Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün görüştüm ben de doktorla doku alarak yapılacakmış.Bulundugum il de yapılmıyor adete bir hafta kala gel dedi.Mecbur o tarihlerde gidip yaptiracagim adetle de transfer hazırlığı başlayacak nasipse
Hadi hayırlısı bitanem, inşAllah transferin de güzel sonuç getirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏

Teşekkürler ediyorum canımn bugun progestan deks igne yapıyordum göbekten küçük enjektöre tamamı sığmıyor diye büyük enjektöre cekiyorum bir kac gündür küçük bas igne takıyorum ucuna fakat cok sert oldıgunu fark ettim bir defa da batırmış oldum bastırmak zorunda kaldım en son iğneyi bitirdim elimden kaydı yan yattı biraz kanadı ve morardı küçücük kabardı yeri pamukla ovaladım biraz indi bugun böyle oldu bir sıkıntı olur mu ister istemez endişe ediyorum ilk defa böyle oldu kuzum
Enjektorde hava kalmadigindan emin olun litfen buyuk enjektorde daha cok gozden kacabilir. Boyle seyler yaşamanız cok dogal igne yapacağınız yeri iki parmağınız arasinda sanki kulak memesi ovalar gibi ovalayin, elinize bir sertlik gelirse o bölgeye igneden kacinin birazcik bir kac milim yanina yapın.

Herkese merhaba cumartesi günü 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İlk gün sanki kasık ağrısı gibi oldu ama psikolojikte olabilir. Birazda ateşlenir gibi oldum. Ama şu an ne his ne fiziksel hiç bir şey yok. Beklemek en zoru gerçekten. 2. Çizgiyi görenler ilk idrar testini ne gün yaptınız ne zaman çıkmaya başladı. Çünkü ben 12 gün sabredemiycem
Ben sanirim 6 ya da 7.gun yaptim ama bugunlerde cikmazsa ne olur uzulmeyin. Daha gec cikanlar da var.

Kızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorum 😅 gelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı😍 biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş🥰 geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş 😍 kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum ❤️ umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin❤️ bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini❤️ sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran remziye_06 remziye_06

Kızlarrrr napıyorsunuz çok fazla sayfa olmuş okuyamıyorum 😅 gelişmeler var mı test yaptıranlar var mıı😍 biz bugün kalp atışını duydukkk çok şükürr Allahıma herkese nasip olsun inşallah bu duygu çok güzelmişş🥰 geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde iki tane gözüküyordu biri çok küçüktü kese oladabilir olmayadabilir demişti doktorum kese değilmiş yani tek embriyo tutmuş 😍 kesenin içinde bebeğimizi gördük çok şükür mucize gibi birşey o küçücük şeyin kalbinin sesini duymak muhteşemdi herkese bu mutluluğu yaşaması için dus ediyorum ❤️ umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız testleri negatif çıkan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin benim 2. denemem de oldu ilki kimyasal olmuştu çok üzülmüştüm ama herşeyin bir zamanı var Rabbim şimdi nasip etti asla pes etmeyin denemeye devam edin❤️ bu arada keseyi gören arkadaşlar benim doktorum normal gebelik gibi son adet tarihime göre hesaplıyor transfer gününe göre değil bugün 5+1 vajinal ultrasonda duyduk minik kalbinin sesini❤️ sizin nasıl gidiyor doktorunuz sizin gebeliğinizi kaç haftalık hesaplıyor ben 2 temmuzda transfer olmuştum sat 20 haziran remziye_06 remziye_06
Canımm çok sevindimm😍😍 sağlıcakla da kucağına al inş❤️ ben de 3 ağustosta tekrar transfer olucam inş ben de güzel haberi veririm🌸

Canım rabbım mutlulugunuza evladınızı saglıkla kucagınıza almakla mutluluk katsın inşaallah çok sevindim 🤲🏼🥰

Enjektorde hava kalmadigindan emin olun litfen buyuk enjektorde daha cok gozden kacabilir. Boyle seyler yaşamanız cok dogal igne yapacağınız yeri iki parmağınız arasinda sanki kulak memesi ovalar gibi ovalayin, elinize bir sertlik gelirse o bölgeye igneden kacinin birazcik bir kac milim yanina yapın.
Ayyy cok cok teşekkür ediyorum canım benim yaaa iyi ki varsınız dikkat edeceğim bundan sonra dediğiniz gibi yumru yerlere yapmamaya calsıacgım ve ovalayacağım dediğiniz gibi tekrar teşekkür ediyorum 🥰🥰🙏🏻

Medicalpark Funda hanımdan bahsediyorum, İrenbenin en iyi embriyologu oraya geçmiş
Napalim onamı devam etsek düşük geçmişimiz var hasta olarak bizi anlayıp doğru teşhisi koyana kadar çok zaman alırmı diye korkuyorum.ayrıca oranın muayene ücretini bilmiyorum ama pahalı diye duydum arkadaşın eski merkezi çok kararsızım

X