Yok testin kendisi böyle,çubuk testCanim günaydın MAX yazan yerin sağında bir hayalet çizgi var ama normal kırmızı çizgiye çok uzak sen testi açmışsın ya anlamadım yani kapalı iken görünmesi gereken yer dediğim yer ise var gibi
Var ikinci çizgi daha aşırı silik kıl gibi benim de 5..gun embriyosu tranferin 6.gunu negatif çıktı sonra lekelenme başladı dün 7.gundu erken gebelik testi yaptım aşırı silik kıl gibi incecik ikinci çizgiyi gördüm daha yeni salgılanmaya başladı demek rabbim kanda güzel sonuç almayı nasip etsin inşallahYok testin kendisi böyle,çubuk testYok ben işarelediğim yeri diyordum, ben orda görüyorum çünkü yanında attığım örnek, maalesef benimki değil daha
Çok şükür kuzum kalp atışını duymadınız mı peki alttan bakacaktı doktorun?Evet gordum cok şükür kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere olsunn
İnşallahVar ikinci çizgi daha aşırı silik kıl gibi benim de 5..gun embriyosu tranferin 6.gunu negatif çıktı sonra lekelenme başladı dün 7.gundu erken gebelik testi yaptım aşırı silik kıl gibi incecik ikinci çizgiyi gördüm daha yeni salgılanmaya başladı demek rabbim kanda güzel sonuç almayı nasip etsin inşallahben pazartesi kan vercem sen ne zaman vereceksin
çok hafif görünüyor inşallah hayırlı haberler alırsın cnmYok testin kendisi böyle,çubuk testYok ben işarelediğim yeri diyordum, ben orda görüyorum çünkü yanında attığım örnek, maalesef benimki değil daha
Günaydın canimmmGünaydın kızlar
Bugün dualarınızdan beni de eksik etmeyin olur muBirazdan kan vermeye gideceğim. Şu 122 güzelce katlamış olsun da derin bir oh çekeyim ben de artık
Günaydın kuzum bende sana bakmaya girmiştim hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar
Bugün dualarınızdan beni de eksik etmeyin olur muBirazdan kan vermeye gideceğim. Şu 122 güzelce katlamış olsun da derin bir oh çekeyim ben de artık
İnşallah, çok teşekkürlerçok hafif görünüyor inşallah hayırlı haberler alırsın cnm
Olabiliyor kuzum adet ağrıları yaşanabiliyorgünaydın kızlar. test günüme 3 gün kaldı. sizler transferden sonra adet olacakmış gibi ağrılar hissettiniz mi? benim ara ara öyle bir hissiyat geliyor sonra geçiyor
Benim arkadasında hemen başlamış transfer sonrası sürekli adet olacak gibi kasık agrısı olmuş ve suan ikizlere hamile ama bende belirti asla olmadı hiçbir şekildegünaydın kızlar. test günüme 3 gün kaldı. sizler transferden sonra adet olacakmış gibi ağrılar hissettiniz mi? benim ara ara öyle bir hissiyat geliyor sonra geçiyor
İnsallah kuzum benim kat kat katlamış olsun diliyorum güzel haberlerini heyecanla bekliyoruzGünaydın kızlar
hadi inşallah benim tek transfer yapıldı 7.güne kadar negatif gördüm sonra bir daha da test yapmadım kendim. kan için de salı gününü bekliyorum. sizce erken mi 7.günde idrarda çıkmamasıBenim arkadasında hemen başlamış transfer sonrası sürekli adet olacak gibi kasık agrısı olmuş ve suan ikizlere hamile ama bende belirti asla olmadı hiçbir şekilde
Gecmis olsun doktor ne dediKızlar kan vermeye gitmeden bir duş alayım dedim çok kötü oldum duşta. Bayılacak gibi oldum gözüm karardı. Midemin bulantısından birşey de yiyemedim. Zar zor geldim hastaneye kan ver progestan iğne ol derken daha da kötü oldum. Sonuç serum bağlandı yatıyorum şuan
Ay çok geçmiş olsun kuzumKızlar kan vermeye gitmeden bir duş alayım dedim çok kötü oldum duşta. Bayılacak gibi oldum gözüm karardı. Midemin bulantısından birşey de yiyemedim. Zar zor geldim hastaneye kan ver progestan iğne ol derken daha da kötü oldum. Sonuç serum bağlandı yatıyorum şuan
Valla evimin altında özel klinik olsa hiç duramazdim sanırım ama sen dayanabikdigin kadar dayan çünkü düşük değer çıkacak moralin bozulacak sonra sürekli testi tekrar edeceksin kolllarin harap olacak çok sabırsızız ama sık dişini bana 11 ağustos dediler 12.gun oluyor ama 5.gun embriyosu daha önce 10.gun test istemişlerdi o yüzden 9 ağustos yapacağım testi o günü özellikle bekliyorum çünkü eşimin doğum günü inşallah hayatının en büyük hediyesini vermek nasip olurİnşallahEvet 5.gün embriyosu olarak hesaplarsan bugün 7.gün sayılıyor, ben bilmiyorum, 13 ağustos test günüm,ama dayanamıyorum, birazdan gidip versem mi diye düşünüyorum, evimizin altında var özel klinik