Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))
Dur sana da diyeyim ; "dedik dimi" :))
Heyecan sirasi nur1134 nur1134 ile bende herhalde, yanlis hatirlamiyorsam ikimiz de saliyi bekliyoruz.
Diyim diyin siz de diyin eşim saatlerdir başımın etini yiyor zaten 😂 çok şükür kuzum valla son bir adım kaldı onu da sağlıkla geçersek ben de keseyi kalp atışını bekleyebileceğim inşallah 🙏 off sizin de çok az kaldı ya hayırlı haberler olsun, net olsun değerleriniz kat kat artsın inşallah 🙏🙏🥰

Allahima hamd olsun, cok sukur, derin bir oh cektim :))
Dur sana da diyeyim ; "dedik dimi" :))
Heyecan sirasi nur1134 nur1134 ile bende herhalde, yanlis hatirlamiyorsam ikimiz de saliyi bekliyoruz.
Evet evettt inşallah güzel haberler veririz canım ❤ buna çok ihtiyacımız var

Merhaba 3 gün önce keseyi görmeye gittik,5 haftalık hamileyim..kese var ama embriyoyu göremedik bizim gibi olan var mı?bebek gözükmemesi normal mi?kafama taktım üzüldüm

Kızlar merak eden soran herkese çok teşekkürler. Eve geldim şimdi daha iyiyim çok şükür 🙏 ya üşüttüm dün gece bir ara çok terleyip üstümü falan çıkarıp uyumaya devam etmiştim ya da dün mantar yemiştim o dokundu sanırım 🤦‍♀️ Serumdan sonra toparlayınca doktor ekstra bir tetkik istemedi.
Vee çok şükür sonucum 228,79 çıktı 🥰🥰
Bir önceki 122,53 idi. Doktorum katlamamın yeterli olduğunu ve 13. Gün için güzel bir değer olduğunu söyledi. Tekrar ne zaman vereyim dedim. Aslında çok vermeye de gerek yok artık ama duramam diyorsan son bir pzt veya çarşamba ver dedi. 🙏 6 gündür sonunda rahat bir nefes alabildim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama tabiki benden daha kısa sürsün netleşmesi ☺️☺️
inşallah benim değerim de güzelce artmaya devam eder de sağlıkla ilerler 🙏🙏
Canimm inan çok sevindim cokkk rabbim yüzünüzü bundan sonra da hep güldürsün.. Her aşaması sağlıkla geçsin inşallah canim gözünüz aydın olsunnn 🤗🤗🤗

Kızlar merak eden soran herkese çok teşekkürler. Eve geldim şimdi daha iyiyim çok şükür 🙏 ya üşüttüm dün gece bir ara çok terleyip üstümü falan çıkarıp uyumaya devam etmiştim ya da dün mantar yemiştim o dokundu sanırım 🤦‍♀️ Serumdan sonra toparlayınca doktor ekstra bir tetkik istemedi.
Vee çok şükür sonucum 228,79 çıktı 🥰🥰
Bir önceki 122,53 idi. Doktorum katlamamın yeterli olduğunu ve 13. Gün için güzel bir değer olduğunu söyledi. Tekrar ne zaman vereyim dedim. Aslında çok vermeye de gerek yok artık ama duramam diyorsan son bir pzt veya çarşamba ver dedi. 🙏 6 gündür sonunda rahat bir nefes alabildim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah ama tabiki benden daha kısa sürsün netleşmesi ☺️☺️
inşallah benim değerim de güzelce artmaya devam eder de sağlıkla ilerler 🙏🙏
Geçmiş olsun canım gözün aydın hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin🧿🤲🥰
Birde bir daha mantar bakla vs. öyle şeyler yeme su an için sakıncalı benim bildiğim 😊

Tecrübesi olan var mı ? Bugün transferimin 8. Günü ve normal de adet olmam gereken gün. Sabah uyandım hafif iki damla leke gelmiş. Sonra progestanı fitil olarak koydum iki üç saat bişey gelmedi sonra progestan koyduğumda hep geldiği gibi su gibi sıvı geldi ama bu sefer kahverengi sulu bişeydi. Benim tutunmamış ve adetim sökülmeye çalışıyor olabilir mi ?
Olmaz canım tutunmuş yerleşme kanaması olabir yani benim öyle olmuştu 10.gün sulu kan gibi kahve rengi gibi leke gelmişti olmadı bu seferde dedim doktorumu aradım yerleşme olabilir merak etme dedi şükür hamileyim stres yapma o kahve akıntı leke ara ara oluyo fitil yapiyo.Kirmizi olmadıktan sonra sorun yok için rahat olsun🥰

Kızlar şimdi tuvalete gittiğimde pedimde açık kahverengi leke gördüm,sonra peçeteyle sildim,bir şey çıkmadı,böyle yerleşme kanaması olur mu?
Olabilir canım kahverengi olan lekeden korkma stres yapma dinlenin o lekelenme geçer ara ara tekrar olur ama kırmızı olmadıktan sonra sorun yok için rahat olsun😊

Selam kizlar benimde dün kan sonucum artmış çıktı sevindim ama ardından kanamam başladı kıpkırmızı😔 kısa sürdü kesildi düşük olmuştur diye çok korkuyorum p.tesi ultrason var kese için dua edin bana nolur🙇‍♀️
Geçmiş olsun canım çok ayakta kalma uzan dinlen dikkat et burda bir arkadasin daha olmuştu geçti şükür seninde geçecek insAllah stres yapmamaya çalış.insAllah pazartesi güzel sonuç alacaksın içini ferah tut bol bol dinlen dua et 🤲🤲 Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insA)ah 🤲🤲

Geçmiş olsun canım çok ayakta kalma uzan dinlen dikkat et burda bir arkadasin daha olmuştu geçti şükür seninde geçecek insAllah stres yapmamaya çalış.insAllah pazartesi güzel sonuç alacaksın içini ferah tut bol bol dinlen dua et 🤲🤲 Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insA)ah 🤲🤲
Teşekkür ederim inşallah🙇‍♀️Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Olmaz canım tutunmuş yerleşme kanaması olabir yani benim öyle olmuştu 10.gün sulu kan gibi kahve rengi gibi leke gelmişti olmadı bu seferde dedim doktorumu aradım yerleşme olabilir merak etme dedi şükür hamileyim stres yapma o kahve akıntı leke ara ara oluyo fitil yapiyo.Kirmizi olmadıktan sonra sorun yok için rahat olsun🥰
Evet kuzum aynen bu hafta benimde oldu fitilden dolayı

Umarım kırmızıya dönmez çünkü sabahtan beri devam ediyor hatta giderek artıyor. Hayırlısı hakkımda 🙏🏼

Selam kizlar benimde dün kan sonucum artmış çıktı sevindim ama ardından kanamam başladı kıpkırmızı😔 kısa sürdü kesildi düşük olmuştur diye çok korkuyorum p.tesi ultrason var kese için dua edin bana nolur🙇‍♀️
Merhaba hiç korkma olabiliyor kanama pıhtılı ve koyu kırmızı gelmedikçe korkma ama bir acile git istersen için rahatlar
Sonucun kaç çıkmıştı ?

Canimm inan çok sevindim cokkk rabbim yüzünüzü bundan sonra da hep güldürsün.. Her aşaması sağlıkla geçsin inşallah canim gözünüz aydın olsunnn 🤗🤗🤗
Amin canım inşallah çok sağol 🙏🥰😘
Geçmiş olsun canım gözün aydın hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin🧿🤲🥰
Birde bir daha mantar bakla vs. öyle şeyler yeme su an için sakıncalı benim bildiğim 😊
Çok sağol canım amin inşallaj 🙏🥰
Yok daha ağzıma sürmem. Güya protein ağırlıklı besleniyorum diye iyi olur dediydim ömrümden ömür gitti birşey olacak diye 😔

Selam benim kanamam kırmızı baya kıpkırmızı kısa sürdü kesildi ama renginden dolayı endiseliyim doktorum tutunma dönemi kanama olabiliyor dedi ama renkten dolayı işte korkum.transferimin 9.günü de olmuştu oda kırmızıydı 2gün sürdü dünde 28.günüm dü oda kırmızıydı çok kısa sürdü ama 😔

Merhaba hiç korkma olabiliyor kanama pıhtılı ve koyu kırmızı gelmedikçe korkma ama bir acile git istersen için rahatlar
Sonucun kaç çıkmıştı ?
Doktorum dan gizli bişey yapmak istemiyorum doktorum endişe etme tutunma dönemi olabilir ilaçlara devam dedi p.tesi kesemize bakilcak🙇‍♀️ sana söyle tam hikayemi anlatayım
Dondurulmuş 3.gün emriosu 3adet transfer edildi..9temmuz transfer tarihim
18temmuz(kanamam başladı)değer44cıktı
21temmuz 65
23temmuz 48
27temmuz 141
29temmuz 334
02Agustos 1177
06Agustos 4175(yanı dün testen sonra kanamam başladı kıpkırmızı kısa sürdü) hala şükür kanama akıntı hiçbişey yok ama belim kırılacak gibi agriyor😔

X