Çok iyi o sancı gebelik belirtisi de olabiliyor çünküDaha yapmadım. Yarın için ikna edebildim eşimi. Regl sancım da var. Normalde bugün başlaması gerekiyordu.
Ah keşke.. Ne kadar istediğimi en iyi sizler tahmin edersiniz. Ama umudum hiç yok.Çok iyi o sancı gebelik belirtisi de olabiliyor çünkü
Hayırlısı olsun hepimiz içincanim benim rabbim tez zamanda daha sagliklisini daha zahmetsizini versin insallah benimde değerim iyice düşmüş doktorum kimyasala benziyor dedi salı günü tekrar test istiyor ama sonuç belli
Biliyorum çok istediğini hepimiz çok istiyoruz inşallah olacak canımAh keşke.. Ne kadar istediğimi en iyi sizler tahmin edersiniz. Ama umudum hiç yok.
İnşallah Rabbim hepimize en tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBiliyorum çok istediğini hepimiz çok istiyoruz inşallah olacak canım
Bhcg artisiniz 2 katindan fazla olmakla beraber net bir seyi ancak ultrason sonucunuzla birlikte hekiminiz soyleyebilir.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm.hcg 10 günde 212.
12.günde 616 oldu.sizce çoğul gebelik söz konusumu?
Aminİnşallah Rabbim hepimize en tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet adet oldumKan testi sonucun negatif miydi canim adetin başladıins bir dahaki denemende bebeğini kucağına alirsin
Aminn hepimize inşallahİnşallah Rabbim hepimize en tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet onu da istemiyorlarArkadaslar benim iliskiyle alakali bi sorum olacak bunu baskasina sormaya utaniyorum.
Iliski test gunune kadar yasak fakat iliski disinda yani benim orgasm olmam problem olurmu?
Evet onu da istemiyorlar
Tesskur ederim cevap icin!Evet onu da istemiyorlar
Evet, kadının her türlü orgazmı uterus kasılmalarına yol açacağı için hekim tarafından yasaklanmıştır.Arkadaslar benim iliskiyle alakali bi sorum olacak bunu baskasina sormaya utaniyorum.
Iliski test gunune kadar yasak fakat iliski disinda yani benim orgasm olmam problem olurmu?
Daha ne olsunKızlarrrrr,
17 temmuz sabah 8 de transfer oldum.. Biliyorum çok erken ama test yaptım...
Kasılma olacağı için önerilmiyor riske girmemenizde fayda var emeğiniz boşa cikmasinArkadaslar benim iliskiyle alakali bi sorum olacak bunu baskasina sormaya utaniyorum.
Maşallah Allah devamını getirsin inşallah keseyide görürsünüzKızlarrrrr,
17 temmuz sabah 8 de transfer oldum.. Biliyorum çok erken ama test yaptım...
Canım merhaba Mayıs grubundan hatırlıyorum bn seni Bnde burayı takip ediyorum bizim de bu ay olmazsa tüp bebeğe yönelcezKızlar 26 temmuz yumurta toplama olacak, 30 temmuz transfer
Benim dondurulmuş yok kuzum maalesef, 36 yaşındayım. 2 tedavim de negatif oldu, Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallahAynen çok şükür dondurulmuşun var bende oda kalmadı yaşta geçti artık çok zor benim için sen morelini yuksek tut olucak insallah