Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii 🙈🙈🙈
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsss😍😍😍allahin isi istee allah isterse olur
Canım çok mutlu oldum gözün aydın 🥰 Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙈

24. Temmuz transfer 5.gün embriyosu 2 tane
Allah saplıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Bugğnden önce denemiş miydiniz idarar testi. İlk bugün mü denediniz.benim transferimde 24 temmuz ama 31 temmuzda tek çizgi çıktı şimdi kan tahlilş günümü bekliyorum. Hala içimde küçük bir umut var.

Transfer günğnğ saymazsak 7. Günde testi negatif gmrüo daha sonra pozitif olan var mı aramızda. 5. Gün olan arkadaşlar var ama sanırım 7 de de yoksa yok di mi

Arkadaslar bir şey soracağım ben bugun oksapar iğnemi 10 15 dk geç yapmak zorunda kaldım ekopirin içiyorum onu da bugün ilk defa 20 dk sonra içtim ilk defa ilac saatim tutmadı bir sıkıntı olur mu acaba ister istemez endise dıydum 😞
Olmaz canım bana ilaç kullanım şeklini yazılı verdiler. Estrofem progestron hepsinin saaati vardı oksaparın yoktu. Sordum saati farketmez dediler. Demek ki çok önemli değil.yoksa atlamazlardı. Gonal f in saati geldiğinde bile mesaj atıyorlardı ilacınızı yapmayı unutmayın diye 😀 bence atlamazlar böyle bişeyi. Ben de her gün sabah 10 la 10 buçuk arası yapıyorum ama ne olur ne olmaz diye. Merak etmeyin bende 15 dk dan hiç bişey olmaz. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize🙏🙏

Allah saplıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Bugğnden önce denemiş miydiniz idarar testi. İlk bugün mü denediniz.benim transferimde 24 temmuz ama 31 temmuzda tek çizgi çıktı şimdi kan tahlilş günümü bekliyorum. Hala içimde küçük bir umut var.
Ben transfer sonrası 5. Gün yapmıştım negatıf çıkmıştı. Test günü sanırım senin ayın 5 inde değilmi inşallah pozitif olur

Olmaz canım bana ilaç kullanım şeklini yazılı verdiler. Estrofem progestron hepsinin saaati vardı oksaparın yoktu. Sordum saati farketmez dediler. Demek ki çok önemli değil.yoksa atlamazlardı. Gonal f in saati geldiğinde bile mesaj atıyorlardı ilacınızı yapmayı unutmayın diye 😀 bence atlamazlar böyle bişeyi. Ben de her gün sabah 10 la 10 buçuk arası yapıyorum ama ne olur ne olmaz diye. Merak etmeyin bende 15 dk dan hiç bişey olmaz. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize🙏🙏
Teşekkür ediyorum rahatladım biraz bana da hiç saat yazmamışlar verdikleri kagıtta yine de yarın hemşireye soracağım bakalım kuzum işte elde değil endişe ediyorum elimde olmadan

Teşekkür ediyorum rahatladım biraz bana da hiç saat yazmamışlar verdikleri kagıtta yine de yarın hemşireye soracağım bakalım kuzum işte elde değil endişe ediyorum elimde olmadan
Malesef hepimiz öyleyiz canım. Endişeliyiz. Sen yarın yine sor hemşireye ama hiç sıkıntı değil bence . Kafana takma. Ben çok şükür pozitifi gördüm. Bir de kanda görürsem benden iyisi yok😁🙏

Kızlar cumartesi akşam 3.4 damla kanamam olmuştu progestan vurulunca durdu 2 Gündür yoktu az önce 1.2 damla yine gelmiş 6+4 oldum keseyi görmüştük perşembe günü hemşireye sordum yerlerimedir diyor bole bisey yaşayan oldumu hiç
Canım benım de gelıyor nadiren akıntıyla karısık rengı kırmızı olmayınca sıkıntı yapmadım ınsaallah da bişi yoktur bu haftalarda beklenıo genel olarak bu tıp lekelenmeler yıne de dıer usg nde dr una da söle bazen enfeksıyonda lekelenme yapabılıomus hamişlerde

Malesef hepimiz öyleyiz canım. Endişeliyiz. Sen yarın yine sor hemşireye ama hiç sıkıntı değil bence . Kafana takma. Ben çok şükür pozitifi gördüm. Bir de kanda görürsem benden iyisi yok😁🙏
Oooo cokkkkk sevğndim hayırlı olsun bende önce idrarda sonra kanda Cok şükür Rabbim herkese verisn diye dua ediyorum insallah saglıkla kucağımıza alalım hepimiz 🥰🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Günaydın Arkdaslar gün ilaçlar icin rapor yazdırmak istedim doktora özellikle progestan deks 25 mg icin ama maalesef yazamadı o iğneye rapor çıkmıyormuş kullanan Arkdaslar siz nasıl temin ediyorsunuz rapor çıkarabilen var mı

Canım benım de gelıyor nadiren akıntıyla karısık rengı kırmızı olmayınca sıkıntı yapmadım ınsaallah da bişi yoktur bu haftalarda beklenıo genel olarak bu tıp lekelenmeler yıne de dıer usg nde dr una da söle bazen enfeksıyonda lekelenme yapabılıomus hamişlerde
Sölüyorum yerlesmedir diyor progestan vurul dedi

Merhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii 🙈🙈🙈
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsss😍😍😍allahin isi istee allah isterse olur
Allah tamamına erdirsin, nazar değmesin 🧿Gerçekten Allah isterse her şey oluyor, bazen hayatı akışına bırakmak gerekiyor. Her şey olacağına varıyor, bu noktayı hep atlıyoruz.Biz içimizde çok evham, endişe taşıyoruz. Olacak olan her şeye rağmen oluyor. Bu güzellikten bana da lazım. Keselerden biri çok ufaktı, daha ilk muayeneden beri düşük bekliyoruz. İki kesede yolk sac görüldü ama keselerden biri hâlâ cok ufaktı. O küçük olan gidecek diye beklerken 1hafta sonra kalp atışı için gittiğim zaman böyle bir mucize bana da olur da minnak kese büyümüş olursa çok mutlu olacağım. Siz estrofem, progestan ilaçlarınız harici ekstra bir vitamin takviyesi vs. uyguladınız mı?

Canım 19.gün cuma günü 783 tü beta hcg normalde hemen o pazartesi kese için gidebilirdim ama araya 10 günlük bayram tatili girdi o yüzden ancak gidebildim. Yoksa keseyi 1 hafta önce görebilirdik. Kalp atışı icin ben de geçen hafta bekliyordum ama doktor haftaya bir daha bakalım dedi. 1 dış gebelik 1 aşılama ardından 3 tüp bebek olunca alıştım herhalde . Koyverdim gitti. Rabbimin bir bildiği vardır. Bütün bunları sen de telaş yapma diye yazıyorum. Her şeyin bir vakti zamanı var.
Canım transferin 18.günündeyim gece hafif bir sancı ile uyandım sabah günlük pede kahverengi leke gelmişti sonra peçeteyle devamı varmı diye baktım hafif bi jelimsi akıntı geldi çok korkuyorum yerleşme kanamasımı beta yeni artmaya başlamıştı dün kontrol etti doktorum daha kese gözükmedi cuma yeniden bakacak sizce yerleşme kanamasımı yoksa sorun mu var 🙏🏻😌😔beta da dün sabah bakıldı artmıştı ama keseyi görmesi doktorum cuma bakalım dedi sizde böyle bir şey oldumu

X