- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Arkdasımın da 9.gun hem idrar hem kanda çıktı kaset test yapmıştı cok silik olsa da görünmüştüBenimde 3. Gün 2 adet trnasferim oldu 9.gun hem erken gebelik testi de hemde kanda çıktı i slalah sizinde çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkdasımın da 9.gun hem idrar hem kanda çıktı kaset test yapmıştı cok silik olsa da görünmüştüBenimde 3. Gün 2 adet trnasferim oldu 9.gun hem erken gebelik testi de hemde kanda çıktı i slalah sizinde çıkar
Yap yap kuzum insallah pozitifleri göresin herkes görsün istiyorum tüm kalblmleAhh çok mutlu oldum sizin için,sağlıkla güzellikle alın evlatlarınızu kucağınızaİnşallah bende ve bu süreci bekleyen tüm anne adayları da buradan güzel haberi veririz.bekleyemeyip yapıcam galiba test teşekkür ederim
Sen naptin canım bugün tekrar verdin mi kan bugün pek bakamadım görmedimArkdasımın da 9.gun hem idrar hem kanda çıktı kaset test yapmıştı cok silik olsa da görünmüştü
İnşallah canım inşallah sende alırsın inşallahAhh çok mutlu oldum sizin için,sağlıkla güzellikle alın evlatlarınızu kucağınızaİnşallah bende ve bu süreci bekleyen tüm anne adayları da buradan güzel haberi veririz.bekleyemeyip yapıcam galiba test teşekkür ederim
Evet verdim kuzum almaya gideceğim 10 30 daSen naptin canım bugün tekrar verdin mi kan bugün pek bakamadım görmedim
Sonucunuz negatif sanirim. Cok uzuldum. Umarim tedavinizin devami olumlu sonuc getirir. Sabir dilerim.Kızlar 0,100 mü çıkmış değerim
Evet verdim kuzum almaya gideceğim 10 30 da
Amin canım,inşallah en hayırlısı nasip olsun hepimiz içinYap yap kuzum insallah pozitifleri göresin herkes görsün istiyorum tüm kalblmle
Amin kuzum benimmmm insallahAyyy hadi çifter çifter artar inşallah
Amin tatlım benimAmin canım,inşallah en hayırlısı nasip olsun hepimiz için
Çok teşekkürler buradaki arkadaşların pozitifini duyalım inşallah Bugün 11. Gündü değişmez demi yarına? İlaçları bırakacagımdaSonucunuz negatif sanirim. Cok uzuldum. Umarim tedavinizin devami olumlu sonuc getirir. Sabir dilerim.
Rennie duo surup verdi canım Bi olcek içtim faydasını gormeye basladımO kramplar uyuşmalar icin ne vardı kuzum ilac olarak
Sagol canımAaa aynı İkizlerin degeri gibi artmış masallah kuzum
Rabbim inşirah ferahlığı versin canım, tez vakitte güzel haberler alasın inşaallahKızlar 0,100 mü çıkmış değerim
Doktorunuzla gorusmeden asla ilaclarinizi birakmayin olur mu, bu dongunuzun saglikli olmasi icin de belki bir anda biraktirmayabilir.Çok teşekkürler buradaki arkadaşların pozitifini duyalım inşallah Bugün 11. Gündü değişmez demi yarına? İlaçları bırakacagımda
Cok iyi aklımda bulunsun teşekkür ediyorumRennie duo surup verdi canım Bi olcek içtim faydasını gormeye basladım
Evet malesef benimde dün aynen böyle cıktı doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Bugünde telefonla görüştük iyi kalite embiryoda %60-70 başarı oranı bekleriz ancak biz olumsuz olduk dedi bizden bazı testler isticeklermii asistanı ptesi günü istenen testleri iletecek.Kızlar 0,100 mü çıkmış değerim
5. Gun embrıyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu
Rica ederim canımCok iyi aklımda bulunsun teşekkür ediyorum