8 bitti gece 2 de yaptımHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin cok bariz cıkmıs bence ikisi de tütmüş kacıncı günündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 bitti gece 2 de yaptımHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin cok bariz cıkmıs bence ikisi de tütmüş kacıncı günündü
Var kuzum ikisi de tutma ihtimali var suan çünkü tek tutan bebeklerde bu kadar belirgin görmemiştim8 bitti gece 2 de yaptım
3 dakikada çıktı şok gecirdimVar kuzum ikisi de tutma ihtimali var suan çünkü tek tutan bebeklerde bu kadar belirgin görmemiştim
Hamile olanlar ben daha önce igne olmadım tam igne çıktı benim tedavim basladı ben iğne olamadım 3.aydan sonra olmak iyi mi acaba cok fazla kötü haber okudum bununla ilgiliAsi yaptirma konusunda soru isaretleri olan anne adaylarimiza asagidaki resmi aciklamayi iletmeyi bir borc bilirim. Guzel pazartesiler.
Ilk defa çift çizgiyi gördüm çok tuhaf oldum3 dakikada çıktı şok gecirdim
Zaten varsa anında çıkıyor canım3 dakikada çıktı şok gecirdim
Şimdi ne yapayim.bilmiyorumZaten varsa anında çıkıyor canım
Ne yapacagimi bilmiyorum şuan bu fikir verin canlarimVar olmasına var görünüyor ama çatlatma iğnesi etkiler ne zaman vuruldun iğneyi
Bekle derim en güzeli beklemek t at gününü bekle ben öyle yaptım test günümü bekledim oncesinde kan vermedimŞimdi ne yapayim.bilmiyorum
Şimdi ne yapayim.bilmiyorum
Kami cuma günü versem olur mu bide erken gebelik resti alıp yarın gece yapayim diyorumBekle derim en güzeli beklemek t at gününü bekle ben öyle yaptım test günümü bekledim oncesinde kan vermedim
Ben hekiminiz degilim, ancak dün hekim arkadasim 8 aylik gebesini covid nedeniyle kaybetti, cocugu sezeryanla almak icin yogun bakimda bekliyorlardi, bebek simdi sag ve saglikli. Bu nedenle bu resmi ve guvenilir açıklamayi sizlerle paylasmak istedim. Nihai karar hekiminizle sizindir.Hamile olanlar ben daha önce igne olmadım tam igne çıktı benim tedavim basladı ben iğne olamadım 3.aydan sonra olmak iyi mi acaba cok fazla kötü haber okudum bununla ilgili
11+1 belirti sifir, bazen aksamlari cok yemisim de soda içsem iyi olurmus gibi bir siskinlik oluyor arada. Deltacortil belirtileri bastırır dediler biraktim ama yok ondan sonra da olmadi.3.aya yaklaşan bayanlar nasılsınız değişiklikler farkediyor musunuz kendinizde. 10+0 ım muhtemelen 2 haftaya muayene var endişelnmelerim artmaya başladı bişey hissetmemekten ve belırtı yaşamamaktan
İnşaallah sağlıklılardır sizinde aynıymış İşte yıllar sonra bu kadar mücadele ile olunca insan ara ara endişeleniyor.sizin haftaya mı usg ikili tarama ya sıcak bakıyor musunuz11+1 belirti sifir, bazen aksamlari cok yemisim de soda içsem iyi olurmus gibi bir siskinlik oluyor arada. Deltacortil belirtileri bastırır dediler biraktim ama yok ondan sonra da olmadi.
Hakslınız yani acana çevrenizde ve sizin görüşünüz nedir onu öğrenmek istiyorum mutlaka hekime de soracağız insallah herşeyin hayırlısı insallahBen hekiminiz degilim, ancak dün hekim arkadasim 8 aylik gebesini covid nedeniyle kaybetti, cocugu sezeryanla almak icin yogun bakimda bekliyorlardi, bebek simdi sag ve saglikli. Bu nedenle bu resmi ve guvenilir açıklamayi sizlerle paylasmak istedim. Nihai karar hekiminizle sizindir.
O olur bak koyulaşma var mı kontrol etmiş olursun test gününde kan verirsinKami cuma günü versem olur mu bide erken gebelik resti alıp yarın gece yapayim diyorum
Bende aşı konusunu doktorumla konuştum ikinci trimestrin sonunda hem covid-19 hemde kokluş diye bir aşı var onu yaptıracağız duruma bağlı.Asi yaptirma konusunda soru isaretleri olan anne adaylarimiza asagidaki resmi aciklamayi iletmeyi bir borc bilirim. Guzel pazartesiler.
Geçmiş paylaşımlarını okuduğumda arkadaşın 3 doz çatlama iğnesi vurulacağını yazmış transfer sonrası o açıdan uyardım ama göz ardı etti sanırımBunu bir turlu anlatamiyorum ben de, cok üzülüyorum acaba bende bir sorun mu var diye...
Bu belirtiler bende de kaybolmaya basladı 6 7 8 de baya baya batmalarım vardı ama şimdi sadece hafif bulantı harici hiçbir belirtim yok acaba 9.hafta içindeyim 3.aya girdim cok şükür ama belirtiler ne oldu bilmiyorum olamaması mı iyi acaba olmadı mı3.aya yaklaşan bayanlar nasılsınız değişiklikler farkediyor musunuz kendinizde. 10+0 ım muhtemelen 2 haftaya muayene var endişelnmelerim artmaya başladı bişey hissetmemekten ve belırtı yaşamamaktan
Kokluş aşısı ne acaba destekleyici bir aşı mı covid aşısına karsı merak ettimBende aşı konusunu doktorumla konuştum ikinci trimestrin sonunda hem covid-19 hemde kokluş diye bir aşı var onu yaptıracağız duruma bağlı.
Doktorum covid-19 konusunda ellerinde yeterli veri olmadığını ama olan verilerinde hamilelerin iyiliğine olduğunu söyledi.
Yeterli veri yok demesi bir ara bende soru işareti bırakmıştı ama dünya sağlık örgütünün verilerini inceledikten sonra aşı konusunda tereddütlerim azaldı açıkçası.
Geçmiş paylaşımlarını okuduğumda arkadaşın 3 doz çatlama iğnesi vurulacağını yazmış transfer sonrası o açıdan uyardım ama göz ardı etti sanırım
umarım gerçek pozitiftir
Merhaba3.aya yaklaşan bayanlar nasılsınız değişiklikler farkediyor musunuz kendinizde. 10+0 ım muhtemelen 2 haftaya muayene var endişelnmelerim artmaya başladı bişey hissetmemekten ve belırtı yaşamamaktan