Bende 24 temmuzda transfer oldum 5.gün 2 embriyo. Allahım çok heyecanlıyım. Kan testi yapmıyolar bana buradaevet çizgiyi ben de gördüm :)) bebişiniz oradan size göz kırpıyor gibi. aynısı bana da oldu silik çizgi vardı. sonra hemen gittim kan verdim ben dün 364 çıktı :))) 23 Temmuz'da transfer olmuştum.
İnş canım 5.gün embriyosuydu 2 tane yurt dışındayım ben kan testi yapmıcaz dediler koronadan dolayı belki o yuzdenİnşallah katlanarak koyulaşarak artar değerin canım3. Gün embriyosu muydu snnki 15. Gün test demiş
Hayırlı olsun. Transferiniz ne zamandı kaçıncı gün emb. İdiAyyy bende biraz önce idrar testi yaptım silik çizgi var çok az görünüyor ama yatın sabah bi daha yapıcamve senin içinde çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım
Gözünüz aydın. 10. Günden önce idrar denemiş miydinizCanımm çok mutluyum şuan gelip gidip teste bakıyorumbugun transfer günüm sayılmazsa 10.gün test günüme daha var aslında 7sinde yapmam gerekiyordu
Canım evet 5. Günde yapmıştım negatif çıktı bugun 10. Gün pozitif şimdi bi test daha yaptım dijital hamile yazıor.Gözünüz aydın. 10. Günden önce idrar denemiş miydiniz
24. Temmuz transfer 5.gün embriyosu 2 taneHayırlı olsun. Transferiniz ne zamandı kaçıncı gün emb. İdi
2 kimyasal yaşadım eşimde kromozom bozukluğu cıktıAnladim canim bizim de bu 3. Denememiz özel değilse sizde tüp bebek yapma sebebimiz neydi acaba
Bence okadar takılmayın kotu olsa transfer etmez yada dondurma size soyler sahin bey Cok sukur 8. HaftadayımBenimimde 5. Gun transferi oldu 4 tane kalmisti iyi dediler foto da verdiler ama baska birsey demediler burada yorumlari okuyorum aa Bb dc gibi seyler yaZiyorlar bana oyle birşey söylenmedi ondan merak ettim. Sizin tuttu mu
Benımde arada oluyor sıkıntı etmiyorum canım cok kafana takıldıysa doktoruma danıs canımArkadaslar bir şey soracağım ben bugun oksapar iğnemi 10 15 dk geç yapmak zorunda kaldım ekopirin içiyorum onu da bugün ilk defa 20 dk sonra içtim ilk defa ilac saatim tutmadı bir sıkıntı olur mu acaba ister istemez endise dıydum
0yaaa hadi gozun aydın canım cok cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ikisinideMerhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsssallahin isi istee allah isterse olur
hangi ülkedesiniz? demek ki bulunduğunuz yerde prosedürler biraz farklı işliyor. insan gerçekten yerinde duramıyor ne yapacağını şaşırıyor :)Bende 24 temmuzda transfer oldum 5.gün 2 embriyo. Allahım çok heyecanlıyım. Kan testi yapmıyolar bana burada
Yarın sorarım artık kuzumBenımde arada oluyor sıkıntı etmiyorum canım cok kafana takıldıysa doktoruma danıs canım
Tam da dediginiz gibi surekli ses dalgasina maruz kalmamali. Vajinal usg tehlikeli degil ancak kimi zaman basit lekelenmelerle dahi olsa zaman cakisir ise anne adayi bunu vajinal ultrasona baglayabilir. Sucluluk hissedebilir. Ovulasyon doneminde vajinal usg icin kullanilan jelin rahim ici ph dengesini etkilemek suretiyle dollenmeyi etkileyebilecegi yonunde bazi iddialar olmakla beraber bunun disindaki surecler icin cidden belirgin bir uyari yok.Ben bir sey cok merak ediyorum daha dogrusu sebebini anlamiyorum sık sık soruluyor forumlarda. Kesenin gorunmesi, yolk olusmasi ve sag salim kalbin atmasi onemliyken vajinal ya da abdominal usg olup olmamasinin farki ne? Bilmedigim-ekstra dikkat etmem gereken birsey mi var?
Usg'nin zararli olduguna dair ikna edici klinik bulgular olmamasina ragmen ses dalgalari ile bebegin rahatsiz edilmemesi icin adedinde tasarrufa gidilmesi salık verilir. Her ulkenin farkli protokolleri olmakla birlikte bizim kadar sık usg yaptirabileceginiz bir gelismis ulke bulunmamaktadir diye biliyorum.
Hayırlı olsun çok sevindim cok Harika bir haber gerçektenMerhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsssallahin isi istee allah isterse olur
Ben almanyada yım canım evet 4 tane test yaptım inanırmısın emin olmak istedimhangi ülkedesiniz? demek ki bulunduğunuz yerde prosedürler biraz farklı işliyor. insan gerçekten yerinde duramıyor ne yapacağını şaşırıyor :)
O zaman tüp bebek doktoruma gitmem gerekicekKuzum ben kanamam sebebiyle cuma acile gitmek zorunda kaldım 6+4 cuma günü
Altan bakarak duyuldu
Salı günü 7+1 oluyoruz yani yarın büyük ihtimal gene Altan bakarlar
Hakkımızda hayırlısı
Ya canım tebrik ederim.ne kadar sevindim bilemesin.inşAllah sağlıkla alırsın kucağınaMerhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Anladim canim insallah bu sefer sağlıkla sonuçlanır bebisini sag salim kucağına alırsın.2 kimyasal yaşadım eşimde kromozom bozukluğu cıktı