Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo seninki çok iyiymiş canım, Bizim en son 4600 du ama zam gelmiştir.Acaba bulunduğum yerde başka bir doktora mu yaptırsam dedim ama Kendi doktorumun yapması daha iyi olur mecbur vereceğiz artık
Oo sızın orası antalyadan bıle pahalı.. Ozel hastane mi? Bızımkı yarı Ozel, universite hastanesı

Canım hayırlara müjdeli haberlere vesile olsun inşallah. Bende Bi köşede yerimi alayım. Şuan rapor çıkarmak için uğraşıyorum 14 haziran da ön görüşme yapacağım. İlk tüp bebek tedavim olacak. Rabbim burada hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Amin inşallah canm hayirlisi ile 🥰
ben forum sayesinde çok şey öğrendim canım. Şuan devam ettiğim doktoru da forumda arkadaşların tavsiyesi ile buldum. İnşallah uğurlu gelir hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Dimi burada yardimci oluyoruz birbirimize cok iyi oluyor neler neler öğrendik ve öğreneceğiz
İnsallah 🙏🏻❤️❤️ birlikte hamıle kalırız
İnşallah ❤
İnşallah inşallah canım 😍 bende tüp bebek korkumu yendim burada🥰 v
Evet ya dis hayatta abartili anlatip durdular simdiye kadar bu kadar net bilmiyordum bu siteye gelene kadar bende.
Bende yerimi alayım şurda. Bugün 4.günüm iğnelerde. 3.tedavim benimde. İnşallah bu defa nasip olur
Hangi igneleri kullaniyosyn ve dozaci ne gunluk ?
Selam kızlar ben histerskopi oldum bugünde adet oldum yarın eandevim var tup bebeğe başlıyorum sonunda
Hadi hayirli olsun inşallah 🥰

X