- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
O kramplar uyuşmalar icin ne vardı kuzum ilac olarakEvet canım aslında normal diyorlar transferimin ilk 5 gunde cok gaz problemim vardı yıne doktora sormustum progestan fitil den oluyor demişti Bi ilac vermemişti ama bu 1 haftadır kramp giriyor bildiğin belden altım uyusuyor sancı dan sırf bu yuzden verdi cok sukur kabızlık problemim yok henuz
Çok tessekur ederim canım benim ınsalhh hepimiz bebeklerimizi kucağınıza sağlıkla alirizİnşallah öyledir canım:) çok da umut etmek isyemiyorum sonuca kadar. Bir kaç arkadaş da öyle dedi bakalımsenin de hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Bebeginiz ultrasonda gozlemlenmis olmali, artik bebegin kesesi ve etrafi gozlemlendikten sonra bhcg ile olcume itimad edilmez. Siz endise duymayin. Belli bir seviyeye dek 2 kati artis gozlenir.2214 olan değerim 4 gun sonra yani bugun 5529 cıktı böle az katlanıp olumluya dönme şansı var mı sizce
Aaa aynı İkizlerin degeri gibi artmış masallah kuzumBenımde 8.gun 324 12. Ggun 1586 cıkmıs tı tek embriyo ikiz olur dusunucem olmadı hic Allah bilir hayırlı olsun canım
Canım cevabın için çok sağol dr um agustos 2 ıcın ultrason dedi ben kendi şehrimde pazartesi gideceğim yine de ama eskden yaşadıgım hcg az katlanması sebebıyle Ara ara kan vermeye devam edıyorum bayram sebebıyle erkenden dr a da gidemedim mecburen bekleyeceğim saatler günler geçerseBebeginiz ultrasonda gozlemlenmis olmali, artik bebegin kesesi ve etrafi gozlemlendikten sonra bhcg ile olcume itimad edilmez. Siz endise duymayin. Belli bir seviyeye dek 2 kati artis gozlenir.
Lutfen endiselenmeyin. 1200den sonraki artislarda bakin kadin dogum uzmanlari boyle demis. Pazartesine az kaldi. Keseyi goreceksiniz hatta ben tabii haftanizi bilmiyorum ama belki kalp atisi bile duyacaksiniz. Nacizane gorusum cok gebelik kaybi oykunuz filan yoksa artik bhcg olcturup kendinizi strese sokmayin. Pazartesi guzel bir goruntu gelecek belli.Canım cevabın için çok sağol dr um agustos 2 ıcın ultrason dedi ben kendi şehrimde pazartesi gideceğim yine de ama eskden yaşadıgım hcg az katlanması sebebıyle Ara ara kan vermeye devam edıyorum bayram sebebıyle erkenden dr a da gidemedim mecburen bekleyeceğim saatler günler geçerse
Az once tum yazınızı okumamışım kafam o kadar karıstı kii bilgilerle sölediklerinizi tasdiklediğiniz için çok teşekkür ederim inşaallah sağlıkla devam eder hepımızınki inşaallahLutfen endiselenmeyin. 1200den sonraki artislarda bakin kadin dogum uzmanlari boyle demis. Pazartesine az kaldi. Keseyi goreceksiniz hatta ben tabii haftanizi bilmiyorum ama belki kalp atisi bile duyacaksiniz. Nacizane gorusum cok gebelik kaybi oykunuz filan yoksa artik bhcg olcturup kendinizi strese sokmayin. Pazartesi guzel bir goruntu gelecek belli.
Insallah. Ben de iciniz rahat etsin diye baktim tam rakamlar vereyim diye. Pazartesi ufakligi gorunce haber verin ♡Az once tum yazınızı okumamışım kafam o kadar karıstı kii bilgilerle sölediklerinizi tasdiklediğiniz için çok teşekkür ederim inşaallah sağlıkla devam eder hepımızınki inşaallah
Ufaklıkların kesesinin görünmesi icin beta kac olmalı ben uygulamadan baktığımda 4+1 olarak görünüyor kuzumInsallah. Ben de iciniz rahat etsin diye baktim tam rakamlar vereyim diye. Pazartesi ufakligi gorunce haber verin ♡
Genel anlamda tabii ki burada ortalamadam bahsediyorum 1500lerde ortalama kalitede bir cihazda gorulmesi beklenir. Hafta olarak 5. hafta daha iyi bir secenek yalnizca kese degil yolk da gorulsun diye en azindan.Ufaklıkların kesesinin görünmesi icin beta kac olmalı ben uygulamadan baktığımda 4+1 olarak görünüyor kuzum
Benimde 3. Gün 2 adet trnasferim oldu 9.gun hem erken gebelik testi de hemde kanda çıktı i slalah sizinde çıkarKızlar merhaba benim ayın 15 de 3. Gün 2 adet embriyom transfer edildi,bugün 10. Gün yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?
Görebilirsek inşaallahInsallah. Ben de iciniz rahat etsin diye baktim tam rakamlar vereyim diye. Pazartesi ufakligi gorunce haber verin ♡
Hadi güzel haberlerle dön inşallahKızlar az önce kan verdim saat 9 da çıkacak aşırı heyecanlıyım, korkuyorummm
Kaçıncı gün embriyosuyduBenımde 8.gun 324 12. Ggun 1586 cıkmıs tı tek embriyo ikiz olur dusunucem olmadı hic Allah bilir hayırlı olsun canım
Negatif canm 5 altı negatif oluyor diye biliyorum. Kafam durdu şuan0,100 ay ne anlama geliyo, pozitif sanıyorum
1 hafta en az bekleyeceğizGenel anlamda tabii ki burada ortalamadam bahsediyorum 1500lerde ortalama kalitede bir cihazda gorulmesi beklenir. Hafta olarak 5. hafta daha iyi bir secenek yalnizca kese degil yolk da gorulsun diye en azindan.
Ahh çok mutlu oldum sizin için,sağlıkla güzellikle alın evlatlarınızu kucağınızaBenimde 3. Gün 2 adet trnasferim oldu 9.gun hem erken gebelik testi de hemde kanda çıktı i slalah sizinde çıkar