Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel haberlerle gelmişsin bugün maşallah size
İkiz gebelik zordur bilirim ama bir o kadar da heyecan dolu ve güzeldir Allah sağ Salim kavuştursun inşallah
Benim 4.gün itibariyle göğüslerim çok sancımıştı hata öyle anlamıştım diye bilerim 4.günden itibaren hassasiyet şişme ve acı hissettim ben
İnşallah seninkiside tutunma belirtisidir
Bol bol su iç ve dinlen
Allah’ın gönlüne göre versin inşallah

Masallah Allah nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

Benim doktorum da Eray hoca sağolsun ilk tüp bebek tedavisinde şimdi ikizlere hamileyim normalde pek sevmezler ama bence işini hakkıyla yapan ekibiyle labaratuvar ortamıyla son derece tecrübeli bir doktor gereksiz bilgi sıfır ön görüsü tecrübesine bağlı çok deneyimli Kocaeli'de bir numara hatta hamile bırakmadan hastasını bırakmaz diye dalga geçilir burda işlemleri tuzla da yaptırdım bende kontrollerim Kocaeli'de

vayyyy 40. hafta ve normal doğum helal olsun :)

Remziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizce

Remziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizce remziye_06

omegaven karıştırılmadan iki şişe bitmesini takiben 1 poşet izotonik aynı damar yolundan ve ardından verilmesi en uygunudur, bir sonraki serum uygulamanız en erken 7 gün sonra olsun ki karaciğer enzimleriniz düzene girsin. Omegaven yoğun bir sıvı, el üstünden girmesinler zor gider, koldan girsinler.

100 lük omegaven için 250 ilk izotonik olur mu remziye_06

remziye_06 eğer küstahlık olarak algılamazsanız mesleğinizi merak ettim? açıklamak zorunda değilsiniz ama bilginiz beni mest etti açıkçası
Cok naziksiniz, meslegimi size ozelden yazayim, maksadim merak uyandirmak degil, burada herkesin benimle icinden geldigi gibi iletisim kurabilir halde kalmasini saglamak

Remziye hanim ben 500luk clinoleic emulsiyon kullaniyorum, serum ardindan izotonik vermiyorlar dogru mudur sizce?
Benim sag kolda tek yuzeyel bir ana damar var, sol kol damarim gomuk ve cok zor ciktigi icin mecburen herseyi sagdaki tek damardan yapiyoruz, kolum elek gibi oldu dayanmayacak diye korkuyorum. Insallah hayirlisi ile çar cabuk biter, 4 tane kaldi :))

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum bugün histeroskopi oldum doktorum rahimde hiç bir sıkıntı olmadığı tüplerimin de açık olduğunu söyledi. Bir de parça alıp biyopsiye gönderdik sonucuna göre farklı ilaçlar kullanabiliyoruz dedi. Narkoz haliyle sormayı unuttum şimdi geldi aklıma acaba cd56 testi mi oluyor bu parça alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…