- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Oyyy kıyamam sana ya cok tatlısın Rabbim gonlundekini sana tez vakitte versin insallah as kaldı kuzum ye sabır güzel seyler hissediyorum ben sizin güzel bir sonucunuz olacak inanıyorumCanım benim11 yıldır bekliyorum ilk defa pozitif gördüm biliyorum ilaçların etki olduğunu catlatma iğnesinin etkisini unuttum yoksa yapmazdım 150 yanılma payı varmış doktor söyledi 5 gün kaldı günü me
Çok şükür canım gözün aydın olsunMerhaba kızlarbiz demiştik mesajlarınızı peşinen kabul ediyorum hepinizin
Şimdi geldik doktordan. 3ümüz de gayet iyiyiz. 6+2 ve 6+1 olmuşuz. Kalp atışlarımızı dinledik. Herşey yolunda dedi doktorumuz. Cumartesi günü olanları devlet hastanesi acilindeki cihazın iyi olmamasına yordu. Doktorun tavrından bahsettim kalp atışı duyulmasına şaşırmasından kim duydu falan demesinden. Yorum yapmak istemedi gülerek. İdrar yollarım için antibiyotiği kullanmamı söyledi. Hcg nin artık o kadar da önemli olmadığını söyledi o da. Tüm ilaçlara iğnelere aynen devam. Sadece deltacortrili azaltarak bırakıyorum. Cumartesi kontrole çağırdı bitecek ilaçlarım vardı onları da yazarız dedibiraz geç oldu ama ben hamile olduğumu ve o heyecanı korkularım azalmış şekilde ilk defa bugün böyle yoğun hissettim sanırım
Merhaba canım iyiz cok sukur bebegim le evet gobus kendini belli etmeye basladı ben şişkinlik diye dusunuyordum dun ablam karnın şekil almaya baslamıs deyince bak verdim dısardan bakılınca belli olmuyor tabi henuzKızlar nasılsınız?
Ben birşey sormak istiyorum göbekler çıkmaya başladı mı ?
ben hamileliğimi 16. Haftaya kadar gizli tutmak istiyorum ama göbek şimdiden kendini belli etmeye başladı nasıl olacak bilmiyorum kiloda almadım henüz.
Hakımızda hayırlısı inşallahsağ Salim hayırlısı ile.
Sonuç bekleyen arkadaşlar umarım pozitif sonuçlanır dualarım sizlerle.
Oy maşallahMerhaba canım iyiz cok sukur bebegim le evet gobus kendini belli etmeye basladı ben şişkinlik diye dusunuyordum dun ablam karnın şekil almaya baslamıs deyince bak verdim dısardan bakılınca belli olmuyor tabi henuz
Belirti yok canım şişkinlik dısında3.aya yaklaşan bayanlar nasılsınızdeğişiklikler farkediyor musunuz kendinizde. 10+0 ım muhtemelen 2 haftaya muayene var endişelnmelerim artmaya başladı bişey hissetmemekten ve belırtı yaşamamaktan
Evet rahim yukarı cıkıyormus hayırlısıyla hareketlerinide hissetmeye baslasakOy maşallah
Ya benimki 4 aylık gibi çıktı hata doktorumlada görüştüm oda rahim yukarıya erken çıkıyor dedi pantolonlarını değiştir dedi bende öyle yaptım napalım hayırlısı artık saklaya bildiğimiz kadar saklayacağız inşallah
Hayırlısı ile sağlıklı gelsinler yeter
Ya demek genel olarak öleyizBelirti yok canım şişkinlik dısında
Her gidişinde insanın içi daha cok rahatlıyor onun iyi oldugunu gorunce cok guzel hisler rabbim her isteyene nasip etsin bende şimdiye kadar 4 kere gittim cumada gidicem troid testi sonuclarımı gostermeye o arada bakar tabi yıne usg ileYa demek genel olarak öleyizbana ayda bir usg cok zor gececek demekki max 10 gun dayanabılıyorum sonra başlıyor evhamlar vesveseler
Allah’ım onların rahatlığından azcık bize de verse nolurmuşGittim ama adım atacak yer yok bası cok kalabalıktı daha geç sakin bir saatte gideceğim artık geri donduk aynen dediğimi yaptım yürüyüş dedim ama baya zaman geçecekti geri donduk maalesef daha sonra deneyeceğim şansımıeşim diyor niye gidiyoruz bende diyorum iyi mi bi bakmak istiyorum dedim
Çok teşekkürler canımÇok şükür canım gözün aydın olsunçok sevindim
Inşallah hayirlisi olsun canım sağ ol desteğin için rabbim hepimizin yüzünü güldürsünOyyy kıyamam sana ya cok tatlısın Rabbim gonlundekini sana tez vakitte versin insallah as kaldı kuzum ye sabır güzel seyler hissediyorum ben sizin güzel bir sonucunuz olacak inanıyorum
Aynen yaaaaaa evet katılıyorum sanaAllah’ım onların rahatlığından azcık bize de verse nolurmuş
Çok teşekkürler canımAllah razı olsun
Amin canım benimInşallah hayirlisi olsun canım sağ ol desteğin için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş6+4e uyumlu iki kese, bebek ve kalp atisi var :))
5mm kanama alani varmis, sorunlarim ondanmis, korkma yat, dinlenmeye devam dedi.
Recetemiz şoyle; sabah aksam lutinus fitil devam, proluton depot haftada 1, estrofemi gunde 6ya cikardi (2+2+2), intralipit serum haftada 1 devam, multivitamin devam...
Bunun disinda artik normal bir ikiz gebesisin, 2 haftada bir kontrol. 3 ay boyunca 1 kg bile almiyorsun, senin depolarin yeter embriyolara dedi.
Gebe diyetisyenimden bahsettim, 3kg verdim bile dedim, iyi yapmissin ona da devam dedi
Progesteronun birinci yan etkisi gogusler, ikincisi de uyku hali herhalde. Birkac gune vucut iyice alisacak rahatlarsiniz. 1 haftaya hayirli haberi alirsiniz insallahKızlar bugün transferin 4.günü göğüslerdeki hassasiyet giderek artiyor tüm vücut agrim var..
Idrar yolu enfeksiyon için piyopilist yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum transfer sırasında mesane biraz boşaltilinca enfeksiyon kapmışım sondadan
Halsizlik ve yorgunlugumu progestan igneye bağlıyorum
Sizlerde nasıl oldu ha bide multivitamin ve duphaston kullanıyorum
Kuzuuum çok sevindim6+4e uyumlu iki kese, bebek ve kalp atisi var :))
5mm kanama alani varmis, sorunlarim ondanmis, korkma yat, dinlenmeye devam dedi.
Recetemiz şoyle; sabah aksam lutinus fitil devam, proluton depot haftada 1, estrofemi gunde 6ya cikardi (2+2+2), intralipit serum haftada 1 devam, multivitamin devam...
Bunun disinda artik normal bir ikiz gebesisin, 2 haftada bir kontrol. 3 ay boyunca 1 kg bile almiyorsun, senin depolarin yeter embriyolara dedi.
Gebe diyetisyenimden bahsettim, 3kg verdim bile dedim, iyi yapmissin ona da devam dedi
Oy oyy, ne dua ettimKuzuuum çok sevindimhadi gözün aydın gelmiş minik olanın da kanama alanın da dinlenerek kapanır gider inşallah en kısa zamanda
Benim de kilom aynı hala ama alt karnım büyüdü gibi geliyor bana. Pantolonlarımı giyince düğme kısmından çok değil de fermuar kısmından geriyor gibi hissediyorumOy oyy, ne dua ettim) once doktorumu fikren degistirdim (fiilen degistirmek icin biraz daha bekliyorum) benim doktorun ekurisi Prof.Dr.Eray Çaliskan'a gittim.
Tup bebege baslarken okan univ. Hst uzak diye ona gitmemistim, nasip bugunmus.
Sagolsun konusuyor, anlatiyor iyi bir bey, beni rahatlatti da
Ben de coook sevindim, bakalim bundan sonra ne bekliyor?
Misal, zayifliyorum ona ragmen kot dugmem sıkıyor artik(opudan beri 5kgden fazla verdim) karnim mi cikiyor bilemedim. Ucuncu gebelik, bir de ikiz herhalde ondandir. Kizimda 12 hafta normal kotumu giymistim halbuki