Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah sag saglım kalp atıslarını hep duyarız bir ömür boyu kuzum hiç endişe bitmiyor İnan ki doğana kadar da devam edecek hatta hep devam edecek endişeler kuzum tek sağlıklı olsunlar da
Aynen valla bir taraftan içimde korku var bir taraftan sevinç hep kendimi dinliyorum bende çok öyle bi belirti yok göğisterim bi kocaman oldu acıyor o başkabir şey yok sen nasılsın

Canım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifi

Ya inşallah öyle olur tuvalete gitmeye korkar oldum bugün kan göreceğim diye dua edin bana sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu?

Sizin lekelenme devam etti mi gün içerisinde yoksa bi kere leke geldi ve kesildi mi. Benim hala devam ediyor

Allahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))
Dur sana da diyeyim ; "dedik dimi" :))
Heyecan sirasi nur1134 ile bende herhalde, yanlis hatirlamiyorsam ikimiz de saliyi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…