- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 31
Kuzum bence acile gidinz pazartesiyi beklemek çok doğru olmayabilir. Bende yaşadım aynısını doktor WC dışında hareket etme dedi ve iğne vurdular. Panik yapma kanama tüp bebek de çok sık oluyormuş ama gidip bir baktırın derim. Birde eğer kan uyuşmazlığıniz varsa 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyor tatlım bilgin olsunSelam kizlar benimde dün kan sonucum artmış çıktı sevindim ama ardından kanamam başladı kıpkırmızıkısa sürdü kesildi düşük olmuştur diye çok korkuyorum p.tesi ultrason var kese için dua edin bana nolur
Kuzum enfeksiyon Olabilir dediğin gibi ama bu kötü bir şey demek değil hiç korkma doktor ona göre bir tedavi şekli uygular için rahat olsun stres yapmaMerhaba kızlar idrar tahlilimde hemoglobin yuksek cıkmıs enfeksiyon gorunuyor yani morelim cok bozuldu doktorda henuz cevap vermedi
Yok canım alttan bakıldı,tam 5. Haftaya girdiğim gündü sizde gözükmüşmüydü bir hafta sonra yine gidicem çok taktım amaÜstten mi bakıldı canım tam 5 hafya kac günlük canım
Kan uyuşmazlığı olduğunu sanmıyorum ona daha öncesinde bakılıyo.doktorum alman gereken tüm iğne ve ilaçları alıyorsun panik yapma ilaçlara devam istirahat et dedi.bugun hiç kanamam yok şükür transferden sonra 29.günüm bugün dün kan değerim 4175cikti iyimi sizceKuzum bence acile gidinz pazartesiyi beklemek çok doğru olmayabilir. Bende yaşadım aynısını doktor WC dışında hareket etme dedi ve iğne vurdular. Panik yapma kanama tüp bebek de çok sık oluyormuş ama gidip bir baktırın derim. Birde eğer kan uyuşmazlığıniz varsa 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmam gerekiyor tatlım bilgin olsun
Kuzum beta değeri kişiden kişiye değişiyor benim tek embriyo olmasına rağmen hep yüksek çıkmıştı, 17. Gün 5000 lerdeydi ama dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir durum.Beta da bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorumKan uyuşmazlığı olduğunu sanmıyorum ona daha öncesinde bakılıyo.doktorum alman gereken tüm iğne ve ilaçları alıyorsun panik yapma ilaçlara devam istirahat et dedi.bugun hiç kanamam yok şükür transferden sonra 29.günüm bugün dün kan değerim 4175cikti iyimi sizce
Cok tesekkur ederim ilgin icinKuzum beta değeri kişiden kişiye değişiyor benim tek embriyo olmasına rağmen hep yüksek çıkmıştı, 17. Gün 5000 lerdeydi ama dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir durum.Beta da bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorumkan uyuşmazlığı kadın negatif erkek pozitif kan grubuna sahip olduğu zaman oluyor canım benim doktorum bana söylemedi iğneyi geç oldum ve çok korktum çok şükür test yaptılar da bebeğe Bir zarar gelmemiş. Tüp Bebek doktorları yoğunluktan bir çok şeyi kacirabiliyor en azından benim doktorum çok önemli bir durumu kaçırdı ve çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Kanama da kesenin yanında hematom oluşmuş bu sebeple olmuş doktorum düşük tehliken var demişti 10 gündür evde yatiyorum. Çok zor zamanlardan geçiyoruz canım bir çok sıkıntı çıkıyor hepimizin karşısina bizim de gözümüzün açık olması gerekiyor ben bu süreçte bunu anladım sen içini rahat tut bu zamanlar da stres en son yapmamız gereken şey inşallah pazartesi keseni de göreceksin sağlıkla kucağına da alacaksın
Amin canım inşallah, burada gerçekten dertlerimizi sorunlarımızı paylaştıkca daha güçlü oluyoruzCok tesekkur ederim ilgin icinRabbim şifa versin emeklerinin karşılığını kucağında bebisinle alırsın inşallah benimde eşiminde kan gruplarımız pozitif. Benim dondurulmuş 3.gün emriosu 3adet transfer oldu.
9temmuz transfer günüm
18temmuz(kanamam başladı)44cıktı
21temmuz 65
23temmuz 48
27temmuz 141
29temmuz 334
02Agustos 1177
06Agustos 4175(yani dün) testten sonra eve geldik sonra kırmızı kanamam oldu hafif kısa süre sonra kesildi hemen hala bişey yok şükür..Değerlerim çok iyi değil bence
Ağzına sağlık içimi rahatlattınAmin canım inşallah, burada gerçekten dertlerimizi sorunlarımızı paylaştıkca daha güçlü oluyoruzKuzum değerlerine baktım şimdi ilk başta az artmış ama 27 temmuzdan sonra çok güzel artmış maşallah Nazar değmesin Çoklu embriyo transferinde senin durumunu yaşayan çok arkadaşımız var bebeklerden biri tutunamayinca değer böyle bir aşağı bir yukarı seyrediyor. Sonra devam eden embriyolar betayi sende olduğu gibi yükseltmeye başlıyor. Yani ben bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum kanamam şuan yok diyorsun pazartesi ye de çok az kaldı sen dinlen çok fazla ayağa kalkmamaya çalış. Pazartesi keseyi göreceksin belki de keseleri
Canım hic Bi sıkıntım yok ne yanma ne agrı ne kanBol su iç kuzum yanma oluyor mu idrar yaparken
Kuzum değerlerin gayet iyiDoktorum dan gizli bişey yapmak istemiyorum doktorum endişe etme tutunma dönemi olabilir ilaçlara devam dedi p.tesi kesemize bakilcaksana söyle tam hikayemi anlatayım
Dondurulmuş 3.gün emriosu 3adet transfer edildi..9temmuz transfer tarihim
18temmuz(kanamam başladı)değer44cıktı
21temmuz 65
23temmuz 48
27temmuz 141
29temmuz 334
02Agustos 1177
06Agustos 4175(yanı dün testen sonra kanamam başladı kıpkırmızı kısa sürdü) hala şükür kanama akıntı hiçbişey yok ama belim kırılacak gibi agriyor
Sağlık ocağında yaptıysan basen yanlış çıkıyor sonuçlarCanım hic Bi sıkıntım yok ne yanma ne agrı ne kan
Erken olabılır canım 6.hafta git bir haft sonra o zaman keseni de bebeğini de görürsünYok canım alttan bakıldı,tam 5. Haftaya girdiğim gündü sizde gözükmüşmüydü bir hafta sonra yine gidicem çok taktım ama
Sizin adınıza çok sevindimKuzum değerlerin gayet iyikorkma
Geçen hafta bende iki ped dolduracak kadar kanama yaşadım acile gittim ultrasona girdim aktif kanama bulamadılar pıhtı ve koyu kırmızı olmadığı sürece merak etme denildi
Bol bol dinlenmem söylendi o günden sonra bir daha kanamam olmadı Allah’ıma bin şükür
Ama çok dikkat ediyorum en ufak bir ağrı kramp hemen uzanıyorum.
Sende dinlen bol bol
Allahım esirgesin evlatlarımızıSağlıklı sıhhatli kucağımızada alalım inşallah
Canım kafana takma daha çok küçük olduğu için gorunmemistir.İnsAllah haftaya gidince kalp atışında duyarsın ben 6+1 de duymuştum seninde öyle olur insAllah çifte mutluluk yaşarsınYok canım alttan bakıldı,tam 5. Haftaya girdiğim gündü sizde gözükmüşmüydü bir hafta sonra yine gidicem çok taktım ama
Yine açlk kahverengi. Ama bir kaç saat önce 2 damla biraz daha koyu gelmişti nerdeyse, yine ara ara devam ediyor açık renkte. Regl olucakmışım gibi ağrıyordum hafif, belim ağrıyordu, şimdi geçti ağrılarOlabilir canım kahverengi olan lekeden korkma stres yapma dinlenin o lekelenme geçer ara ara tekrar olur ama kırmızı olmadıktan sonra sorun yok için rahat olsun
Tabiki içini ferah tutİnşallah öyledir diyelim gerçekten çok canım sıkıldıdua eder misiniz bana
Normal canım bende 10 gün sonra gel dedi bende merakla bekliyorum ilk zaten kese gözüküyor normal yaniMerhaba 3 gün önce keseyi görmeye gittik,5 haftalık hamileyim..kese var ama embriyoyu göremedik bizim gibi olan var mı?bebek gözükmemesi normal mi?kafama taktım üzüldüm
Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle ama sen bu kadar yorucu şeyler çok yapmamaya çalış şu soralar canım N Nisanesintisi01Yaa kızlar ben bugun uzun süre yürüdüm 2 saate yakın ama sürekli yürümedim sürekli her gördüğüm yerde oturdum dinlene dinlene biraz eşimle dolaşmıştık öyle eve geldim bütün koyduğum progestan kapsüller çıkmıs yürüyünce tabi yenisini koydum saati geldiği icin de yürüyüş bana zarar verir mi endişe ettim