Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilaçları kullanırken regl olmamız pek mümkün değil. Çok çok düşük bir ihtimal yani. Kırmızı kan mıydı yoksa pıhtı gibi birşey miydi? Pıhtı gibiyse benden iki kere geldi çok da küçük değilllerdi bak dün pozitifi gördüm çok şükür. Kırmızıysa da bence tahriş olmuş olabilir. Doktoruna danış bir istersen belki çubuksuz koymanı önerir tahrişi azaltmak için. İçini ferah tutmaya çalışSanırım regl oldum fitil koyarken lutinus fitil kullanıyorum onun çubuğu ile koyuyorum fitili ve çubuk ta kan vardı
Bende öyle biliyorum ama.. iç çamaşırım da leke filan yoktu daha az önce koydum fitili. Acaba bugün kan testi versem mi 9. Gün bugün. Normalde 10. Gün kan testim.. kırmızıydı artık tahriş mi oldu bilmiyorum bi acı hissetmiyordum fitili koyarken.. ama iki gündür çubuktan fitil ilk atmada ayrılmıyorduCanım ilaçları kullanırken regl olmamız pek mümkün değil. Çok çok düşük bir ihtimal yani. Kırmızı kan mıydı yoksa pıhtı gibi birşey miydi? Pıhtı gibiyse benden iki kere geldi çok da küçük değilllerdi bak dün pozitifi gördüm çok şükür. Kırmızıysa da bence tahriş olmuş olabilir. Doktoruna danış bir istersen belki çubuksuz koymanı önerir tahrişi azaltmak için. İçini ferah tutmaya çalış
Günaydın kızlar bugün 5.gun blastokist transferin 5.gunu erken gebelik testi yine kocaman tek çizgi 6.denemem yine hüsran hergun telefonla arayıp belirtin var mı diye soran eşime artık ben kabullendim de eşime nasıl söyleyeceğim ki erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm
Testi yaptığıma pişman oldum başkasına moral vermeye çalışmak ne kolaymis
Günaydın canım Allah tan ümit kesilmez canim. Erken olduğunu bak sende biliyorsun inşallah geç tutunmustur ama tutunmus olsun inşallah
Bence üzülmeyin, bir kaç gün daha bekleyin, belki bebeğiniz daha kendini belli etmek istemiyordur. Kendinizi üzüp bebeğinize de zarar vermeyin
Bende 5. Gün transfer i oldum.. 5. Ve 7. Günü test yaptım tabiki tek çizgi çıktı erken gebelik testiydi.. yarın kan testi günüm bakalım Allah büyük
Inşallah kızlar inşallah tutunmuştur sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim ilaçlara devam ediyorum umudum kırıldı ama çıkmadık candan umut kesilmez olmadı 7.denemeye umut bağlarızbu denemede çok umutluydum hep pozitif düşünüyordum ama bugünkü testi yapınca kendime geldim negatif sonucada kendimi alıştırmam lazımdı rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahÖncelikle umarım transferin tutmuştur. evet erken ama şunu söyliyim tabi ki eşlerimizde üzülüyor ama inan bizim kadar yıpranmıyorlar sonuçta tüm tedavi senin üstünden gidiyor. zaten hem psikolojik olarak hem de bedenen yoruluyorsun kimseyi düşünme sadece kendine odaklan. benim negatif olduğunda ilk düşündüğüm eşime nasıl söyliyeceğimdi. şimdi bunun yanlış olduğunu görüyorum. ama inşallah pozitiftir kendini boş yere şimdiden üzme.
Umarım yyerleşme kanamasıdir bugün 9.gunun aslında gidip beta yaptırabilirsin inşallah rabbim emeklerimizi boş bırakmazSanırım regl oldum fitil koyarken lutinus fitil kullanıyorum onun çubuğu ile koyuyorum fitili ve çubuk ta kan vardı
Ne güzel yazmışsin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah eneklerimizin karşılığıni boş bırakmasın inşallah o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hepimiz çok güzel anne oluruz inşallahCanım Benim iyi de bir önceki farklıydı bu farklı ben de 5.gün yaptım tek çizgiydi 6.gün yaptım yine öyleydi ayrıca 5.gün embriyosuydu benimkisi de, moral bozma bunun için sonraki günler de yaptım pozitif çıktı 11.güne kadar sonra silikleşti yani bizim için zor olsa da erken gebelik değerlerimize bakarak yorumluyoruz ki erken gebelikte belirti de vermeyebilir değerler de yansımayabilir hele ki evde yaptığımız testler de şuan ilaçlarların hormonlarının dengeleriyle oynadığı için duygu yoğunluğu yaşıyosun inşallah bebişin seninledir güzel anne
Az az geliyor halen peçeteye gidicem 1 saat sonra hastaneye. Doktorumu aradım verebilirsin dediInşallah kızlar inşallah tutunmuştur sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim ilaçlara devam ediyorum umudum kırıldı ama çıkmadık candan umut kesilmez olmadı 7.denemeye umut bağlarızbu denemede çok umutluydum hep pozitif düşünüyordum ama bugünkü testi yapınca kendime geldim negatif sonucada kendimi alıştırmam lazımdı rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Umarım yyerleşme kanamasıdir bugün 9.gunun aslında gidip beta yaptırabilirsin inşallah rabbim emeklerimizi boş bırakmaz
Bende öyle biliyorum ama.. iç çamaşırım da leke filan yoktu daha az önce koydum fitili. Acaba bugün kan testi versem mi 9. Gün bugün. Normalde 10. Gün kan testim.. kırmızıydı artık tahriş mi oldu bilmiyorum bi acı hissetmiyordum fitili koyarken.. ama iki gündür çubuktan fitil ilk atmada ayrılmıyordu
Az az geliyor halen peçeteye gidicem 1 saat sonra hastaneye. Doktorumu aradım verebilirsin dedi
Kızlar doktorum benden bu testleri istedi sizden de istedilermi
İnşallah canım yaa inşallahBen de dün 9. Gün verdim canım sen içini ferah tut ya yerleşmedir ya da tahriştendir. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Haber ver canım dualarım seeninle dua edecem senin için rabbim yüzünü guldursun inşallahAz az geliyor halen peçeteye gidicem 1 saat sonra hastaneye. Doktorumu aradım verebilirsin dedi
Canım ordakı ıgm ıgg bakıldı mı bana bılmıyorum ama evet ıstendi ilk usg den sonra genel kan ve ıdrar bakılıyor sızde de mii kan uyusmazlıgı var Indırekt coombs ıstenmıs sıZden deKızlar doktorum bu testleri istedi sizdende istedilermiEki Görüntüle 2896641
Kan tahlileri 8ci haftadan sonra başlıyor qalibaRandevuya gidilince kan tahlil yapılacak mı acaba bana da
Evet canım bende verdim hepsüni.ama tedaviye başlamadan önce verdim.Kızlar doktorum benden bu testleri istedi sizden de istedilermi
Kan tahlili derken, kanda gebelik sonucuma göre demek istedim kuzumRandevuya gidilince kan tahlil yapılacak mı acaba bana da
Ne güzel yazmışsin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah eneklerimizin karşılığıni boş bırakmasın inşallah o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hepimiz çok güzel anne oluruz inşallah
Eğer sadece işaretli olanlarsa ıgs hariç istemişti birde tam kan sayımı istemişti hem eşimden hem benden tedaviye başlarkenKızlar doktorum bu testleri istedi sizdende istedilermiEki Görüntüle 2896641