- 8 Ağustos 2016
- 96
- 115
- 40
Aynen valla bir taraftan içimde korku var bir taraftan sevinç hep kendimi dinliyorum bende çok öyle bi belirti yok göğisterim bi kocaman oldu acıyor o başkabir şey yok sen nasılsınİnsallah sag saglım kalp atıslarını hep duyarız bir ömür boyu kuzum hiç endişe bitmiyor İnan ki doğana kadar da devam edecek hatta hep devam edecek endişeler kuzum tek sağlıklı olsunlar da
Çok sevindim
Ama emindin, benim içime doğar , Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Çok sağolun kızlar amin inşallahGözün aydın canım çok sevindimtez zaman da keseyi, kalp atışını görmek nasip olsun sağlıkla da kucağına al inşallah
İnşallah öyledir diyelim gerçekten çok canım sıkıldıCanım tutunma kanaması olabilir sakın ilaçlarını bırakma kırmızı kan değilse korkma şuan
Uzanıyorum dikkat ediyorum ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi sanki tutunmadılar gibiHayır hayır yerleşmedir o sakin ol canım ilaçlarına ayne devam et dikkat et kendine
İnşallah canım bende bayagı bi heyecanlıyım günlerde geçmek bilmiyor çarşamba günü nasıl gelecek bilmiyorumÇok sağol canım valla inşallah sağlıkla ilerler bundan sonrası, darısı sana inşallah haftaya
Canım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifiTecrübesi olan var mı ? Bugün transferimin 8. Günü ve normal de adet olmam gereken gün. Sabah uyandım hafif iki damla leke gelmiş. Sonra progestanı fitil olarak koydum iki üç saat bişey gelmedi sonra progestan koyduğumda hep geldiği gibi su gibi sıvı geldi ama bu sefer kahverengi sulu bişeydi. Benim tutunmamış ve adetim sökülmeye çalışıyor olabilir mi ?
Ya inşallah öyle olur tuvalete gitmeye korkar oldum bugün kan göreceğim diye dua edin banaCanım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifi
Senin kese zamanın geliyor inşallah o zamanlar yaİnşallah canım bende bayagı bi heyecanlıyım günlerde geçmek bilmiyor çarşamba günü nasıl gelecek bilmiyorum
Bende pyle oldu kendimi iyi hissetmedim adet olacak gibi oluyorsun hiç endişe etme geliyor senin bebişlerUzanıyorum dikkat ediyorum ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi sanki tutunmadılar gibi
Yaaa cok ama cooookkk sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kuzum harikaaa bir haberSenin kese zamanın geliyor inşallah o zamanlar ya
Ağzınızdan bal damlıyorBende pyle oldu kendimi iyi hissetmedim adet olacak gibi oluyorsun hiç endişe etme geliyor senin bebişler
Sizin lekelenme devam etti mi gün içerisinde yoksa bi kere leke geldi ve kesildi mi. Benim hala devam ediyorCanım kahverengi ise sıkıntı yapma korkma bende de oldu hatta bende buraya yazmıştım. Benimde transfer yapılann gece oldu ve transferden 9 gün sonra oldu. Ama pozitifi gördüm ben içini ferah tut. Allahın izniyle sende göreceksin pozitifi
Bende de var şuan lekelenmeKızlar şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu?
İnşallahBende de var şuan lekelenmeinşallah yerleşmedir. Ama benim sabahtır az az devam ediyor kesilmedi
Benimde bugün regl günüm. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallahBenim de regl günlerim normalde, bende daha gelmedi, bilemiyorum şimdi
Sağol canım sende içini ferah tut korkmaYa inşallah öyle olur tuvalete gitmeye korkar oldum bugün kan göreceğim diye dua edin banasizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım ilkinde sadece bir kere olmuştu ikinci geldiğinde 1 gün akşama kadar ara ara olmuştuSizin lekelenme devam etti mi gün içerisinde yoksa bi kere leke geldi ve kesildi mi. Benim hala devam ediyor
Allahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))Kızlar merak eden soran herkese çok teşekkürler. Eve geldim şimdi daha iyiyim çok şükürya üşüttüm dün gece bir ara çok terleyip üstümü falan çıkarıp uyumaya devam etmiştim ya da dün mantar yemiştim o dokundu sanırım Serumdan sonra toparlayınca doktor ekstra bir tetkik istemedi.
Vee çok şükür sonucum 228,79 çıktı
Bir önceki 122,53 idi. Doktorum katlamamın yeterli olduğunu ve 13. Gün için güzel bir değer olduğunu söyledi. Tekrar ne zaman vereyim dedim. Aslında çok vermeye de gerek yok artık ama duramam diyorsan son bir pzt veya çarşamba ver dedi.6 gündür sonunda rahat bir nefes alabildim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama tabiki benden daha kısa sürsün netleşmesi
inşallah benim değerim de güzelce artmaya devam eder de sağlıkla ilerler