- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Evet kuzum bundan sonra cok dikkatli olacağım bu kadar yorucu olacağı aklıma gelmedi çok üzüldüm zaten çabuk yoruluyorum işte eve gelemedikce endişelerim arttıHiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle ama sen bu kadar yorucu şeyler çok yapmamaya çalış şu soralar canım N Nisanesintisi01
Canım benim transferim adetin 18. Günü yapılmıştı yani 17 gün eklendi. Ama sende nasıl olur bilmiyorum aşağıya yukarı 15/18 gibi bir rakamdır çünkü genelde bu aralıklarda yapılıyor transfer. Doktor pazartesi günü kesenin ya da bebeğin boyutundan tam haftasını söyleyecektir sana ama muhtemelen 6+5/6+6 civarındasindir diye düşünüyorumAğzına sağlık içimi rahatlattıninsallah dediğin gibi olur herşey Rabbim güldürsün yüzümüzü dün kanamadan beri çok fazla kalkmıyorum sürekli uzanmakta ıyi değil ama şu durumda en doğrusu bu.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşalalh
Benim transfer öncesi geçici menepoz iğnesi oluyordum 6ay adet görmedim transferim öyle yapıldı o yüzden kaç haftalık olduğumu hesapliyamiyorum transfer gününe 15gün mü eklemem gerekiyor
Tebrikler canım.inşAllah sağ salim kucağına alırsınKızlar merak eden soran herkese çok teşekkürler. Eve geldim şimdi daha iyiyim çok şükürya üşüttüm dün gece bir ara çok terleyip üstümü falan çıkarıp uyumaya devam etmiştim ya da dün mantar yemiştim o dokundu sanırım Serumdan sonra toparlayınca doktor ekstra bir tetkik istemedi.
Vee çok şükür sonucum 228,79 çıktı
Bir önceki 122,53 idi. Doktorum katlamamın yeterli olduğunu ve 13. Gün için güzel bir değer olduğunu söyledi. Tekrar ne zaman vereyim dedim. Aslında çok vermeye de gerek yok artık ama duramam diyorsan son bir pzt veya çarşamba ver dedi.6 gündür sonunda rahat bir nefes alabildim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama tabiki benden daha kısa sürsün netleşmesi
inşallah benim değerim de güzelce artmaya devam eder de sağlıkla ilerler
Ümit hoca da iyi kesinlikle ama ben laboratuvardan ötürü medicalde başlayacağımmerhaba ben de funda hanımı düşünüyordum ( ön görüşmeye de gittim) ,bugün Ümit İncebozla ön gmrğşmeye gittim. Kesınlikle daha bilgili olduğunu düşünüyorum. Medikal prk seçmek istememin sebebi de labaratuvar idi. Bugün kafam iyice karıştı. Ümit Hanımla gçrüşmemiz çok iyi geçti. Nasıl karar vereceğimi bikmıyorum. Genetik sonuçlarımı beklıyorum ben de.
Amin canım inşallah çok sağolTebrikler canım.inşAllah sağ salim kucağına alırsın
Tesekkur ederim inşallah görürüz kesemiziCanım benim transferim adetin 18. Günü yapılmıştı yani 17 gün eklendi. Ama sende nasıl olur bilmiyorum aşağıya yukarı 15/18 gibi bir rakamdır çünkü genelde bu aralıklarda yapılıyor transfer. Doktor pazartesi günü kesenin ya da bebeğin boyutundan tam haftasını söyleyecektir sana ama muhtemelen 6+5/6+6 civarındasindir diye düşünüyorum
Ozelde yaptırdım canım artık hayırlısı Bi sorun cıkmaz umarımSağlık ocağında yaptıysan basen yanlış çıkıyor sonuçlar
Canım benim transferim adetin 18. Günü yapılmıştı yani 17 gün eklendi. Ama sende nasıl olur bilmiyorum aşağıya yukarı 15/18 gibi bir rakamdır çünkü genelde bu aralıklarda yapılıyor transfer. Doktor pazartesi günü kesenin ya da bebeğin boyutundan tam haftasını söyleyecektir sana ama muhtemelen 6+5/6+6 civarındasindir diye düşünüyorum
Benim fitil den sonra tekrar kanamam başladıTesekkur ederim inşallah görürüz kesemizi
Hamilelikte çokça oluyormus kuzum önemli olan önlemini Almak dikkat etmek pamuklu çamaşır giy ütüleyerek giy derler bir de asla günlük ped falan kullanma direkt pamuklu çamaşır giy ve cok sık değiştirOzelde yaptırdım canım artık hayırlısı Bi sorun cıkmaz umarım
Acile gidip ultrasona girsenizKızlar bu nasıl iş ya çok sıkıldım bunaldim yoruldum artık 2gun arayla kanama yaşıyorum kırmızı hemde doktorumda tüm gerekli ilaçları kullanıyorsun yatıp dinlen sadece diyor yoruldum artık.bugun transferin 30.günü hiç normal değil bu kanamalar
Doktoruma hemen haber verdim acile gideyimmi diye kan sulandırıcı kullanıyorsun sadece yat dinlen dedi ondan habersiz bişey de yapmak istemiyorum.suan kesildi silince hafif pecetede oluyo.yarin ultrason randevum var belli olur heralde ne olduğu ama neden bu kadar sık kanamam oluyo anlamadimAcile gidip ultrasona girseniz
Bende yaşadım kanama ve gece yarısı acile gidip tüm kan tahlilleri ve ultrason sonrası eve gönderdiler içiniz rahatlar
Bir acile gidin mutlaka doktorunuz ede yatın diyor ama arkdasın de dediği gibi iciniz rahatlarKızlar bu nasıl iş ya çok sıkıldım bunaldim yoruldum artık 2gun arayla kanama yaşıyorum kırmızı hemde doktorumda tüm gerekli ilaçları kullanıyorsun yatıp dinlen sadece diyor yoruldum artık.bugun transferin 30.günü hiç normal değil bu kanamalar
Şuan kanamam devam ediyor ve pıhtı da geldi napcagmi bilmiyorumBir acile gidin mutlaka doktorunuz ede yatın diyor ama arkdasın de dediği gibi iciniz rahatlar
Canım, doktor değilim ama yaşadıklarımdan bilgi vermek isterim kanama olduğu zaman ilk kesilmesi gereken kan sulandırıcı igne ve ilaçlardır.kan sulandırıcı igne ve coraspin benzeri ilaçlar kanamayı çoğaltır benim doktorum da bana çok geç bıraktirdi ve ben kanama yüzünden büyük sıkıntılar yaşadım. Sana tavsiyem acile git hiç bir şey kaybetmezsin en azından bebeğini görürsün için rahatlar. Kanama için de proluton Depot ya da progestan iğne vururlar kanamam kesilirBenim fitil den sonra tekrar kanamam başladıdoktoruma hbr verdim acile gideyimmi diye kan sulandırıcı kullanıyorsun sadece yat demiş bu nasıl iş anlamadım ya baya kıpkırmızı ve cok az pintili
Bence git artık canım. En azından belki bir proluton depot yaparlar için rahat eder birşey yapıldığı için. Böyle stres de kötü etkiler yarına kadarŞuan kanamam devam ediyor ve pıhtı da geldi napcagmi bilmiyorum
Sen hiç merak etme her şey güzel olacak inşallahEvet kuzum bundan sonra cok dikkatli olacağım bu kadar yorucu olacağı aklıma gelmedi çok üzüldüm zaten çabuk yoruluyorum işte eve gelemedikce endişelerim arttı
Canım merhaba benden de doktorum bu testleri istedi. Sen testleri nerede yaptırmayı düşünüyorsun acaba? Özelde 3 bin civarı tutuyor fiyatımerhaba, bende negatif sonucumu 23temmuzda öğrendim. benden doktorum testler istedi bence testler ve gerekirse de histereskopi yapmadan ikinci transferinizi yapmayın. benden istenen testler
anti kardiyolipin ıgg,
anti kardiyolipin ıgm
faktör 2 mutasyon analizi
faktör 5 leiden mutasyon analizi
lupus antiokagülan
mthfr a1298c
mthfr c677t .
bunlar kan pıhtılaşması ve genetik hastalıkların tespiti için yapılan testler. birde eşli kromozom testi var orda da kromozomsal sıkıntı var mı diye bakılıyor. birde hipotiroidi hastasıydım ben. transfer öncesi tsh değerim cok iyiydi.
Ancak bu testleri yaptırmak için dahiliyeye gittiğimde anti tpo ve anti tg değerlerime hiç bakılmadığını haşimato olup olmayacağımı öğrenmek istedim anti tpo değerim aşırı yüksek çıktı. anti tpo değeri bağışıklık sisteminin tiroid bezine saldırdığını onu yok etmeye çalıştığını gösteriyormuş. bu durumda acabalarım oluştu. acaba bağışıklık sistemim rahmimde de embiryo oluştuğundada saldırabilir mi diye? onun içinde cd56 testi varmış bu testlede onu anlayabiliyormuşuz. Ama doktorum bu testi yaptırmamı henüz istemedi istediklerinin sonucu çıktığında birde o testi soracağım. bilgilerinizee :)
Ben doktorumu bile aramadım acaba dememek için gittim kuzumDoktoruma hemen haber verdim acile gideyimmi diye kan sulandırıcı kullanıyorsun sadece yat dinlen dedi ondan habersiz bişey de yapmak istemiyorum.suan kesildi silince hafif pecetede oluyo.yarin ultrason randevum var belli olur heralde ne olduğu ama neden bu kadar sık kanamam oluyo anlamadim
Teimestwr nedir? Heyet raporu özel hasyane öi veriyor acabaBizim orada da olmayan bir ben kaldim, tedavi arasinda bir bosluk olmadi acikcasi olamadim. Evden hastane harici hic cikmiyorum, kimseyi kabul etmiyorum, kizimi okula yollamadim. Ilk 3 ay zaten asi yapmiyorlar. Doguma kadar asi olmam sanirim.
%30'a kadar hibrit egitim izni geldi bize, gebelik pozitif gelirse okula soracagim uzaktan ders yaptirirlarsa sorun olmaz (yalniz benim verebildigim teknik dersler var, bence izin vereceklerdir), olumsuz olur ise ilk trimester sonuna kadar heyet raporu alacagim, riskli gebeliktir diye, zaten coklu gebelik de olabilir, isyerim 50km uzakta, hallolur sanirim bir sekilde.