Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi yapmışınız.biz ameliyyatdan 2 yıl sonra zar zor ikna etdim kocamı.hiç bi zaman yaptırmam diyodu.ama şimdi bak bende daha mutlu.bazen en güzeli kısa yoldur.sadece bunca masraf bunca emek buna çok üzülüyorum.keşke ilk başdan yaptırsaydım
Zamanı vardıra geliyor söz bu durumda keşke bende saha önce dedim cok kez insallah bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım da kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba kizlar bugün yumurta toplama işlemim oldu yarın arayacaklar gelişim ile alakalı inşallah döllenme gerçekleşir çok heyecanlıyım insalalh güzel haberler verirler 🙏🙏 sizden ricam her zaman ediyorsunuz biliyorum Allah razi olsun hepinizden hamis annelerin o güzel dualari😇😇
Canım geçmiş olsun öncelikle. İnşaallah güzelce bölünürler 5. Güne ulaşırlar ve nasiipse sana sımsıkı tutunur(lar) evlat nimeti için vesilen bu tedavin olsun inşaallah🤲🏼

Merhaba kizlar bugün yumurta toplama işlemim oldu yarın arayacaklar gelişim ile alakalı inşallah döllenme gerçekleşir çok heyecanlıyım insalalh güzel haberler verirler 🙏🙏 sizden ricam her zaman ediyorsunuz biliyorum Allah razi olsun hepinizden hamis annelerin o güzel dualari😇😇
Geçmiş olsun canım 😘 sağlıkla 5. Güne ulaşsın inşallah evladın ilerdeki kardeşleriyle beraber 🙏🙏

9.gun 5.17 olan sonucum 12.gun yani bugün 0 landi bu macerada burada bitmis oldu rabbim sag salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah kızlar bize de sabır versin hoşçakalın
Canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.. 🥺 Rabbim gönlüne ferahlık versin sabrını artırsın.. bundan sonraki imtihaninizi kolay etsin inşallah canım..

Benim gibi bazi otoimmun hastalara hashimato, graves, lupus hastalarina gebelik saglikla baslasin ve devam etsin diye intralipid verilir bu hastalarda genelde cd56 yuksek cikar, o nedenle verilirm
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Ben cd56 testini kendi isteğimle yine bir kadın doğum hekimine mi yaptırıp o değeri öğrenebilirim?

Bendeki durumda ise, yas 36, tup bebekle 1 dusuk var. Tespit edilmis bagisiklik sorunum olmadigindan destekletici alternatif tedavi olarak kullaniyoruz. Bagisiklik sistemini desteklemek bu sayede embriyonun yabanci bir madde gibi gorulmemesini saglayarak tutunmayi artirmayi hedeflediler. Transfer gunu 1 serum, 12.gun(test gunu) pozitifi alinca 1 serum, sonrasinda 1 tane daha yapilacak.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Geçtiğimiz. Ay 1 kimyasal gebelik le sonuçlandı sürecim. Yeni şeyler öğreniyorum başlarken bunları bilmiyordum ya da hekimim de gerek görmedi bilemiyorum ki.... Sağlıkla geçsin gebeliğiniz🙏

merhaba arkadaşlar. 23 temmuz transfer günümdü. kendi hesaplamalarıma göre 5+4 günlük gebeyim. burada yaşadığınız belirtileri okuyunca biraz endişelenmeye başladım. çünkü bende neredeyse hafif göğüs sızlaması dışında hiç bir belirti yok.
bulantı, koku hassasiyeti vs.
bu arada yarın kese görmeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır:)
Hepimiz obelirti olayına takılıyoruz canım bendede yoktu halada aman aman belirti yok😊ya rahat bir gebelik gecireceksin yada daha erken belirtin o yüzden yok.Birde eğer prednol kullanıyorsan belirtileri baskilayanilirmus.Ben ilaçları dün bıraktım yani çoğunu bakalım bir kaç güne bir değişiklik olacak mı 😊Belirtiyi kafana takma bende çok taktım ama şükür 11 haftalık oldum darısı başına senin ve tüm isteyenlerin sAllah 🤲🤲🥰

Hepimiz obelirti olayına takılıyoruz canım bendede yoktu halada aman aman belirti yok😊ya rahat bir gebelik gecireceksin yada daha erken belirtin o yüzden yok.Birde eğer prednol kullanıyorsan belirtileri baskilayanilirmus.Ben ilaçları dün bıraktım yani çoğunu bakalım bir kaç güne bir değişiklik olacak mı 😊Belirtiyi kafana takma bende çok taktım ama şükür 11 haftalık oldum darısı başına senin ve tüm isteyenlerin sAllah 🤲🤲🥰
Amin canım çok teşekkürler 🙏🏻 Maşallah size 🧿🤰🏻 Ben prednol diye bir ilaç kullanmıyorum ama Protestan dex iğne günde 2 adet, oksopar iğne günde 1 adet, esrofem, duphaston ve inofolic combi kullanıyorum. Vallahi yazarken yoruldum ☺️ Demek daha 11. Haftaya kadar kullanacağız bunları 😔

X