- 7 Ocak 2021
- 512
- 395
Acaba gözükmedi mi dedimOlsa yazarlardi o yuzden kimse cvp vermemis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba gözükmedi mi dedimOlsa yazarlardi o yuzden kimse cvp vermemis
Günaaaaydııın
ben de seninle aynı durumdayım.Benim de 2. deneme. Rabbim hayırlısını versinPerşembe günü kontrolüm var. Doktor büyük ihtimal cumartesi opu olur dedi. Bakalım hayırlısı. Bazen umutlaniyorum bazen yine olmayacak diyorum. Allah'tan hayırlısı artık. Benim ikinci denemem olacak,sizin?
aşılamalarda zorla bekletmişlerdi tüp bebekte sürgü verdiler canım.C Capanin Gururu Teyom canım peki idrara sıkışık giriyorsun ya transfere sonra ne yaptılar. Bi arkadaşa sonda takmışlar bi diğer arkadaşa da sürgü vermişler. Merak ettim nasıl oluyor her yerde farklı sanırım
sabah gelmedim canım. İyi ikindiler diyeyim ancak
doktorun üzerine yapma rezaleti çıkarıp da tarihe geçmezsem iyiBen ilk 3 denemede hep tuttum ölcem sandım 4.ve5.tedavi de doktor sonda ile boşalttı daha önce niye eziyet etmissem kendime bundan sonra da boşaltsin istiycem
aradılar mı canım ilk gün embriyoların durumu için. Gerçi akşama doğru ararlarGünaaaaydııın
Bende tırsıyorum,doktorun üzerine yapma rezaleti çıkarıp da tarihe geçmezsem iyi
Yahu bana gun gecmiyor 5 gun var sanarken 7 gun varmis şoku yasadim takvime bakarkensabah gelmedim canım. İyi ikindiler diyeyim ancak
Bende o potansiyel var tirsiyorumdoktorun üzerine yapma rezaleti çıkarıp da tarihe geçmezsem iyi
hele yaklaşınca daha da yavaş geçiyor sankiYahu bana gun gecmiyor 5 gun var sanarken 7 gun varmis şoku yasadim takvime bakarken
Bende o potansiyel var tirsiyorum
neyseki tek değilmişimBende tırsıyorum,
neyseki tek değilmişim
Sorma yahele yaklaşınca daha da yavaş geçiyor sanki
İlk denemeni Aralık ocak gibi mi yaptın. Sanki bi topikten hatırlıyorum isminiben de seninle aynı durumdayım.Benim de 2. deneme. Rabbim hayırlısını versin
bayağı vakit geçti benim canım.2020 ocakta yapmıştım. 2021 ocakta da başlayacaktık, öncesinde korona olduk diye ertelendiİlk denemeni Aralık ocak gibi mi yaptın. Sanki bi topikten hatırlıyorum ismini
Canım benim yaş 36. İlk denememde 7 yumurta toplanmıştı. İkisi boş cikmisti.kaldi 5. 5 taneden biri öldü. Transfer günü iki tane 3. Gün embriyosu transfer edeceklerdi ben tutar sandım 1 tane istedim. Kalan 4 ünü dondurun dedim. Sonra 1 tane daha öldü. Kalan 2 yunurtayi da doktor 5. Güne goturmek istemiş iyi diye,ama onlarda ölmüş sonra. Velhasıl hiç kalmadı,sil baştan başladık tekrar. Bı de benim amh 2.22 çıkmıştı.doktor daha çok yumurta bekliyordu. Şimdi Diyarbakır zeki akkumda başladım ve tekrar amh istedi doktor. Sonuç 0.89 çıktı. Megersem 1. Denememdeki merkezin laboratuvarı yanlış ölçüm yapmış. Şu an yine 7-8 yumurta görünüyor. İnşallah kaloteli olur da ölmezlerA Alvaro morte canım senin folikül vs nasıldı. Benim ilk denemede tek embriyo olmuş, o da tutmamıştı. Ama onda doktor hatası da vardı. İnşallah bu tedavim daha iyi olur
Hatırlıyorum ben ismini çünkü bı topiktenbayağı vakit geçti benim canım.2020 ocakta yapmıştım. 2021 ocakta da başlayacaktık, öncesinde korona olduk diye ertelendi
ben de 36 yaşındayım, benim de 7 yumurta toplandı, 4ü embriyo oldu, 1 tanesi yaşadı o da tutmadı canım. Diyarbakırı ben de düşündüm ama sonra adanaya karar kıldımCanım benim yaş 36. İlk denememde 7 yumurta toplanmıştı. İkisi boş cikmisti.kaldi 5. 5 taneden biri öldü. Transfer günü iki tane 3. Gün embriyosu transfer edeceklerdi ben tutar sandım 1 tane istedim. Kalan 4 ünü dondurun dedim. Sonra 1 tane daha öldü. Kalan 2 yunurtayi da doktor 5. Güne goturmek istemiş iyi diye,ama onlarda ölmüş sonra. Velhasıl hiç kalmadı,sil baştan başladık tekrar. Bı de benim amh 2.22 çıkmıştı.doktor daha çok yumurta bekliyordu. Şimdi Diyarbakır zeki akkumda başladım ve tekrar amh istedi doktor. Sonuç 0.89 çıktı. Megersem 1. Denememdeki merkezin laboratuvarı yanlış ölçüm yapmış. Şu an yine 7-8 yumurta görünüyor. İnşallah kaloteli olur da ölmezler
Aradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?aradılar mı canım ilk gün embriyoların durumu için. Gerçi akşama doğru ararlar