- 1 Nisan 2011
- 818
- 317
Ne güzel haberlerle gelmişsin bugün maşallah size6+4e uyumlu iki kese, bebek ve kalp atisi var :))
5mm kanama alani varmis, sorunlarim ondanmis, korkma yat, dinlenmeye devam dedi.
Recetemiz şoyle; sabah aksam lutinus fitil devam, proluton depot haftada 1, estrofemi gunde 6ya cikardi (2+2+2), intralipit serum haftada 1 devam, multivitamin devam...
Bunun disinda artik normal bir ikiz gebesisin, 2 haftada bir kontrol. 3 ay boyunca 1 kg bile almiyorsun, senin depolarin yeter embriyolara dedi.
Gebe diyetisyenimden bahsettim, 3kg verdim bile dedim, iyi yapmissin ona da devam dedi
İkiz gebelik zordur bilirim ama bir o kadar da heyecan dolu ve güzeldir Allah sağ Salim kavuştursun inşallah
Benim 4.gün itibariyle göğüslerim çok sancımıştı hata öyle anlamıştım diye bilerim 4.günden itibaren hassasiyet şişme ve acı hissettim benKızlar bugün transferin 4.günü göğüslerdeki hassasiyet giderek artiyor tüm vücut agrim var..
Idrar yolu enfeksiyon için piyopilist yanlış yazmış olabilirim onu kullanıyorum transfer sırasında mesane biraz boşaltilinca enfeksiyon kapmışım sondadan
Halsizlik ve yorgunlugumu progestan igneye bağlıyorum
Sizlerde nasıl oldu ha bide multivitamin ve duphaston kullanıyorum
İnşallah seninkiside tutunma belirtisidir
Bol bol su iç ve dinlen
Allah’ın gönlüne göre versin inşallah