Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neler istediklerini özelden yazabilir misiniz, neyi araştıracaklar merak ediyorum
Tabiki yazarım pazartesi günü ama tahmin ettiğim kadarıyla genetikle alakalı bişeyler istiyecekler. Ve tiroid rahatsızlığım olduğu için ona bağla şeyler olabilir belki de..

Evet baslarda sanki böyle hafif adet olucakmisim gibi bi hiss vardi bir iki gün gidip geliyordu sadece. Sonrada hic bi sekilde belirtim yoktuu ki iki tanesi tuttu . Ne bi bel agrisi ne bi kasik cekmesi hic bisey sadece transferin 8. günü kahverengi lekelenmem geldi sanki böyle gecen aydan kalma kan gibiydi . Iki gün öyle hafif akintim oldu sonra bitti. Okadar 😊 ama herkesde cok farkli ben burada okudugumda iste herkes kasik agrim var diyordu bel agrim bacaklar falan yaziyorlardi dedim tamam bende tutmadi ozaman belirti hic yoktu cünkü.
Bu arada hayırlı olsun, inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini🧿🧿🧡

A

Amin canım Allah razı olsun 1 hafta once keseyi yolk sacını gorduk cok sukur çarsamba gunu de kalp atışı için gidicez Allah izin verirse 🤲🤲🤲😍😍😍
Bende gecen hafta cuma keseleri gördüm pazartesi kalp atisi icin gidicem insallah ama cok korkuyorum duyamicagim diye . Cok endiseliyimn gercekten

Ben sahsi tecrübemden yola cikayim. Paca degil ama ilikli kemik suyuna yapılan corbalardan bolca ictim (tabii midemi bozmayacak sekilde) hala da iciyorum. sabahlari yesillik dengem icin bir miktar roka da tukettim. Bu tur seylerde kararinda gittim. Benim icin simdiye kadar bir sorun olmadi.
Bende ilikli kemik suyu içtim hatta iki gün paça içtim trasferim ile 3 ve 4 günü içtim roka ve semiz otu yedim baya yedim hatta

Karnim cok sis cikamadigim icin zaten ben fitil degil iki kere sabah aksam progestan igne kullaniyorum oda sislik yapiyor ister istemez. Olmazsa yarin iceyim ben de sabah ac karnina bi rahatlayayim . Bende bisey olucak korkusu biraz fazla var o yüzden okadar hap igne aliyorum oda eksik kalsin dediydim kendimce .
Bende kendime işkence yaptım ama sonradan içtim valla kuzum öyle gezmenin ne demek oldıgunu cok iyi bilirim bende suan kabızlıkla savaşıyorum bir gun dupholoc içiyorsam bir gün kayısı haşladım sabah ac karnına onu yiyorum kayısı da deneyebilirsiniz bir de gece yatmadan önce İşık süt veya sabah bir bardak tam sıcak olmayacak azıcık Ocak’ta ısıttım içtim direk lavaboya kostüm o ılık su kurtardı beni annem onerdi cok mutlu oldum 🥰🥰

Bende kendime işkence yaptım ama sonradan içtim valla kuzum öyle gezmenin ne demek oldıgunu cok iyi bilirim bende suan kabızlıkla savaşıyorum bir gun dupholoc içiyorsam bir gün kayısı haşladım sabah ac karnına onu yiyorum kayısı da deneyebilirsiniz bir de gece yatmadan önce İşık süt veya sabah bir bardak tam sıcak olmayacak azıcık Ocak’ta ısıttım içtim direk lavaboya kostüm o ılık su kurtardı beni annem onerdi cok mutlu oldum 🥰🥰
Kan sonucun çıktımı canim🥰

Hamile ıolan Arkadaslar sırt üstü yattığınızda ayaklarınızı düz uzatabiliypr müsünüz böyle rahim ve kasıkta gerilme agrı oluyor mu o sekil uzanınca

Bende gecen hafta cuma keseleri gördüm pazartesi kalp atisi icin gidicem insallah ama cok korkuyorum duyamicagim diye . Cok endiseliyimn gercekten
İçini feraj tut guzel dusun ben kesiyi gorduk ten sonra cok rahatladım kalp atısını duyıcamada inanıyorum Allahın izniyle sizde inanın heyecanlanın korkmak yerine😍😍😍

Cok tsk ederim canim benim bende onu kesinlikle denicemm insallah ise yararr😊😊

Yarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?
Artik cikar canim
Kızlar merhaba benim ayın 15 de 3. Gün 2 adet embriyom transfer edildi,bugün 10. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?
Evet artik cikar canim

X