Ne güzel haberlerle gelmişsin bugün maşallah size6+4e uyumlu iki kese, bebek ve kalp atisi var :))
5mm kanama alani varmis, sorunlarim ondanmis, korkma yat, dinlenmeye devam dedi.
Recetemiz şoyle; sabah aksam lutinus fitil devam, proluton depot haftada 1, estrofemi gunde 6ya cikardi (2+2+2), intralipit serum haftada 1 devam, multivitamin devam...
Bunun disinda artik normal bir ikiz gebesisin, 2 haftada bir kontrol. 3 ay boyunca 1 kg bile almiyorsun, senin depolarin yeter embriyolara dedi.
Gebe diyetisyenimden bahsettim, 3kg verdim bile dedim, iyi yapmissin ona da devam dedi
Benim 4.gün itibariyle göğüslerim çok sancımıştı hata öyle anlamıştım diye bilerim 4.günden itibaren hassasiyet şişme ve acı hissettim benKızlar bugün transferin 4.günü göğüslerdeki hassasiyet giderek artiyor tüm vücut agrim var..
Idrar yolu enfeksiyon için piyopilist yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum transfer sırasında mesane biraz boşaltilinca enfeksiyon kapmışım sondadan
Halsizlik ve yorgunlugumu progestan igneye bağlıyorum
Sizlerde nasıl oldu ha bide multivitamin ve duphaston kullanıyorum
Ben dozu artirdim :) en erken 12. hafta insallahKızlar merhaba.estrofemi kaçıncı hafta barıkdırdı doktor?bana 9 dedi
Masallah Allah nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla6+4e uyumlu iki kese, bebek ve kalp atisi var :))
5mm kanama alani varmis, sorunlarim ondanmis, korkma yat, dinlenmeye devam dedi.
Recetemiz şoyle; sabah aksam lutinus fitil devam, proluton depot haftada 1, estrofemi gunde 6ya cikardi (2+2+2), intralipit serum haftada 1 devam, multivitamin devam...
Bunun disinda artik normal bir ikiz gebesisin, 2 haftada bir kontrol. 3 ay boyunca 1 kg bile almiyorsun, senin depolarin yeter embriyolara dedi.
Gebe diyetisyenimden bahsettim, 3kg verdim bile dedim, iyi yapmissin ona da devam dedi
Benim doktorum da Eray hoca sağolsun ilk tüp bebek tedavisinde şimdi ikizlere hamileyim normalde pek sevmezler ama bence işini hakkıyla yapan ekibiyle labaratuvar ortamıyla son derece tecrübeli bir doktor gereksiz bilgi sıfır ön görüsü tecrübesine bağlı çok deneyimli Kocaeli'de bir numara hatta hamile bırakmadan hastasını bırakmaz diye dalga geçilir burda işlemleri tuzla da yaptırdım bende kontrollerim Kocaeli'deOy oyy, ne dua ettim) once doktorumu fikren degistirdim (fiilen degistirmek icin biraz daha bekliyorum) benim doktorun ekurisi Prof.Dr.Eray Çaliskan'a gittim.
Tup bebege baslarken okan univ. Hst uzak diye ona gitmemistim, nasip bugunmus.
Sagolsun konusuyor, anlatiyor iyi bir bey, beni rahatlatti da
Ben de coook sevindim, bakalim bundan sonra ne bekliyor?
Misal, zayifliyorum ona ragmen kot dugmem sıkıyor artik(opudan beri 5kgden fazla verdim) karnim mi cikiyor bilemedim. Ucuncu gebelik, bir de ikiz herhalde ondandir. Kizimda 12 hafta normal kotumu giymistim halbuki
Okdumu canım senin mesajını inşAllah bir an önce kanaman kesilir.bebişlerin sağlıkla irellerBen dozu artirdim :) en erken 12. hafta insallah
Bana 1 eylül dedi, 9. Haftamın içinde oluyorum.Kızlar merhaba.estrofemi kaçıncı hafta barıkdırdı doktor?bana 9 dedi
Benım tum ılaclarım estrofem lutınus coraspiin 12. Haftada bırakılacakmıs o haftama geldıgımde bı degısıklık olmazsa tabyKızlar merhaba.estrofemi kaçıncı hafta barıkdırdı doktor?bana 9 dedi
vayyyy 40. hafta ve normal doğum helal olsun :)Bir web sitesinde kadinin biri tek ve ikiz gebeligini karsilastirmis bayagi dikkat cekici farklar var...
Ikiz dogum sonrasi gobeginin 15 aydaki halini koymus ki beni benden aldi :))Comparing My Singleton & Twin Pregnancy
From weight gain to birth style, come see how my singleton and twin pregnancy were similar and different!www.usjapanfam.com
Allah yardimcimiz olsun
10.hafta dediler bana da canımKızlar merhaba.estrofemi kaçıncı hafta barıkdırdı doktor?bana 9 dedi
Remziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizceSerum böyle kontrolsüz bir bağışıklık güçlendirici değildir, mesela bu dediğinize en iyi örnek UMCA damladır, fazla kullandığımızda sitokin fırtınası denen immün sistemin aşırı cevabına yol açar. 100'lük kullandığınıza göre ister otoimmün olsun ister olmasın hipotiroid probleminize işaret ediyor, zaten bunun için gebelik testinizde pozitifi gördüğünüz an endokrincinizle görüşün, gebelikte tiroidler sapıtır, muhakkak doz ayarlaması yapılsın. Gelelim Omegaven seruma, içerdiği bağışıklık dengeleyici itibariyle size zararı olmaz yararı olur, hiç bir sorunu olmayan bir anne adayı sırf lüks için işte pandemi döneminde çok izole yaşadım endişeliyim dese alsa ona bile zararı olmaz öyle anlatayım size (Omegaven'den sponsorluk almıyorum hayır :9 ) Size verilen kortikosteroidler dozu itibariyle bağışıklık sisteminizi öyle tümden savunmasız bırakacak dozlarda değildir, o dozlar çok ileri hastalıklarda kullanılıyor endişe etmeyin. Tüm amnezi yani öykünüzü bilmediğimden bana söyledikleriniz üzerinden konuşuyorum, bu yazdıklarım tıbbi tavsiye değildir, en doğrusunu hasta ve sağlık profesyoneli bilir. Güzel hafta sonları başarılı transferler dilerim.
Bir ikinci notum da şu olsun, bu serumu hayatınızda ilk kez kullanacaksanız lütfen oldukça yavaş ve ayarlı bir şekilde size verilmesini hatta mümkünse ehil bir tesiste almanızı sağlayın, her ne kadar alerjiniz olmasa da bu tür serumlarda yumurta ve balık yağı içeriği olduğundan ilk uygulama her zaman gözetim altında olmalıdır, korkmayın, ben fazla ihtiyatlıyım, serum günü muhakkak hafif beslenin, kolunuzu serum alırken haraket ettirmeyi ihmal etmeyin. Başkaca bir sorunuz olursa buradayım ancak konuşmaları sürekli takip edemiyorum lütfen beni etiketleyin ki size yardımcı olabileyim.
Remziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizceRemziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizce
omegaven karıştırılmadan iki şişe bitmesini takiben 1 poşet izotonik aynı damar yolundan ve ardından verilmesi en uygunudur, bir sonraki serum uygulamanız en erken 7 gün sonra olsun ki karaciğer enzimleriniz düzene girsin. Omegaven yoğun bir sıvı, el üstünden girmesinler zor gider, koldan girsinler.Remziye hanım merhaba size bir şey danışmak istiyorum 100 ml omegaven için ne kadar izotonik su kullanılmalı ve ikisini ayrı ayrı mı yoksa karıştırarak takmak mı daha uygun olur?Bir de transfer günü takıldım daha sonra kaçıncı gün takılmalıyım sizceremziye_06
100 lük omegaven için 250 ilk izotonik olur muomegaven karıştırılmadan iki şişe bitmesini takiben 1 poşet izotonik aynı damar yolundan ve ardından verilmesi en uygunudur, bir sonraki serum uygulamanız en erken 7 gün sonra olsun ki karaciğer enzimleriniz düzene girsin. Omegaven yoğun bir sıvı, el üstünden girmesinler zor gider, koldan girsinler.
150 de yeterli olur, 250'nin de bir zararı olmaz.100 lük omegaven için 250 ilk izotonik olur muremziye_06
Cok naziksiniz, meslegimi size ozelden yazayim, maksadim merak uyandirmak degil, burada herkesin benimle icinden geldigi gibi iletisim kurabilir halde kalmasini saglamakremziye_06 eğer küstahlık olarak algılamazsanız mesleğinizi merak ettim? açıklamak zorunda değilsiniz ama bilginiz beni mest etti açıkçası
Remziye hanim ben 500luk clinoleic emulsiyon kullaniyorum, serum ardindan izotonik vermiyorlar dogru mudur sizce?omegaven karıştırılmadan iki şişe bitmesini takiben 1 poşet izotonik aynı damar yolundan ve ardından verilmesi en uygunudur, bir sonraki serum uygulamanız en erken 7 gün sonra olsun ki karaciğer enzimleriniz düzene girsin. Omegaven yoğun bir sıvı, el üstünden girmesinler zor gider, koldan girsinler.