Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar dün yumurta toplamam vardı 17 yumurta isleme başlamış bugün aradılar 2 tanesi yarım dollenmis. Diğerlerinde de gelişme olur mu sizce yoksa sadece 2si mi dollenmeye devam eder

Canım dun erken gebelik testi ile denedim negatif çıktı dün öğleden sonra da pembe leke geldi bikac kere sonra kahverengiye döndü sancim başladı dedim kesin negatif adet olcam bu sabah kesildi sabahki ilk idrarla yine erken gebelik testi yaptım çok ince kıl gibi ikinci çizgi anında çıktı inşallah bu defa vardır pazar yada pazartesi kan vercem pazar sabahı yine idrar testi yapacam ucuz olanlardan 😀😉merak edip yazdığın için teşekkürler canım benim 🤗🤗😍
Cok sevindim canım benim inşallah kan değerin çok güzel çıkar. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer canım merakla kan tahlilini bekliyorum güzel haberlerini 🥰😍🤩

Kızlarrr bisey soracağım benim bugün iğnenin 7. Günü yaptım dün biraz bugün de az önce beyaz bir akıntı geliyor
5. Günü sabahında e2 degerim çok yüksek çıkmadı doktorum 6. Gün yani dün ve bugün için cetrodite verdi yaptım ikisini de yarın kontrolüm var
Akıntı olmasi normal mi yoksa yumurtalar çatlıyor acaba ondan mi ☹lütfen başına gelen arkadaşlar bu durum ile ilgili bisey yazabilirler mi

Çiftde diyil 3 tane😀3üde Aklas demişdi doktor.hala ihtimal var diyon.ama senin çok yüksekmiş.benim 200 ikincide 600 civarı çıkmışdı
Benim blast transferi için 12. Gün test verdiler normalde 10.gün falan yapılıyor.
O yüzden yüksek olabilir 🤔 birde dondurulmuş Transtı ya 6.güne gelmiş oluyor trans günü çözmesiyle falan çabuk tutundu sanırım.
Ama maşallah senin 3 tane trans etmişler Allahım gönlüne göre versin 🧿herşeyden önce sağlıklı ömürlü gelsinler

Kızlar gerçekten sizin ve doktorun dediği gibi bebişlerimden biri giderken diğeri benimle devam mı ediyor 🥺 o kadar umutsuzdum ki ama bu değer tekrar umutlandırdı beni 🥺🥺

7. Gün 48,77
9. Gün 90,51
10. Gün 115,79 (sağlık ocağı)
11. Gün 122,53
12. Gün 190,34 (sağlık ocağı)

teşekkür ederim cevaplarınız için... Aynen benim de dudaklarım şişiyo vücudum kızarıyor yüksek ateş sinovac da sıkıntı olmuyor dediler ama söylediğim zaman aralıklarını dikkate alıcam mutlaka dondurulmuş embriyom var 3 tane inşallah onlar da nasip olur yumurta toplama işlemi şimdilik yok çok şükür bakalım hayırlısı hakkımızda

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim yalnız tüp bebek bebekleri çok güzel oluyolar söylim bal gibiler güzel anne....

Hamileliğin çok güzel huzurlu gitsin inşallah
Canım sinovac da yapmıyor çünkü o çok hafif bir aşı koruma oranı diğerlerine göre çok çok az. Babamdan biliyorum o yapmıştı sinovac geçenlerde biontech yapmak zorunda kaldı. Sinovac aşısını olanlar 3. Aşıyı olmak zorundalarmış onu bi araştır iyice canım. Bu arada teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı seninde başına Allahım kucagımızı boş bırakmasın sağlıkla ınşallah 🙏😍💕

Kızlar gerçekten sizin ve doktorun dediği gibi bebişlerimden biri giderken diğeri benimle devam mı ediyor 🥺 o kadar umutsuzdum ki ama bu değer tekrar umutlandırdı beni 🥺🥺

7. Gün 48,77
9. Gün 90,51
11. Gün 122,53
Canım değerin iyi artmış büyük ihtimalle biri tuttu canım yoksa günden güne artma olmaz ki azalma olur. Çok sevindim canım senin adına sakın umudunu yitirme yarın bir daha veriyorsun değil mi kan?

7. Gün 48,77
9. Gün 90,51
11. Gün 122,53
Kuzum bu hiç kimyasala benzemiyor
%70 artış olmuş.
Doktorun ne diyor bu duruma ?

Sıkma canını ümidini kesme ben inanıyorum bebeğin biri seninle 🧿❤️

Kızlarrr bisey soracağım benim bugün iğnenin 7. Günü yaptım dün biraz bugün de az önce beyaz bir akıntı geliyor
5. Günü sabahında e2 degerim çok yüksek çıkmadı doktorum 6. Gün yani dün ve bugün için cetrodite verdi yaptım ikisini de yarın kontrolüm var
Akıntı olmasi normal mi yoksa yumurtalar çatlıyor acaba ondan mi ☹lütfen başına gelen arkadaşlar bu durum ile ilgili bisey yazabilirler mi
Canım akıntı olayı bende de oldu bende sandım yumurtalar kendiliğinden çatladı çok stres yaptım ama çok şükür oyle birşey olmadı bence normal bi durum

Canım değerin iyi artmış büyük ihtimalle biri tuttu canım yoksa günden güne artma olmaz ki azalma olur. Çok sevindim canım senin adına sakın umudunu yitirme yarın bir daha veriyorsun değil mi kan?

Kuzum bu hiç kimyasala benzemiyor
%70 artış olmuş.
Doktorun ne diyor bu duruma ?

Sıkma canını ümidini kesme ben inanıyorum bebeğin biri seninle 🧿❤️
Sağolun kızlar 🙏
Kimyasal değil de boş veya dış gebelik ihtimali var artış olup katlanmayınca.
Doktorum artışın az olmasının bir sebebinin de birinin tam tutunamayıp düşmeye başlamış olması diğerinin yoluna devam ediyor oluşu olabilir demişti. İnşallah öyledir. Bu sağlık ocağında yaptırdığım testleri doktor bilmiyor çok yaptırınca kızıyor 😳😬
yarın sabah istedi ya onunla beraber söylerim artık bunları da ama inşallah benimledir kuzum dua edin olur mu 🙏

Sağolun kızlar 🙏
Doktorum artışın az olmasının bir sebebinin de birinin tam tutunamayıp düşmeye başlamış olması diğerinin yoluna devam ediyor oluşu olabilir demişti. İnşallah öyledir. Bu sağlık ocağında yaptırdığım testleri doktor bilmiyor çok yaptırınca kızıyor 😳😬
yarın sabah istedi ya onunla beraber söylerim artık bunları da ama inşallah benimledir kuzum dua edin olur mu 🙏
Dualarım seninle kuzum 🙏🙏💕💕

Canım akıntı olayı bende de oldu bende sandım yumurtalar kendiliğinden çatladı çok stres yaptım ama çok şükür oyle birşey olmadı bence normal bi durum
Ayy inşallah canım insallah benim de normaldir . Ben ilk 2 tedavimde 225 mg kullandım hep bunda doktorum farklı 275 mg ile başladı ona rağmen 5. Gün e2 değeri sol taraf için istediğim gibi atmamış diyince 300 yaptı ek igne verdi bende simdi korktum dedim acaba birden yükseldi yumurtalarım çatladı mi :KK43:
Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten .. İnsan soramıyor da hemen arayıp sorsam bile hemşiresi çok pimpirikliymisim gibi farklı bakiyor sonra ☹

Canım merak etme çok fazla yumurta olduğu için akıntı olması normal bende de çok fazla olmuştu ama çatlama olmadı, hem cetrodite çatlamayi engelliyor merak etme 🙏 E2 değerine gelince 3500 u geçmesi genelde istenmez ve gonal f vurulmayi bıraktıktan E2 sabit kalır yükselmez.

Sağolun kızlar 🙏
Canımm dualarım seninle 🙏🙏 inşallah böyle böyle artmaya devam edecek sağlıkla kalacak bebeğin seninle 🙏🙏🙏

X