Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi günler kızlar transferim vardı ama rahim duvarım çok ince olduğu için 1 ay erteledi doktor. Kızlar nar suyunu şimdiden içmeye başlasam mı yoksa adetten sonra mı içsem?

Sanırım regl oldum 😢😢 fitil koyarken lutinus fitil kullanıyorum onun çubuğu ile koyuyorum fitili ve çubuk ta kan vardı 😢

Sanırım regl oldum 😢😢 fitil koyarken lutinus fitil kullanıyorum onun çubuğu ile koyuyorum fitili ve çubuk ta kan vardı 😢
Canım ilaçları kullanırken regl olmamız pek mümkün değil. Çok çok düşük bir ihtimal yani. Kırmızı kan mıydı yoksa pıhtı gibi birşey miydi? Pıhtı gibiyse benden iki kere geldi çok da küçük değilllerdi bak dün pozitifi gördüm çok şükür. Kırmızıysa da bence tahriş olmuş olabilir. Doktoruna danış bir istersen belki çubuksuz koymanı önerir tahrişi azaltmak için. İçini ferah tutmaya çalış 🙏😘

Canım ilaçları kullanırken regl olmamız pek mümkün değil. Çok çok düşük bir ihtimal yani. Kırmızı kan mıydı yoksa pıhtı gibi birşey miydi? Pıhtı gibiyse benden iki kere geldi çok da küçük değilllerdi bak dün pozitifi gördüm çok şükür. Kırmızıysa da bence tahriş olmuş olabilir. Doktoruna danış bir istersen belki çubuksuz koymanı önerir tahrişi azaltmak için. İçini ferah tutmaya çalış 🙏😘
Bende öyle biliyorum ama.. iç çamaşırım da leke filan yoktu daha az önce koydum fitili. Acaba bugün kan testi versem mi 9. Gün bugün. Normalde 10. Gün kan testim.. kırmızıydı artık tahriş mi oldu bilmiyorum bi acı hissetmiyordum fitili koyarken.. ama iki gündür çubuktan fitil ilk atmada ayrılmıyordu

Günaydın kızlar bugün 5.gun blastokist transferin 5.gunu erken gebelik testi yine kocaman tek çizgi 6.denemem yine hüsran hergun telefonla arayıp belirtin var mı diye soran eşime artık ben kabullendim de eşime nasıl söyleyeceğim ki 😔😔😔😢erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm
Testi yaptığıma pişman oldum başkasına moral vermeye çalışmak ne kolaymis😔😔

Canım Benim iyi de bir önceki farklıydı bu farklı ben de 5.gün yaptım tek çizgiydi 6.gün yaptım yine öyleydi ayrıca 5.gün embriyosuydu benimkisi de, moral bozma bunun için sonraki günler de yaptım pozitif çıktı 11.güne kadar sonra silikleşti yani bizim için zor olsa da erken gebelik değerlerimize bakarak yorumluyoruz ki erken gebelikte belirti de vermeyebilir değerler de yansımayabilir hele ki evde yaptığımız testler de şuan ilaçlarların hormonlarının dengeleriyle oynadığı için duygu yoğunluğu yaşıyosun inşallah bebişin seninledir güzel anne

Günaydın canım Allah tan ümit kesilmez canim. Erken olduğunu bak sende biliyorsun inşallah geç tutunmustur ama tutunmus olsun inşallah 🙏

Bence üzülmeyin, bir kaç gün daha bekleyin, belki bebeğiniz daha kendini belli etmek istemiyordur. Kendinizi üzüp bebeğinize de zarar vermeyin 🙏🏻

Bende 5. Gün transfer i oldum.. 5. Ve 7. Günü test yaptım tabiki tek çizgi çıktı erken gebelik testiydi.. yarın kan testi günüm bakalım Allah büyük

Öncelikle umarım transferin tutmuştur. evet erken ama şunu söyliyim tabi ki eşlerimizde üzülüyor ama inan bizim kadar yıpranmıyorlar sonuçta tüm tedavi senin üstünden gidiyor. zaten hem psikolojik olarak hem de bedenen yoruluyorsun kimseyi düşünme sadece kendine odaklan. benim negatif olduğunda ilk düşündüğüm eşime nasıl söyliyeceğimdi. şimdi bunun yanlış olduğunu görüyorum. ama inşallah pozitiftir kendini boş yere şimdiden üzme.
Inşallah kızlar inşallah tutunmuştur sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim ilaçlara devam ediyorum umudum kırıldı ama çıkmadık candan umut kesilmez olmadı 7.denemeye umut bağlarız😏bu denemede çok umutluydum hep pozitif düşünüyordum ama bugünkü testi yapınca kendime geldim negatif sonucada kendimi alıştırmam lazımdı rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 😘
Umarım yyerleşme kanamasıdir bugün 9.gunun aslında gidip beta yaptırabilirsin inşallah rabbim emeklerimizi boş bırakmaz

Canım Benim iyi de bir önceki farklıydı bu farklı ben de 5.gün yaptım tek çizgiydi 6.gün yaptım yine öyleydi ayrıca 5.gün embriyosuydu benimkisi de, moral bozma bunun için sonraki günler de yaptım pozitif çıktı 11.güne kadar sonra silikleşti yani bizim için zor olsa da erken gebelik değerlerimize bakarak yorumluyoruz ki erken gebelikte belirti de vermeyebilir değerler de yansımayabilir hele ki evde yaptığımız testler de şuan ilaçlarların hormonlarının dengeleriyle oynadığı için duygu yoğunluğu yaşıyosun inşallah bebişin seninledir güzel anne
Ne güzel yazmışsin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah eneklerimizin karşılığıni boş bırakmasın inşallah 🤗🤗😘😘😘o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hepimiz çok güzel anne oluruz inşallah 🤗🤗🤗😘😘

Inşallah kızlar inşallah tutunmuştur sabah çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim ilaçlara devam ediyorum umudum kırıldı ama çıkmadık candan umut kesilmez olmadı 7.denemeye umut bağlarız😏bu denemede çok umutluydum hep pozitif düşünüyordum ama bugünkü testi yapınca kendime geldim negatif sonucada kendimi alıştırmam lazımdı rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 😘

Umarım yyerleşme kanamasıdir bugün 9.gunun aslında gidip beta yaptırabilirsin inşallah rabbim emeklerimizi boş bırakmaz
Az az geliyor halen peçeteye gidicem 1 saat sonra hastaneye. Doktorumu aradım verebilirsin dedi

Bende öyle biliyorum ama.. iç çamaşırım da leke filan yoktu daha az önce koydum fitili. Acaba bugün kan testi versem mi 9. Gün bugün. Normalde 10. Gün kan testim.. kırmızıydı artık tahriş mi oldu bilmiyorum bi acı hissetmiyordum fitili koyarken.. ama iki gündür çubuktan fitil ilk atmada ayrılmıyordu

Az az geliyor halen peçeteye gidicem 1 saat sonra hastaneye. Doktorumu aradım verebilirsin dedi

Ben de dün 9. Gün verdim canım sen içini ferah tut ya yerleşmedir ya da tahriştendir. Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏😘

Kızlar doktorum bu testleri istedi sizdende istedilermi
16280689267566499027386417591349.jpg

Son düzenleme:
Haber ver canım dualarım seeninle dua edecem senin için rabbim yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗

Ne güzel yazmışsin canım benim inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah eneklerimizin karşılığıni boş bırakmasın inşallah 🤗🤗😘😘😘o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hepimiz çok güzel anne oluruz inşallah 🤗🤗🤗😘😘

Elbette çok zorlu yollardan geçiyoruz heyecanını hissettiklerini geçtiğimiz haftalarda yaşayan ve bilen biri olarak şunu söylim erken üzülme eziyet etme kendine Allah Kerim İnşallah nasip etmiştir Rabbim bugün kaçıncı günün

Kızlar hepinize günaydın bisey soracağım biraz moralim bozuldu lütfen başına gelen arkadaşlar durumunu yazarsa çok sevinirim

Bugün ignelerimin 5. Günü sabah igne yapmadan gidip e2 değerimi baktırdım aynı zamana ultrason muayenesi yapıldı. Degerim 200 çıktı (normalde 300,400 arası oluyormuş) daha önceki 2 denememde 4. Günü 380 kusur bisey çıkmıştı

Doktorum sag yumurtaların iyi ama sol tarafın ilaca cevap vermemiş pek dedi yani beklediğim gibi değil dedi çok büyümemiş herhalde

İlaç 275 mg gonalf di

Daha önceki 2 denememde 225 vurundum hep .
Bunda yüksek de başladı ama niye böyle oldu anlamadım asistanina da sordum bazen yumurtlama direnç gösterebiliyor sonra birden büyüyorlar dedi .
Başına gelen oldu mu lütfen bilgisi olan paylassin. Moralim çok bozuldu yaşım 28 bu arada daha onceki 2 denemem de hiç böyle birsey duymadım yani ilaca pek cevap verilmemesi die bisey

X