- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 30
Kan verdim bekliyorumHaber ver canım dualarım seeninle dua edecem senin için rabbim yüzünü guldursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim bekliyorumHaber ver canım dualarım seeninle dua edecem senin için rabbim yüzünü guldursun inşallah
Canım merhaba benim de yumurtalıklarım direnç gösterdi. İlk 8-9 gün doğru düzgün cevap vermediler. Daha sonra doktorum ikinci bir iğne ekledi gonal f e merional diye. Hareketlenme başladı ama yetmedi. En son merional in de dozunu arttırınca büyümeye başladılar ve ortalama 20şer mm 30u aşkın folikülüm vardı opu sırasında. 20 civarında toplandı 18i doluydu. 12si döllendi. 6 tane 5. Gün embriyom donduruldu. Yani demem o ki direnç kırıldıktan sonra herşey çok hızlı ilerliyor. Benim ilk tedavimdi ve dedim ki artık kendime galiba tüp bebek bile çare değil bana ama doktorumun hep söylediği gibi sabretmek gerekiyormuş bunu anladımKızlar hepinize günaydın bisey soracağım biraz moralim bozuldu lütfen başına gelen arkadaşlar durumunu yazarsa çok sevinirim
Bugün ignelerimin 5. Günü sabah igne yapmadan gidip e2 değerimi baktırdım aynı zamana ultrason muayenesi yapıldı. Degerim 200 çıktı (normalde 300,400 arası oluyormuş) daha önceki 2 denememde 4. Günü 380 kusur bisey çıkmıştı
Doktorum sag yumurtaların iyi ama sol tarafın ilaca cevap vermemiş pek dedi yani beklediğim gibi değil dedi çok büyümemiş herhalde
İlaç 275 mg gonalf di
Daha önceki 2 denememde 225 vurundum hep .
Bunda yüksek de başladı ama niye böyle oldu anlamadım asistanina da sordum bazen yumurtlama direnç gösterebiliyor sonra birden büyüyorlar dedi .
Başına gelen oldu mu lütfen bilgisi olan paylassin. Moralim çok bozuldu yaşım 28 bu arada daha onceki 2 denemem de hiç böyle birsey duymadım yani ilaca pek cevap verilmemesi die bisey
Yani toplam 19-20 gün iğne kullandım opuya kadarCanım merhaba benim de yumurtalıklarım direnç gösterdi. İlk 8-9 gün doğru düzgün cevap vermediler. Daha sonra doktorum ikinci bir iğne ekledi gonal f e merional diye. Hareketlenme başladı ama yetmedi. En son merional in de dozunu arttırınca büyümeye başladılar ve ortalama 20şer mm 30u aşkın folikülüm vardı opu sırasında. 20 civarında toplandı 18i doluydu. 12si döllendi. 6 tane 5. Gün embriyom donduruldu. Yani demem o ki direnç kırıldıktan sonra herşey çok hızlı ilerliyor. Benim ilk tedavimdi ve dedim ki artık kendime galiba tüp bebek bile çare değil bana ama doktorumun hep söylediği gibi sabretmek gerekiyormuş bunu anladım
merhaba, bende negatif sonucumu 23temmuzda öğrendim. benden doktorum testler istedi bence testler ve gerekirse de histereskopi yapmadan ikinci transferinizi yapmayın. benden istenen testlerKızlar selam, beni hatırlayanlar vardır belki, ilk tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı 27 temmuzda. Dondurulmuş 5.gün embriyom var bi tane, negatif çıkan ise 3.gün embriyosu idi, şimdi sizlere sormak istediğim, siz ilk transferde negatif alınca, ikinci transfer için neler yaptınız, herhangi bi test falan yaptınız mı. 3 ay sonra ikinci transferi düşünüyorum. Var mı bu konuda yardımcı olacak neler önerirsiniz??
Canım kendi doktorum değil ama hamilelik bildirmek için aile hekimine gittiğimde idrar testi hariç digeeri yapıldı hatta kolesterole filan bakıldı kolestrol yüksek çıkınca kendi doktoruma gönderdim sonuçları herşey yolunda sorun yok dedi.Agustosun 10 da randevum var belkide o zaman gittiğimde isteyecekti ama sağlık ocağı yapmış oldu.Bizdede kan uyuşmazlığı var o test yapılmadı belki bu gidişte onu ister bilmiyorum.Kızlar doktorum bu testleri istedi sizdende istedilermiEki Görüntüle 2896641
Allah razi olsun canim nasıl sevindim inan yazdıklarına bCanım merhaba benim de yumurtalıklarım direnç gösterdi. İlk 8-9 gün doğru düzgün cevap vermediler. Daha sonra doktorum ikinci bir iğne ekledi gonal f e merional diye. Hareketlenme başladı ama yetmedi. En son merional in de dozunu arttırınca büyümeye başladılar ve ortalama 20şer mm 30u aşkın folikülüm vardı opu sırasında. 20 civarında toplandı 18i doluydu. 12si döllendi. 6 tane 5. Gün embriyom donduruldu. Yani demem o ki direnç kırıldıktan sonra herşey çok hızlı ilerliyor. Benim ilk tedavimdi ve dedim ki artık kendime galiba tüp bebek bile çare değil bana ama doktorumun hep söylediği gibi sabretmek gerekiyormuş bunu anladım
Tamam canım benim dikkat edeceğim söylediklerini dikkate alacağım artık erken test yapmayacağım 2 tane 5.5.gun embriyosu bugün transferin 5.gunu canım 10.gunu kan verecem o güne kadar test yapmamaya calisavamElbette çok zorlu yollardan geçiyoruz heyecanını hissettiklerini geçtiğimiz haftalarda yaşayan ve bilen biri olarak şunu söylim erken üzülme eziyet etme kendine Allah Kerim İnşallah nasip etmiştir Rabbim bugün kaçıncı günün
Rabbim güzel haberini almayı nasip etsin inşallah canım benimKan verdim bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle inşallahhhhhhhhhKan verdim bekliyorum
Aynen canım dün çok şükür gördüm pozitifi ama bir önceki denemem kimyasal olduğu için artışı görmeden bir türlü içim rahat etmiyorAllah razi olsun canim nasıl sevindim inan yazdıklarına b
Benim ilk defa böyle oldu daha önce 2 denemem de böyle birsey duymadım öyle söyleyince hep ters mi gidecek işlerimiz die çöktüm bianda
yani sag taraf iyi sol taraf da var gelişiyor ama ilaca göre çok gelişmemiş dedi aynen dediğin gibi bir igne daha ekledi cumartesi tekrar kontrol var inşallah o gün her iki taraf için de güzel ilerleme olmuştur
Canim senin de dün yazmıştın sanırım pozitif sonucun rabbim gönlüne göre versin inşallah her aşaması sağlıkla geçer.
Son olarak senin adetlerin duzenli mi hani kac gün de bir oluyorsun acaba
Canm gerçekten çok erken bende 5. Günde yaptım negatif çıktı bekle biraz zor dayanıyor insan ama bekle kuzumGünaydın kızlar bugün 5.gun blastokist transferin 5.gunu erken gebelik testi yine kocaman tek çizgi 6.denemem yine hüsran hergun telefonla arayıp belirtin var mı diye soran eşime artık ben kabullendim de eşime nasıl söyleyeceğim ki erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm
Testi yaptığıma pişman oldum başkasına moral vermeye çalışmak ne kolaymis
Insallahhh alahin izni ile bu sefer güzel sağlıklı olur inşallah canimm rabbim sevincini tam yaşamayı nasip etsin insallahhhAynen canım dün çok şükür gördüm pozitifi ama bir önceki denemem kimyasal olduğu için artışı görmeden bir türlü içim rahat etmiyor
Benim adetlerim hiç düzenli değil canım her iki yumurtalığım da ileri pko. Son yıllarda artık söktürücü içmeden olduğumu pek hatırlamıyorum
İnşallah canım amin, darısı sana da olsun en kısa zamandaInsallahhh alahin izni ile bu sefer güzel sağlıklı olur inşallah canimm rabbim sevincini tam yaşamayı nasip etsin insallahhh
Adeti şey için sordum adet duzensizliginden dolayı yumurtalar dirençli oluyormuş seni onun için sordum benim de bu ay canım 5 gün gecikti adetim normalde ilaç antibiyotik kullanmasam gecikmez benim de herhalde ondan öyle oldu hepimizin sonu selamet olsun inşallah
Canim benim de öyleydi hatta son ovitrelle 1/3ü salı yaptım. Cuma cumartesi ve pazar günü hep erken gebelik testinde pozitif çıktı. 3 gün sonrasına çıkmıştı yani pozitif. Test günüm de pazardi kanda da gördük zaten.Birkac uzmanlik sorum var; cevabini kesin bilen yoktur herhalde ama fikriniz onemli benim icin.
1-ovitrelle hcg etkisi ne zaman gecer?
2- 1/3 doz ovitrelle de ayni sure mi etki ediyordur?
3- 29Temmuz'da 1/3, 1 Agustos'ta 1/3, 4Agustosta 1/3 igne yapan gebe adayi benim verilen tahlil gunum 10 Agustos sizce idrar test kitlerinden uzak dursam daha mi iyi olur?
Tamam canım benim dikkat edeceğim söylediklerini dikkate alacağım artık erken test yapmayacağım 2 tane 5.5.gun embriyosu bugün transferin 5.gunu canım 10.gunu kan verecem o güne kadar test yapmamaya calisavam
Yok kan tahlili başka değerler bakmak icin ilac değişilik icinKan tahlili derken, kanda gebelik sonucuma göre demek istedim kuzum
Inşallah canım inşallah sen hamilesin yakbus hatırlamıyorsam allah razı olsun hepinizden nasıl moral verdiniz bana umut oldunuz bi bilseniz inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur canım benimCanm gerçekten çok erken bende 5. Günde yaptım negatif çıktı bekle biraz zor dayanıyor insan ama bekle kuzum
Ayy maşallah canım allah korusun esirgesin çocuğunu rabbim ona tez zamanda hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin inşallah ne güzel mesajlar bunlar iyiki varsınız iyiki bu platform var kimseyle paylasamadigimi burda paylaşıyorum hepiniz uşenmeden cevap veriyorsunuz umut dolu mesaj in için teşekkürler canımAy alemsin 5.gün testte çıkmadı diye üzülmek de nee Allahın izniyle inşallah hamilesindir ve çok güzel haberini alıp beraber kutlarız yaaaaaaa benim ilk tecrübem de Rabbim nasip etti hem de 3.gün embriyosuydu şimdi kızımı 3.gün embriyom diye seviyorummm Ay bide tüp bebek buz bebek de diyebiliriz dondurulmuşlara çok güzel oluyolar çok hem deeee güzel hayaller kur güzel düşün Allah yardımcın olsun kolay deil ama napalım bizim de imtihanımız bu