- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Burada hararetli bir asi tartismasi baslatmak istemem o nedenle sahsi fikrimi soyledim. Ben tibbi otorite degilim ancak cok araştırma yapip kendim ve cevrem icin en dogrusunu bulmaya calisiyorum. Siz ve esiniz toplumdan tamamen izole bir sekilde sadece kontrolleriniz icin evden cikabilecek ve aileniz de dahil hic kimse ile temas etmeyecek durumda iseniz elbette size izolasyonla yetinmenizi daha rahat tavsiye edebilirim ancak cok hekim arkadasim, asisiz gebelerini ve bebeklerini topraga verdi, bazi hikayelere meslegim nedeniyle bizzat sahit oldum, dedigim gibi kiz kardesim ya da evladim olsaydınız bu yonde tavsiye verirdim. Ben de is yogunlugu nedeniyle belki idari iznimi bile devletin verdiğinden daha gec baslatacak, hayatin icerisinde insanlarla az cok temas etmek zorunda kalan bir meslek grubundayim. Bir kac hafta icerisinde 3. dozumu olacagim. Aşının yan etkileri konusundaki olasiliklarla hastalik kapmaniz durumundaki riskleri bir terazinin iki kefesine koyduğum vakit, asi olmak secenegi cok agir basiyor.Cok tesekkur ederim cevap icin 13+6 gunluk oldum anirim artik olmaliyim.Asi karsiti degilim bebege bisey olmasindan korkuyorum.Herkez farkli bisey soyluyo bebek dogduktan sonra gelecege yonelik bir risk varmi yokmu yeterli veri yokmus vs. Kafa karisikligi oluyor.