Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha oluşmamış bir can için size hissettiğimi anlatmam mümkün değil.goz yaşlarım saatlerdir durmak bilmiyor bu son şansımdı elimde bişey kalmadı
Ahh ahh😔😔😔 Artık ciddi ciddi acı çekmeden bir evlat sahibi olmak istiyorum... bir başka doğum hikayesi diye bir kitap okuyorum. Bana çok iyi geldi size de tavsiye ederim belki düşünürseniz. İnşallah en kolay şekilde kendinizi toparlarsınız, her zaman yazabilirsiniz konuşmak iyi gelirse 😞

Canım öncelikle geçmiş olsun bende ılk haftalarda düşük yapmıatım bu kış ama normal gebelıktı benımkı dusuk sonrası regl de şaşmalar olabılıyor 40 gunde 1 gıbı tup bebek ılacları vs alakası da var mıdır ben bılemıyorum.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Evet biraz daha takipte kalayım. Umarım çabucak düzelir

Ahh ahh😔😔😔 Artık ciddi ciddi acı çekmeden bir evlat sahibi olmak istiyorum... bir başka doğum hikayesi diye bir kitap okuyorum. Bana çok iyi geldi size de tavsiye ederim belki düşünürseniz. İnşallah en kolay şekilde kendinizi toparlarsınız, her zaman yazabilirsiniz konuşmak iyi gelirse 😞
Tesekkurederim🙇‍♀️ Allah herkesin gönlüne göre versin insallah🙇‍♀️😔

Progesteron her bünyede derecesi değişmekle beraber uyku, uyuşukluk hali yapar, biz eğlenmek için erkek meslektaşlara 200mg ağızdan verirdik bir Leyla olurlardı :) Vajinal progesteron pek yapmaz ancak iğne yoluyla aldığımız öyle yapar. Peki bunu aşmak için ne yapılabilir, eğer günde 1 kez enjeksiyon yaptırıyorsanız biyolojik saatinizle uyumlu olarak vücudunuzun da artık kendi ritminde düşmeye başladığı akşam 5-6 saatlerini enjeksiyon için seçin, baktınız olmadı yoğun bir iş hayatınız yoksa küçük güzel şekerlemelerin tadını çıkarın, eğer tansiyonunuz da düşüyorsa o zaman hekiminizle görüşün belki beslenme düzeninizi değiştirir, ben kilonuzu bilmiyorum ama beden kitle endeksiniz yüksekse nedense daha çok halsizlik görülüyor progesteron alımında.
Hayırlı akşamlar canlarım kan sonucun çıktı 17.93

Merhaba beni de Bugün yeni gittiğim doktorum aradı (Tolga Ecemiş) kanda CD 56 Ve cd16 testin Sıkıntılı dedi. Değerleri söylemedi. Gebelik aşısı yapılması gerekir dedi. Şaşırdım üzüldüm bu değer çok mu sıkıntılı 😞
Bu degerler gebeligin olusmasi ve devamını engelleyen hucrelerin rahimdeki fazlaligi ile ilgilidir (basitce) Tolga Hoca cok ama cok kaliteli bir tup bebek hekimi, kendisine guvenin.

X