Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU

Merhaba bende şahin hocanın hastasıyım. 30 temmuzda ttansferim oldu. Transfer günü bana kalan yumurta sayımı söyledi embriyolog ama yumurtalarin kalitesini söylemedi. Ben sorduğumda iyi dedi. Fotosu çekilmiş fotosunu gösterdi vs. Sizde de ayni sekilde mi oldu.

Merhaba bende şahin hocanın hastasıyım. 30 temmuzda ttansferim oldu. Transfer günü bana kalan yumurta sayımı söyledi embriyolog ama yumurtalarin kalitesini söylemedi. Ben sorduğumda iyi dedi. Fotosu çekilmiş fotosunu gösterdi vs. Sizde de ayni sekilde mi oldu.
Benım sormamız gerektirecek bir durum olmadı canım benım 2 tanesi 5 gune geldi ve ngs ye gitti biri saglıklıydı digeri saglık sız ve imha edildi transfer ederkende evet mikroskobik fotosunu verdiler cok iyi dedi

Merhaba canim kan acik renk olmadığı sürece rahat ol . Doktorum bana oyle demişti geçen hafta keseyi gördük. 8 temmuz transferiyim. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Saglikla kucağına alasin
Kan acık renk olmadıgı sürece sıkıntı yok demişsiniz size bi sorum olacak benim normal sartlarda bugun adet günüm ve transferin 10.günü ama peçeteyle sildiğimde kahverengi pütür gibi bişi geldi bu transfer geceside olmuştu neden olmuştur acaba tutmadığının göstergesimi? Siz boyle bişi yaşadınız mı?

Biz ngs yaptırdık canım butun kromozomlarına baktırdım 2 embriyonun Bi tanesi saglıklıydı digeri i imha ettiler saglıklı embrıyo transferim tuttu cok sukur oncesinde 2 transfer daha olmustum ngs yapılmamıştı onlara olumsuz sonuclanmıstı saglıklı kromozomlu embrıyoların tutma sansı biraz daha artıyor
Anladim canim bizim de bu 3. Denememiz özel değilse sizde tüp bebek yapma sebebimiz neydi acaba

Kızlar bir şey merak ediyorum, siz ağda yapıyor musunuz bikini bölgenize şu an? bir sıkıntısı olur mu? Ben şu an 5+3 haftalık hamileyim. Zararlı mı diye merak ettim.
Canım ben 6+3 teyken gecen gunlerde yaptırdım yenı kutu actırarak yanı bi yerde mecbur yapılıyor ama zararı var mıdır bılemıyorum

Kızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Canım ben dr uma sormustum transferın 12. Gunu 12 haftaya kadar yasak dedi bana her dr farklı degerlendırır belkı bılemıyorum usg ye gırdıgım dr a sormamıstım hanı usg den sonra sıkıntı gormez serbest mi der bılemıyorum

Canım ben 6+3 teyken gecen gunlerde yaptırdım yenı kutu actırarak yanı bi yerde mecbur yapılıyor ama zararı var mıdır bılemıyorum
Yok canım, ben kendim yapıyorum bikini bölgemi. Sormamın sebebi vücudumu kasmam şu an için sağlıklı mı onu bilmediğimden. Evet mecbur, hele bu sıcaklarda🥺

Kızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Bir onceki pozitif tup bebekte 1.trimester sonuna kadar olmasa daha iyi olur demislerdi..malum hep bi lekelenme vs. oluyor ya rahim kasilmasina yol acmamak icin... risk yoksa normal gebeliklerde kalp atisi sonrasi serbest oluyor
Bir de kizimdan biliyorum son ayda dogum gecikmedikce pek istemezler, dogumu baslatabiliyor cunku, zaten top gibi gobekle pek havanda da olmuyorsun :oops:

Kızlar cumartesi akşam 3.4 damla kanamam olmuştu progestan vurulunca durdu 2 Gündür yoktu az önce 1.2 damla yine gelmiş 6+4 oldum keseyi görmüştük perşembe günü hemşireye sordum yerlerimedir diyor bole bisey yaşayan oldumu hiç

Benım sormamız gerektirecek bir durum olmadı canım benım 2 tanesi 5 gune geldi ve ngs ye gitti biri saglıklıydı digeri saglık sız ve imha edildi transfer ederkende evet mikroskobik fotosunu verdiler cok iyi dedi

Benimimde 5. Gun transferi oldu 4 tane kalmisti iyi dediler foto da verdiler ama baska birsey demediler burada yorumlari okuyorum aa Bb dc gibi seyler yaZiyorlar bana oyle birşey söylenmedi ondan merak ettim. Sizin tuttu mu

Kan acık renk olmadıgı sürece sıkıntı yok demişsiniz size bi sorum olacak benim normal sartlarda bugun adet günüm ve transferin 10.günü ama peçeteyle sildiğimde kahverengi pütür gibi bişi geldi bu transfer geceside olmuştu neden olmuştur acaba tutmadığının göstergesimi? Siz boyle bişi yaşadınız mı?
merhaba çok benzer bir şey bana da oldu transferin 6. gününde. ben de korktum acaba embriyo mu düştü diye. baya çirkin hafif ıslak, hafif kurumuş kahverengi pütür bir şeydi. bugün 10. günüm. dün test yaptım ve hamileyim :) inşallah sizinki de tutmuştur.

merhaba çok benzer bir şey bana da oldu transferin 6. gününde. ben de korktum acaba embriyo mu düştü diye. baya çirkin hafif ıslak, hafif kurumuş kahverengi pütür bir şeydi. bugün 10. günüm. dün test yaptım ve hamileyim :) inşallah sizinki de tutmuştur.
Ayyy bende biraz önce idrar testi yaptım silik çizgi var çok az görünüyor ama yatın sabah bi daha yapıcam 😍 ve senin içinde çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım 💕❤️♥️

Eklentiler

• IMG_20210802_155154.jpg
    IMG_20210802_155154.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii 🙈🙈🙈
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsss😍😍😍allahin isi istee allah isterse olur

Canımm çok mutluyum şuan gelip gidip teste bakıyorum 😍 bugun transfer günüm sayılmazsa 10.gün test günüme daha var aslında 7sinde yapmam gerekiyordu 😅
İnşallah katlanarak koyulaşarak artar değerin canım 🥰 3. Gün embriyosu muydu snnki 15. Gün test demiş 🤔

Merhaba arkadaslar cok garip biSey oldu ikize hamileydim önce iki tane bos kese gördüm cok erken gitmisdim daha sonra iki hafta gecti kallp atisini dinlemeye gittik bitane kese bostu digerinin kalbi gümbür gümbürdü doktorumdedi diger kese bos kanamayla gidicek yada kendiliginden. Tam bi hafta önce oldu bu durum. Tabi biraz üzülmüstüm ama yinede allahima sükür ettim bitanesinin kalp atisini duydugum icin.
Dün aksamda böyle kahverengi lekelenmem geldii tabi ben korktum bugün doktora gittim ne gördük iki tane kalp atisii 🙈🙈🙈
Vee o bos olan kesedeki bebek diger bebekten üc gün büyükmüsss😍😍😍allahin isi istee allah isterse olur
Ay maşallah 🧿❤️Çok sevindim adınıza 🙏

Ayyy bende biraz önce idrar testi yaptım silik çizgi var çok az görünüyor ama yatın sabah bi daha yapıcam 😍 ve senin içinde çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım 💕❤️♥️
evet çizgiyi ben de gördüm :)) bebişiniz oradan size göz kırpıyor gibi. aynısı bana da oldu silik çizgi vardı. sonra hemen gittim kan verdim ben dün 364 çıktı :))) 23 Temmuz'da transfer olmuştum.

X