Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma iğnesini düşünemedim 25 inde bidaha yapacam yarim doz

hekim değilsizin belki ama sağlık konularında donanımlısınız bence, hem bazen hekimlerden çok fazla bilgi alamıyoruz lafı cımbızla çekmek gerekiyor ağızlarından. o yüzden ben severek takip ediyorum sizi. Ayrıca aşı konusuna gelince çok fazla bilgim yok ve burda kimseyi üzmek istemem ama bir tanıdığım covid nedeniyle erken doğum yaptı bebek iyi ama annemizi malesef kaybettik. o yüzden gebe arkadaşlar herkes bir dikkat ediyorsa siz bin dikkat edin. ben malesef gebelik elde edemedim. artık umudumda yok ama bu sayfadaki arkadaşlar bunu çok zor elde etti. Allah hepinizin yardımıcısı olsun sağlıkla kalın sevgiler

Catlatma iğnesini düşünemedim 25 inde bidaha yapacam yarim doz

Gerçek pozitif için çatlama iğnesinin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekli sanırım o yüzden sizin emin olmak için kan testi yaptırmanız gerekiyor doğru bilgiye ancak o şekilde ulaşırsınız
remziye_06 çatlama iğnesinin Etkisi kaç günde geçiyordu?

Bunu ben de sordugumda remziye hanimin metabolizma hiziniza bagli dedigini hatirliyorum.
Ben transfer akabininde birer gun arayla yaptigim 3 adet 1/3 ovitrelle sonrasi ancak 11.gun sabah test yapmayi goze alabildim, yalanci pozitiften korktugum icin..
H Havar42 azicik sabir, cok dayandik, azicik kaldi insallah gonlunuzdeki gibi bir kan sonucu alirsiniz.

kullanilan doz, kilo ve metabolizma hizina bagli olmakla beraber dogru sonucun idrarda gorulmesi icin son dozdan itibaren en az 8 gunun gecmesi gerektigi kabul edilmektedir.

Nazik yorumunuz için cok tesekkur ederim. Annelik duygusunu bir vesile ile en kisa zamanda tatmanizi niyaz ederim.

Doktorla konuştum 150 li yanılma payı var test günüm geli ce yaptır dedi

Canım benim11 yıldır bekliyorum ilk defa pozitif gördüm biliyorum ilaçların etki olduğunu catlatma iğnesinin etkisini unuttum yoksa yapmazdım 150 yanılma payı varmış doktor söyledi 5 gün kaldı günü me

Benim pek umudum yok açıkçası iğnenin etkisi biliyorum
Yuzde elli mi demek istediniz? Zaten bir insanin normalde hamile olma ya da olmama ihtimali yuzde elli degil midir? Valla gun gecmiyor ki baska bir şakacı saglik personeli ile karsilasmayalim. Doktorunuz idrar testi ile yazi tura atilmasini esit derecede guvenilir bulmus. Ben de izninizle bir yaşıma daha giriyorum.

Bizide testler yaniltir günde yap kan tahlili dedi

Bence ümidinizi yitirip bu şekilde davranmayın nasibinizde varsa olacaktır elbet sıkmayın sakın canınızı şimdiden, bizim sizi uyarma sebebimiz iğnenin yan etkilerinden dolayı eğer 5.gün embriyosu ise sanırım bugün 9.gününüz kanda mutlaka çıkmaya başlamıştır betahcg eğer sabırsızlanıyorsanız kandan kesin sonuç alabilirsinizİnşallah gönlünüze göre olur

3cu gun embriyosu canım acele etmiyorum pazar günü test yaptıracam bugün adet tarihim ilaçların etkisinden olmam rabbim ne eylerse guzel eyler sabır nasipte varsa olur

3cu gun embriyosu canım acele etmiyorum pazar günü test yaptıracam bugün adet tarihim ilaçların etkisinden olmam rabbim ne eylerse guzel eyler sabır nasipte varsa olur
Az kalmış sabredin ve pozitif olun eğer tutuysa hem kendinizi hem bebeğinizi üzmüş olursunuz
Kendinizi oyalayacak birşeyler bulun
Dizi izleyin mesela
Ben Kore dizilerine sarmıştım öyle geçti 9 gün
Bazı arkadaşlar hobi buluyorlar bazılarında kendilerini işe veriyorlar
İnanın hiç biriniz sabr edemiyoruz keza ben 9 gün anca dayandım
İnşallah pozitif sonuçlanacak inanıyorum

Sağ ol canım bekliyorum. Inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz sen yine test yaptın mi

Sağ ol canım bekliyorum. Inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz sen yine test yaptın mi
Ben 9.gün idrar testi yapmıştım ama benim çatlama iğnesi yoktu dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilmişti
11.gün kanda betahcg baktırdım şükür 9.haftayı bitirdik allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Darısı başınıza inşallah

Hadi bakalım bize de haber edersin gidersen
Gittim ama adım atacak yer yok bası cok kalabalıktı daha geç sakin bir saatte gideceğim artık geri donduk aynen dediğimi yaptım yürüyüş dedim ama baya zaman geçecekti geri donduk maalesef daha sonra deneyeceğim şansımı eşim diyor niye gidiyoruz bende diyorum iyi mi bi bakmak istiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…