evde test yaparak öğrendim.
Yani demem o ki ikizlerde sıfır belirti oldu bu gebeliğim tek olmasına rağmen gösterdi kendini
Hamileden ve gebelikten gebeliğe değişiyor düşürmeyin modunuzu yitirmeyin umudunuzu
Allah gönlünüze göre versin
Tez zamanda inşallah

al benden de o kadar :) bende hiç almayı düünmüyorum ama seninle aynı düşüncedeyim acaba daha çok çatlarmı ikizlerim çok büyütürse karnımı :)

al benden de o kadar :) bende hiç almayı düünmüyorum ama seninle aynı düşüncedeyim acaba daha çok çatlarmı ikizlerim çok büyütürse karnımı :)
Aynen benim de ikiz ya o korkutuyor. Bir de şuan ömrümdeki maksimum kilomdan 5 kg aşağıdayım. Yani gebeliğimin ikinci yarısında hayatımdaki en yüksek kiloda olacağım muhtemelen ama işte bir yandan da bakıyorum yani şu çatlaklara biraz daha eklense ne değişir ki zaten harita gibi

bende ilk ay iki kilo verdim ama iştahım açıldı yiyebiliyorum artık o nedenle genişleyip iyice çatlama olasılığı yüksek cildimizin :)

bende ilk ay iki kilo verdim ama iştahım açıldı yiyebiliyorum artık o nedenle genişleyip iyice çatlama olasılığı yüksek cildimizin :)
Ben oluruna bırakacağım sanırım ya bugüne kadar barışıktım zaten onlarla hiç kafama takmadım, bundan sonra da artarsa yavrularımdan artsın, yıllarca kendi boğazımdan artmış dert etmemişim

Ahaaaaaa da ben belerim olmadı arkdaşlar bilirler sürekli belirt arayıp form form gezmişligim var hatta 7.gun tamam olmadı bari evi temizlerim demişimligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…