- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Aynen valla bugun yürüyüş bahanesiyle çıkaracağım eşimi hadi amcaya diyeceğimÇok teşekkürler canım. İnsan içten içe korkuyor işte ya öyleyse diye
yalnız sizin de amca durumu iyiymişben herhalde illallah ettirirdim adamı
Hadi bakalımAynen valla bugun yürüyüş bahanesiyle çıkaracağım eşimi hadi amcaya diyeceğim
Catlatma iğnesini düşünemedim 25 inde bidaha yapacam yarim dozBende aşı konusunu doktorumla konuştum ikinci trimestrin sonunda hem covid-19 hemde kokluş diye bir aşı var onu yaptıracağız duruma bağlı.
Doktorum covid-19 konusunda ellerinde yeterli veri olmadığını ama olan verilerinde hamilelerin iyiliğine olduğunu söyledi.
Yeterli veri yok demesi bir ara bende soru işareti bırakmıştı ama dünya sağlık örgütünün verilerini inceledikten sonra aşı konusunda tereddütlerim azaldı açıkçası.
Geçmiş paylaşımlarını okuduğumda arkadaşın 3 doz çatlama iğnesi vurulacağını yazmış transfer sonrası o açıdan uyardım ama göz ardı etti sanırım
umarım gerçek pozitiftir
hekim değilsizin belki ama sağlık konularında donanımlısınız bence, hem bazen hekimlerden çok fazla bilgi alamıyoruz lafı cımbızla çekmek gerekiyor ağızlarından. o yüzden ben severek takip ediyorum sizi. Ayrıca aşı konusuna gelince çok fazla bilgim yok ve burda kimseyi üzmek istemem ama bir tanıdığım covid nedeniyle erken doğum yaptı bebek iyi ama annemizi malesef kaybettik. o yüzden gebe arkadaşlar herkes bir dikkat ediyorsa siz bin dikkat edin. ben malesef gebelik elde edemedim. artık umudumda yok ama bu sayfadaki arkadaşlar bunu çok zor elde etti. Allah hepinizin yardımıcısı olsun sağlıkla kalın sevgilerBen hekiminiz degilim, ancak dün hekim arkadasim 8 aylik gebesini covid nedeniyle kaybetti, cocugu sezeryanla almak icin yogun bakimda bekliyorlardi, bebek simdi sag ve saglikli. Bu nedenle bu resmi ve guvenilir açıklamayi sizlerle paylasmak istedim. Nihai karar hekiminizle sizindir.
Catlatma iğnesini düşünemedim 25 inde bidaha yapacam yarim doz
Bunu ben de sordugumda remziye hanimin metabolizma hiziniza bagli dedigini hatirliyorum.Gerçek pozitif için çatlama iğnesinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekli sanırım o yüzden sizin emin olmak için kan testi yaptırmanız gerekiyor doğru bilgiye ancak o şekilde ulaşırsınız
remziye_06 çatlama iğnesinin Etkisi kaç günde geçiyordu?
kullanilan doz, kilo ve metabolizma hizina bagli olmakla beraber dogru sonucun idrarda gorulmesi icin son dozdan itibaren en az 8 gunun gecmesi gerektigi kabul edilmektedir.Gerçek pozitif için çatlama iğnesinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekli sanırım o yüzden sizin emin olmak için kan testi yaptırmanız gerekiyor doğru bilgiye ancak o şekilde ulaşırsınız
Nazik yorumunuz için cok tesekkur ederim. Annelik duygusunu bir vesile ile en kisa zamanda tatmanizi niyaz ederim.hekim değilsizin belki ama sağlık konularında donanımlısınız bence, hem bazen hekimlerden çok fazla bilgi alamıyoruz lafı cımbızla çekmek gerekiyor ağızlarından. o yüzden ben severek takip ediyorum sizi. Ayrıca aşı konusuna gelince çok fazla bilgim yok ve burda kimseyi üzmek istemem ama bir tanıdığım covid nedeniyle erken doğum yaptı bebek iyi ama annemizi malesef kaybettik. o yüzden gebe arkadaşlar herkes bir dikkat ediyorsa siz bin dikkat edin. ben malesef gebelik elde edemedim. artık umudumda yok ama bu sayfadaki arkadaşlar bunu çok zor elde etti. Allah hepinizin yardımıcısı olsun sağlıkla kalın sevgiler
Doktorla konuştum 150 li yanılma payı var test günüm geli ce yaptır dediGerçek pozitif için çatlama iğnesinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekli sanırım o yüzden sizin emin olmak için kan testi yaptırmanız gerekiyor doğru bilgiye ancak o şekilde ulaşırsınız
Benim pek umudum yok açıkçası iğnenin etkisi biliyorumDoktorla konuştum 150 li yanılma payı var test günüm geli ce yaptır dedi
Canım benim11 yıldır bekliyorum ilk defa pozitif gördüm biliyorum ilaçların etki olduğunu catlatma iğnesinin etkisini unuttum yoksa yapmazdım 150 yanılma payı varmış doktor söyledi 5 gün kaldı günü meBunu ben de sordugumda remziye hanimin metabolizma hiziniza bagli dedigini hatirliyorum.
Ben transfer akabininde birer gun arayla yaptigim 3 adet 1/3 ovitrelle sonrasi ancak 11.gun sabah test yapmayi goze alabildim, yalanci pozitiften korktugum icin..
H Havar42 azicik sabir, cok dayandik, azicik kaldi insallah gonlunuzdeki gibi bir kan sonucu alirsiniz.
Yuzde elli mi demek istediniz? Zaten bir insanin normalde hamile olma ya da olmama ihtimali yuzde elli degil midir? Valla gun gecmiyor ki baska bir şakacı saglik personeli ile karsilasmayalim. Doktorunuz idrar testi ile yazi tura atilmasini esit derecede guvenilir bulmus. Ben de izninizle bir yaşıma daha giriyorum.Benim pek umudum yok açıkçası iğnenin etkisi biliyorum
Bizide testler yaniltir günde yap kan tahlili dediYuzde elli mi demek istediniz? Zaten bir insanin normalde hamile olma ya da olmama ihtimali yuzde elli degil midir? Valla gun gecmiyor ki baska bir şakacı saglik personeli ile karsilasmayalim. Doktorunuz idrar testi ile yazi tura atilmasini esit derecede guvenilir bulmus. Ben de izninizle bir yaşıma daha giriyorum.
Catlatma öğrendi etkisinden dolayı söyledi ebriyolok doktor islemdeymisBizide testler yaniltir günde yap kan tahlili dedi
Bence ümidinizi yitirip bu şekilde davranmayın nasibinizde varsa olacaktır elbet sıkmayın sakın canınızı şimdiden, bizim sizi uyarma sebebimiz iğnenin yan etkilerinden dolayı eğer 5.gün embriyosu ise sanırım bugün 9.gününüz kanda mutlaka çıkmaya başlamıştır betahcg eğer sabırsızlanıyorsanız kandan kesin sonuç alabilirsinizCanım benim11 yıldır bekliyorum ilk defa pozitif gördüm biliyorum ilaçların etki olduğunu catlatma iğnesinin etkisini unuttum yoksa yapmazdım 150 yanılma payı varmış doktor söyledi 5 gün kaldı günü me
3cu gun embriyosu canım acele etmiyorum pazar günü test yaptıracam bugün adet tarihim ilaçların etkisinden olmam rabbim ne eylerse guzel eyler sabır nasipte varsa olurBence ümidinizi yitirip bu şekilde davranmayın nasibinizde varsa olacaktır elbet sıkmayın sakın canınızı şimdiden, bizim sizi uyarma sebebimiz iğnenin yan etkilerinden dolayı eğer 5.gün embriyosu ise sanırım bugün 9.gününüz kanda mutlaka çıkmaya başlamıştır betahcg eğer sabırsızlanıyorsanız kandan kesin sonuç alabilirsinizİnşallah gönlünüze göre olur
Az kalmış sabredin ve pozitif olun eğer tutuysa hem kendinizi hem bebeğinizi üzmüş olursunuz3cu gun embriyosu canım acele etmiyorum pazar günü test yaptıracam bugün adet tarihim ilaçların etkisinden olmam rabbim ne eylerse guzel eyler sabır nasipte varsa olur
Sağ ol canım bekliyorum. Inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz sen yine test yaptın miAz kalmış sabredin ve pozitif olun eğer tutuysa hem kendinizi hem bebeğinizi üzmüş olursunuz
Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun
Dizi izleyin mesela
Ben Kore dizilerine sarmıştımöyle geçti 9 gün
Bazı arkadaşlar hobi buluyorlar bazılarında kendilerini işe veriyorlar
İnanın hiç biriniz sabr edemiyoruz keza ben 9 gün anca dayandım
İnşallah pozitif sonuçlanacak inanıyorum
Ben 9.gün idrar testi yapmıştım ama benim çatlama iğnesi yoktu dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilmiştiSağ ol canım bekliyorum. Inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz sen yine test yaptın mi
Gittim ama adım atacak yer yok bası cok kalabalıktı daha geç sakin bir saatte gideceğim artık geri donduk aynen dediğimi yaptım yürüyüş dedim ama baya zaman geçecekti geri donduk maalesef daha sonra deneyeceğim şansımıHadi bakalımbize de haber edersin gidersen